- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-скъпия човек за вас??
На първо място в моя живот НЯМА да има човек, защото НЕ заслужават!! ..![]()
салаткееееПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
всички са ми скъпи ако тръгна да изброявам ще обидя някой
ОДИН!!!
Аз! Обичам се като за всички xD
Родителите ми, тетка ми, двама от първите ми братовчеди, баба и дядо.
Обичам всички роднини, но тези, които изброих винаги ще са на първо място. Дори пред себе си ги слагам.
И спря да се върти за миг земята..
няколко са.
с нашите не съм толкова близък.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
хората са повече евтини, отколкото скъпи
Майка ми, брат ми, вуйчо ми, приятелите ми и кучето по-нататък сигурно ще е и приятелката ми, но тъй като в момента нямам това са.
родителите ми-наистина невероятни хора,колкото и да ме нервират понякога
сестра ми-за жалост не биологичната,но пък се радвам,че живота ми предостави шанса да срещна такова невероятно момиче и истинска приятелка,и цялата рода да я обикне като част от семейството-както и нейната мен...5 години наистина стабилно приятелство![]()
и другите ми 2 приятелки,които наистина са до мен в трудни моменти и мога да им кажа почти всичко дето ми е на сърцето![]()
та общо 5ма човека и то туй![]()
майка ми на първо място
баща ми
леля ми
аз,естествено
първите ми братовчеди(по майчина линия) и вуйна ми
една моя добра приятелка
просто ги обичам![]()
и оттам нататък не държа много на други
приятели пак..но не и истински.
Гаджето ми,семейството ми и приятелите ми ;![]()
Най-скъпият човек за мен е най-добрият ми приятел, за него бих дала живота си без да се замисля и за секунда.. Няма човек, който да обичам толкова силно.. За мен е много повече от приятел, но уви той никога няма да разбере чувствата ми![]()
Майка ми, кучето ми, баба и дядо.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Майка ми,5 истински приятелки {сред които StreetFame} ии едно момче ..Добре де, 3 момчета, 2 като приятели и 1 по - специален..
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Не се бях замисляла колко малко са...
Сестра ми...
Най-добрия ми приятел - Владо (адаш на съфорумник)
И двете ми приятелки, които значат наистина много за мен...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Майка ми![]()
гаджето ми![]()
и най-добрата ми приятелка
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Тъкмо реших че за мен става думаПървоначално написано от onestar
Сърдит съм ти
(ей, брутален ми е хумора поняга)
Иначе - Надя, майка ми и.. стига толкова. Когато се намери девойка дето да ме харесва и търпи - естествено че и нея ще я добавя към скъпите ми хора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
това ми хареса!! ..Първоначално написано от Sham
![]()
Иначе .. в предишната страница написах, че никой не заслужава ии не, че все още не държа на това, но тайно си знам, че за някои хора в моя живот искам или не съм ги допуснала! ..![]()
Гаджето ми,семейството ми и приятелите ми![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ЙеййПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Брат ми, най-добрият ми приятел и гаджето ми
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.