- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво сънувахте последно ?
Какво сънувахте последно ?![]()
Промених темата ..
Не вярвам в такива работи, никога не ми са се случвали..
Или ако сте сънували нещо и после то ви се е случило ..![]()
Като бях малка,се събудих и седнах на леглото си.Почнах да гледам към рафта с играчки (намиращ се пред леглото) и ми се струваше,че някой мести играчките сякаш,че те си танцуват,играят и дори,че ми махат![]()
А ние лятото с братовчедка ми решихме да си пуснем филм.Спахме в тях .. Тя живее в къща таа пуснахме си филма,обаче нещо се заговорихме и тя реши да изключи двд-то отиде и погледна двд-то погледна и мен и аз я питах кфо става бе и тя каза ми то е изключено и аз викам е филма си върви и тя каза ми да изключено е от контакта![]()
не че нещо се уплашихме ама .. после тя има една целувка и като я натисне и тя почва да пее .. и тая целувка почна да пее
![]()
тя я метна извън стаята и вика .. аве що си мисля че е време да си лягаме
![]()
![]()
доста страшно.
как сте заспали нзззз
Най-страннното нещо беше, че една вечер преди да заспя четох малко Стивън Кинг и като се обърнах към стената видях, нещо черно.. което се оказа сянката ми. Бях забравила, че зад мен едва-едва свети копчето на компютъра.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
и аз вчера се оплаших от сянката на раката си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе много вярвам даже един път хвърлих една ботилка от бира към една стена и тя се строши преди да докосне стената тва сичко духовете го правят![]()
добре разказвайте тъпи неща,които са ви оплашили .. глупави ли .. незнам нещо от което сте се стреснали![]()
Живея в къща. Вечер е и се качвам по стълбите без да светна лампата. През това време нещо ми минава през краката- студено, меко, грациозно. Изкарах си акъла брато започнах да крещя истерично и като светна лампите- ми това било котката![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Чак страшно не се сещам,случвало ми се е да имам дежа ву,случвало ми се е като си навия часовника да ставам за някъде и ако съм го навила за 7:00 примерно съм се събуждала в 6:59 и си поглеждам телефона и тъкмо звънка..не се сещам за друго![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
снощи като си лягах часовника на тела беше верен ама днес се събуждам и гледам 8 h викам аа добре то има много време и пускам лаптопа и кво видях 11 без 15 викам а ко стаа тука пуснах програмите видях телетекста 11 без 15 пък си бях навила тела за 10 h .. кво стаа не знам![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
имах 1 ден, но е лично за да се разказва![]()
Сигурно в полузаспало състояние си натиснала някои копчета, за да спред алармата и оттам си бъгнала часовникаПървоначално написано от maybeline
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не знам.. но на сутринта (на обед) гледах точно така-
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
с една фр сме в нас .. в мойта стая и седим на компа, всички врати всички прозорци сичко беше затворено..после една др фр звъни по тела да ми каже че ще дойде до нас...след няма и 5 мин. асансиора се чува на моя етаж и външната ни врата, заедно с тази на моята стая и се отварят (както при течение). Аз и приятелката ми се споглеждаме ( понеже мислехме че тва е другата фр коят чакахме, ама тя не влиза ей тай кат в тях си ами звъни на звънеца ) както и да е изчакахме малко щот мислехме че ще влезе в стаята .. но след като никой не дойде решихме да видим кой отвори вратата .. поглеждаме няма никой ... и тъкмо в тоз момент върпосната ни приятелка идва с асансиора а ние я гледаме ей такаи тя няква на пита кво толкова е станало
а доста често ми се случва примерно някой предмети да падат сами, а и вече когато вратите се отварят не ми прави впечатление ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.