- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кученцее ?
Ммм здравейте,
искам да си взема кученцее, таковаа - http://www.petolevka.com/adpics/4a33...078f9c7116.jpg ,, ако може да ми кажете горе-долу колко струват,, някой ако има таковва как се грижи за негоо ,, и чувалили сте за тея памперси за кучета ии как научихте вашето да не пишка и ака където си иска ,, и какви имунизации трябва да се направят ??
Щее съм ви много благодарна, ако ми отговорите![]()
Цените са от 400 лева нагоре.Моето куче което е пинчер всеки път когато направеше беля на килима изяждаше по един вестник в дупето и 2 часа наказание в банята.Така постепенно отвикна да се изхожа където му падне и сега си върши работата в банята или когато го изведе някой на разходка.Незнам дали тази стратегия ще ти е от полза с тази порода кучета.А колкото до ваксините като отидеш при ветеринар той ще ти каже всичко.
![]()
П.п Забравих да спомена - Не му позволявай да спи на леглото при теб.
Ейй, тия Мопсчита колко са сладкиаз понеже исках да имам, обаче нямам мопси, то само това ми липсва и си кръстих котакта Мопси
Иначе едва ли са по-евтини от 400лв.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
да дайте да бием кучето и то ще се научиПървоначално написано от Rivas
![]()
Ами честно казано научи се....Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Ее, моето е лабрадор и като беше малка правеше бели доста обаче не съм я наказвала в банята, а само като взимам вестника и почвам да го мачкам се кротва, без да съм била не подхождайте толкова лошо..Първоначално написано от Rivas
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и аз да та пребия от бой, после и кал да ти дам да ядеш ше ядеш не ами, то тва ако го наричаш учене, незнам дано нямаш деца сериозноПървоначално написано от Rivas
![]()
Да ти се връща двойно като много знаеш !! И ако наричаш 1 шляпване по дупето с вестник пребиване здраве му кажи...Първоначално написано от mimsssssss
Виж сайта дог.бг там има много информация
1. не пожелавай на никой да няма децаПървоначално написано от mimsssssss
![]()
2. от вестник не боли, то да не е стоманена пръчкаи предполагам не го бие със сила, ами леко го шляпва, колкото да се отучи
![]()
а къмм автора: за цена ти отговориха, погледни в книгите за кучета или в нета, какви грижи трябва да полагаш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Когато си взех куче..
четох,че в никакъв случай не бива да се бие с гола ръка (в смисъл ''бие''..не пребива,а за да се отучи от нещо например,или ако е направило беля) защото то е запомнило,че с тази ръка ти го храниш,галиш..и като го удариш,то започва да се страхува .. а например със сгънат вестник или с пръчка,но леко да го удариш..
Страхотно кученцеее..![]()
А защо кучето не трябва да спи на леглото , на което спя аз ???
E това не съм го чувала..
но предполагам,защото става навик.. и докато те няма и то е само може да прави бели.. да го възприеме също като своя тоалетна..![]()
Първоначално написано от nadincety
доколкото знам аз - алергия... или проблемии с дишането и тн. не съм особено запозната
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
^ако е космато, можеш да глътнеш косъм>тения![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тренировките трябва да започнат незабавно. Малките кученца имат нужда да пишкат и акат честичко, за това трябва да бъдат заведени на правилните места в градината или банята в правилното време, например сутринта, когато кученцето се събуди, след хранене, след като е спало през деня, и преди да го сложиш да спи през нощта. Винаги трябва да има постлан чист вестник около леглото му. На определени периоди от няколко седмици премествайте постепенно вестника към вратата, като в същото време намаляте покритата площ.
Наблюдавай кучето внимателно и се учи да разпознаваш кога то ще ака - някои се въртят в кръг, други душат земята. Точно преди то да се изака му повтори думичка, която си си избрал, например "чисто". След като кученцето се изходи го похвали и поощри. След време то ще разбере значението на тази дума и ще ходи по нужда на определеното място, докато ти не си в къщи.
ПС: Кучетата са ми слабост![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Аз имам мопс, обаче за цена не мога да ти кажа, защото на мен нашите ми го подариха и не обичам да задавам много въпроси.Иначе за ваксините отиваш на ветеринар и той ще ти обясни всичко. Лично моето куче не съм го наказвала и била за пишкането и акането. Поощрявах го! Когато свърши белята само строго "НЕ". Освен това като видиш, че започва да души пода в кръг го водиш на мястото, където трябва да си върши работата. Стоиш с него, докато стане готово и после награда. За спането аз лично съм чела една статия за доминантното поведение на кучетата и от там знам, че не трябва да спи в леглото. (също така да се качва по дивани и тн.), но като гледам темата има и други причини, които изглеждат основателни, така че...
Това е! Ако има нещо друго, което да те интересува-Питай!![]()
моята котко постоянно и падат космите а й сигурно съм глътнала повече от 125Първоначално написано от ameli
и нищо ми няма
![]()
![]()
![]()
една приятелка продава от шумен ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
съмнявам се, че си глътнала толкова многоПървоначално написано от alexandraloui
![]()
а и се казва КУЧЕШКА тения, а не котешка![]()
.Първоначално написано от ameli
Твоето куче да не би да има тения, че ти да хванеш кучешка тения?
Аз имам мопс.
Цените са над 800лв.
http://www.mops-bg.com/forum/index.php тва е форум за мопсчета може да ти помогне.![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^