.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Голям фен Аватара на Barbie47
    миии днес сме в час по география... ии имаме 1 касетофон дето слушаме музика през междучасията.. ии нали преди часа 1 от нашия клас вика: изключвам го.. ии тъй де почнахме час... иии вече нали свършваме ии тоя същия отива да го пусне... ии на 5 крачки от касетофона иии той се включи сам .. ии само сички гледаме ей тъй

Мега фен Аватара на iiirish
    глупости

Сънувах, че с майка ми се караме дали моите пари да отидат за нови дънки или за спрей против хлебарки
    Снощи преди да легна намерих една мъртва до парното и чак в съня ми влезе тоя ужас
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ооо тва го помня!!!! Начи бях в нещо като пещера, и си бях загубила телефона и портмонето и плачех, имаше нещо като тунел през който трябваше да мина, но вместо вода бяха някви раци дето скачаха и ем щипеха всеки път като се опитам да мина през тях. И имах нещо като карта на която показваше че се намирам някъде в Черно море и кроях пран този път да мина през раците да доплувам до брега и да вървя до София.... но преди да стигна до брега се събудих Ебаси простотиите сънувам

не помня

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии последно май сънувах това:
    Стоим с моя в колата и си говорим В този момент ми звънва телефона,поглеждам - едно момче,което ме харесва ми звъни (момчето е от компанията ни) ... Вдигам ...
    Той:"Айде 20:30ч. пред Жокера"
    Аз:"Добре!Ще мина през Кремито и ще дойдем!"
    Затварям телефона,а моя стои нацупен и ми вика "И ся к'во?!Ще излизаш с тоя балък,а?!" ... Започваме да с караме,аз слизам от колата и се прибирам ... След известно време излизам,хващам си такси,минавам през въпросното момиче и отиваме пред заведението ... Събрали сме се цялата компания,ядене,пиене ... П.(момчето,което ме харесва) ме кани на няк'ва балада и точно в този момент моя идва с още едни приятели ... Изчаква да свърши песента и ме вика навън да говорим.Пак започваме да се караме,той тръгва да влиза в заведението и в този момент го дърпам за ръката и му изкрещявам в лицето "Не разбра ли,че обичам само теб?!?!?!" ... После си спомням,че бяхме във вилата им и правихме най-готиния секс на света

По ирония на съдбата утре 100% поне половината неща от съня ми ще се сбъднат,защото заедно с моя,П. и другите ще ходим във въпросното заведение,после ще спя в тях и определено мисля да повторя края на съня
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Ивагакуре
    Мен почти винаги ми се случва, точно когато сънувам най-яката част от някой сън ,майка ми да ми звъни по тела ,за да ме събуди ... пуу де и късмета
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Ооо тва го помня!!!! Начи бях в нещо като пещера, и си бях загубила телефона и портмонето и плачех, имаше нещо като тунел през който трябваше да мина, но вместо вода бяха някви раци дето скачаха и ем щипеха всеки път като се опитам да мина през тях. И имах нещо като карта на която показваше че се намирам някъде в Черно море и кроях пран този път да мина през раците да доплувам до брега и да вървя до София.... но преди да стигна до брега се събудих Ебаси простотиите сънувам

Че съм батман. Без майтап.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Сънувах как г-динът по математика ми пише 6 на контролно от радела "Функции" !!! Съжалявам че се събудих!!

Град
    [На Метри От Земята]
    зайчета
    Просто аз

Супер фен
    Че са ме отвлекли мене и още неколко човека и искаха там некви пари, щото иначе щели да ни убият
    nicolepcd

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Че бившия се е преместил в друг град и го срещам там...На сутринта се чувствах ужасно, писна ми да го сънувам.

Всичко в един магазин струваше по 1 стотинка, но когато отидох на касата вече беше по 2 и натам не помня.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Че се боядисвам в черно,не знам за кой път вече го сънувам това

последно нищо не сънувах

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    мии сънувах една позната която ми се водеше приятелка и много я обичах но в последствие на обстоятелствата вече не общууваме и съня беше адски як и като се събудих се чуствах тъпо..леко тъжно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    мии сънувах една позната която ми се водеше приятелка и много я обичах но в последствие на обстоятелствата вече не общууваме и съня беше адски як и като се събудих се чуствах тъпо..леко тъжно
    и аз сънувах нещо подобно,само че мойта приятелка ми беше най-добрата приятелка в детската градина,и беше дошла в мойто училище и не ми говореше и се оказа,че не ме помнила ,когато и казах коя съм почнахме да се прегръщаме и да плачем,после се разбрахме да отидем на кафе....но тя не дойде Но сънят беше хубав,защото сънувах и други приятели с които не съм се виждала отдавна

Че се къпя.. но изведнъж се появяват много контакти и от тях започва да излиза дим, и после се запалват. Колкото повече ги пръскам с вода, толкова по-буйно горят. После изтичах на улицата без дрехи...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

че ям портокали и банани

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    един приятел..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    сънувах, че ме изпитват по химия..
    Вафла..

Едно момче..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на Stellsy
    Сънувах, че съм на училище и идват 4 момчета. 2 от тях ги пускат и те сядат на чина до мен. След това спира тока и едно от момчетата ме целува. След това ние сме гаджета с него.. и се събудих .. шантава работа .. по някое време пак заспах и сънувах едни момчета, които играят c-walk и едни мангали ги гледат ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

начи по въпроса кво санувах- че най-добрата ми приятелка ме изяжда а иначе за тея шантавите работи....супер много

Сънувах бившия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си