- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оригинален подарък :]
Искам да ви попитам за идеи за подаръци на най-добри приятели.. Какви интересни подаръци са ви правили или сте правили. Имам предвид нещо от типа "направи си сам", нещо което не се купува.. Слушам идеики :P
П.П.: не съмм мн сигурна че това е правилния раздел, но нали е за приятели..![]()
SAMO LOST!
подари и нещо специално каквото мислиш че ще и хареса![]()
![]()
еми за рожденя ден на една фр и бях направила мн на[и снимка със фотошопа в една голяма и я бях изкарала в едно студиео за снимки![]()
Примерно ,ако сте си писали по скайп или сте си пращали мейли,наприми ги на книга.![]()
Страниците да са позлатени такива ,а на корицата да има ваша снимка..
![]()
![]()
Звучи ми яко,ако имаш финансова възможност.![]()
To infinity and beyond.
Най-добрият подарък е сухата пара, дадена на ръка. Най-сигурният, също. x]
съгласнаПървоначално написано от spenZo
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да,но момичето иска нещо оригинално и интересно,което ще зарадва и ще изпълни сърцето на получателя!Първоначално написано от PurpleDream
Аз нямам такива идеи,но използвай въображението си и това какво обича най-добия приятел или пък това,което обичате да правите заедно и го пресъздай!
На бившето ми гадже и подарих един кристал в който с лазер беше направена наша снимка. Нещо подобно на това със зодийките, но с наша снимка.
Това наистина ми хареса, колко ти излезе направата ?Първоначално написано от BERCUT
"Колкото повече, толкова повече..!"
Това наистина е добра идеяПървоначално написано от BERCUT
По темата ти знаеш най-добре какво ще му/и хареса![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Оо благодаря многоcool_doll много готина идеям мисля да я изпробвам, а по темата наистина не мисля че парите са най-оригиналния подарък. BERCUT благодаря за идеята, допада ми
![]()
SAMO LOST!
Това е добра идея!!Първоначално написано от cool_doll