- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво сънувахте последно ?
миии днес сме в час по география... ии имаме 1 касетофон дето слушаме музика през междучасията.. ии нали преди часа 1 от нашия клас вика: изключвам го.. ии тъй де почнахме час... иии вече нали свършваме ии тоя същия отива да го пусне... ии на 5 крачки от касетофона иии той се включи сам .. ии само сички гледаме ей тъй![]()
Сънувах, че с майка ми се караме дали моите пари да отидат за нови дънки или за спрей против хлебарки![]()
Снощи преди да легна намерих една мъртва до парното и чак в съня ми влезе тоя ужас![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ооо тва го помня!!!! Начи бях в нещо като пещера, и си бях загубила телефона и портмонето и плачех, имаше нещо като тунел през който трябваше да мина, но вместо вода бяха някви раци дето скачаха и ем щипеха всеки път като се опитам да мина през тях. И имах нещо като карта на която показваше че се намирам някъде в Черно море и кроях пран този път да мина през раците да доплувам до брега и да вървя до София....но преди да стигна до брега се събудих
Ебаси простотиите сънувам
Миии последно май сънувах това:
Стоим с моя в колата и си говоримВ този момент ми звънва телефона,поглеждам - едно момче,което ме харесва ми звъни (момчето е от компанията ни) ... Вдигам ...
Той:"Айде 20:30ч. пред Жокера"
Аз:"Добре!Ще мина през Кремито и ще дойдем!"
Затварям телефона,а моя стои нацупен и ми вика "И ся к'во?!Ще излизаш с тоя балък,а?!" ... Започваме да с караме,аз слизам от колата и се прибирам ... След известно време излизам,хващам си такси,минавам през въпросното момиче и отиваме пред заведението ... Събрали сме се цялата компания,ядене,пиене ... П.(момчето,което ме харесва) ме кани на няк'ва балада и точно в този момент моя идва с още едни приятели ... Изчаква да свърши песента и ме вика навън да говорим.Пак започваме да се караме,той тръгва да влиза в заведението и в този момент го дърпам за ръката и му изкрещявам в лицето "Не разбра ли,че обичам само теб?!?!?!" ... После си спомням,че бяхме във вилата им и правихме най-готиния секс на света![]()
По ирония на съдбата утре 100% поне половината неща от съня ми ще се сбъднат,защото заедно с моя,П. и другите ще ходим във въпросното заведение,после ще спя в тях и определено мисля да повторя края на съня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мен почти винаги ми се случва, точно когато сънувам най-яката част от някой сън ,майка ми да ми звъни по тела ,за да ме събуди ... пуу де и късмета![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
Че съм батман. Без майтап.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Сънувах как г-динът по математика ми пише 6 на контролно от радела "Функции" !!!Съжалявам че се събудих!!
![]()
зайчета![]()
Просто аз
Че са ме отвлекли![]()
мене и още неколко човека
и искаха там некви пари, щото иначе щели да ни убият
![]()
![]()
nicolepcd
Че бившия се е преместил в друг град и го срещам там...На сутринта се чувствах ужасно, писна ми да го сънувам.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Всичко в един магазин струваше по 1 стотинка, но когато отидох на касата вече беше по 2 и натам не помня.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
последно нищо не сънувах
мии сънувах една позната която ми се водеше приятелка и много я обичах но в последствие на обстоятелствата вече не общууваме и съня беше адски як и като се събудих се чуствах тъпо..леко тъжно![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз сънувах нещо подобно,само че мойта приятелка ми беше най-добрата приятелка в детската градина,и беше дошла в мойто училище и не ми говореше и се оказа,че не ме помнилаПървоначално написано от ecstazy
,когато и казах коя съм почнахме да се прегръщаме и да плачем,после се разбрахме да отидем на кафе....но тя не дойде
Но сънят беше хубав,защото сънувах и други приятели с които не съм се виждала отдавна
![]()
Че се къпя.. но изведнъж се появяват много контакти и от тях започва да излиза дим, и после се запалват. Колкото повече ги пръскам с вода, толкова по-буйно горят.После изтичах на улицата без дрехи...
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
сънувах, че ме изпитват по химия..
Вафла..
Едно момче..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Сънувах, че съм на училище и идват 4 момчета. 2 от тях ги пускат и те сядат на чина до мен. След това спира тока и едно от момчетата ме целува.След това ние сме гаджета с него.. и се събудих
.. шантава работа .. по някое време пак заспах и сънувах едни момчета, които играят c-walk и едни мангали ги гледат ..
![]()
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
начи по въпроса кво санувах- че най-добрата ми приятелка ме изяжда![]()
![]()
а иначе за тея шантавите работи....супер много