.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

какво сънувахте последно ?

Какво сънувахте последно ?

Град
    някъде там...
    нищо не схванах

Промених темата ..

тоест ако сме се срещали с духове да пишем?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не вярвам в такива работи, никога не ми са се случвали..

Или ако сте сънували нещо и после то ви се е случило ..

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Като бях малка,се събудих и седнах на леглото си.Почнах да гледам към рафта с играчки (намиращ се пред леглото) и ми се струваше,че някой мести играчките сякаш,че те си танцуват,играят и дори,че ми махат

тва е от наркотиците, никъв полтъргайст

А ние лятото с братовчедка ми решихме да си пуснем филм.Спахме в тях .. Тя живее в къща таа пуснахме си филма,обаче нещо се заговорихме и тя реши да изключи двд-то отиде и погледна двд-то погледна и мен и аз я питах кфо става бе и тя каза ми то е изключено и аз викам е филма си върви и тя каза ми да изключено е от контакта не че нещо се уплашихме ама .. после тя има една целувка и като я натисне и тя почва да пее .. и тая целувка почна да пее тя я метна извън стаята и вика .. аве що си мисля че е време да си лягаме

доста страшно.
    как сте заспали нзззз

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    има сайт www.bg-mamma.com този сайт има форум . в този форум има теми .. една от тях е озаглавена с името : случи ми се нещо странно ..
    темата ми стана интересна .. и понеже там си пишат майки повечето .. реших и ние да си имаме такава темичка ... в която да разказваме странни неща които са ни се случвали е по дебилски немога да го обесня
    кога станахме като майките не ми стана ясно

Най-страннното нещо беше, че една вечер преди да заспя четох малко Стивън Кинг и като се обърнах към стената видях, нещо черно.. което се оказа сянката ми. Бях забравила, че зад мен едва-едва свети копчето на компютъра.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Най-страннното нещо беше, че една вечер преди да заспя четох малко Стивън Кинг и като се обърнах към стената видях, нещо черно.. което се оказа сянката ми. Бях забравила, че зад мен едва-едва свети копчето на компютъра.

и аз вчера се оплаших от сянката на раката си

Да бе много вярвам даже един път хвърлих една ботилка от бира към една стена и тя се строши преди да докосне стената тва сичко духовете го правят

добре разказвайте тъпи неща,които са ви оплашили .. глупави ли .. незнам нещо от което сте се стреснали

Живея в къща. Вечер е и се качвам по стълбите без да светна лампата. През това време нещо ми минава през краката- студено, меко, грациозно. Изкарах си акъла брато започнах да крещя истерично и като светна лампите- ми това било котката
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Чак страшно не се сещам,случвало ми се е да имам дежа ву,случвало ми се е като си навия часовника да ставам за някъде и ако съм го навила за 7:00 примерно съм се събуждала в 6:59 и си поглеждам телефона и тъкмо звънка..не се сещам за друго
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    снощи като си лягах часовника на тела беше верен ама днес се събуждам и гледам 8 h викам аа добре то има много време и пускам лаптопа и кво видях 11 без 15 викам а ко стаа тука пуснах програмите видях телетекста 11 без 15 пък си бях навила тела за 10 h .. кво стаа не знам
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Град
    видин : )
    имах 1 ден, но е лично за да се разказва

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от maybeline
    снощи като си лягах часовника на тела беше верен ама днес се събуждам и гледам 8 h викам аа добре то има много време и пускам лаптопа и кво видях 11 без 15 викам а ко стаа тука пуснах програмите видях телетекста 11 без 15 пък си бях навила тела за 10 h .. кво стаа не знам
    Сигурно в полузаспало състояние си натиснала някои копчета, за да спред алармата и оттам си бъгнала часовника
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    не знам.. но на сутринта (на обед ) гледах точно така-
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен Аватара на SilverRain
    с една фр сме в нас .. в мойта стая и седим на компа, всички врати всички прозорци сичко беше затворено..после една др фр звъни по тела да ми каже че ще дойде до нас...след няма и 5 мин. асансиора се чува на моя етаж и външната ни врата, заедно с тази на моята стая и се отварят (както при течение). Аз и приятелката ми се споглеждаме ( понеже мислехме че тва е другата фр коят чакахме, ама тя не влиза ей тай кат в тях си ами звъни на звънеца ) както и да е изчакахме малко щот мислехме че ще влезе в стаята .. но след като никой не дойде решихме да видим кой отвори вратата .. поглеждаме няма никой ... и тъкмо в тоз момент върпосната ни приятелка идва с асансиора а ние я гледаме ей така и тя няква на пита кво толкова е станало

а доста често ми се случва примерно някой предмети да падат сами, а и вече когато вратите се отварят не ми прави впечатление ..

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Живея в къща. Вечер е и се качвам по стълбите без да светна лампата. През това време нещо ми минава през краката- студено, меко, грациозно. Изкарах си акъла брато започнах да крещя истерично и като светна лампите- ми това било котката

Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Ghostbusters

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си