- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягане от вкъщи ?
Решил съм да се махна от всички проблеми, който само ме тормазят - те не свършват! Не мога да се търпя, не мога, но мога ... мислил съм да избягам много пъти, но стигам до извода, че няма смисъл. Този път е различно ... нашите се опитват да ми разделят с гаджето от 2 месеца, и котачели успяха. Виждаме се за по 15 минути, само през събота и неделя съм с нея за около 1-2 часа (без никой да знае). Ще избягаме за 4-5 дни да си отворят очите (знам им характерите, като се върна много ще се променят). Има автобус, до там, където искаме да отидем ... проблема е парите, и тва, че нито един от нас не е пълнолетен. Найстина искам поне 2 дни на саме само с нея! Много обсъждахме, и тя го иска. Поемам си последствията, ако не са добри но това е моя работа. Та въпроса ми е ... квартира може ли да си земеш ако си под 18 ? И ако не може дали има възможност да дадете предложения, къде да останем ? Мога да се грижа сам за себе си правил съм адски идиотщини, от който можеше сега да съм на 2 метра под земята ! Мисля, че и за нея ще мога да се грижа. Лично мен ме мислят за наркоман ... можеби шото пафкам и се обличам странно черно и рапарско. Не знам, но моля ви давайте предложения къде да отидем !
ПП : аз съм на 15 и тя е на 15 ! Просто искаме 4-5 дена сами и далече !
седни си на гъза и не се прави на голям мъж, 'щото си женчо. оурайт?
Кой пък е казал, че се правя на голям мъж ?! -_-
пич не се вкарвай в подобни филми живота е пред теб бе ... на 15 си трай 3 години още пълнолетен ставаш ходи си на даскало и си свиркай момичета много ....
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
еми за да искаш да се изнесеш -> според теб си достатъчно голям и способен за да живееш сам, без някой да ти помага. или не се замисли, че не става ти да живееш отделно от ваш'те и те да ти дават кинти?
Той не иска да живее сам, а просто иска 2 дена да е само с приятелката си. И на 15 си, едва ли можеш да се грижиш сам за себе си, камоли за нея. И добре финансово също не ти позволява, а и знаеш ли какви проблеми можеш да докараш на твоите и техните родители?
Най-добре седни и поговори с вашите защо искат да те разделят от нея и защо така постъпват.
И аз мисля,че на 15 не е добра идея да бягаш от вас и да издържаш и себе си,и приятелката си за няколко дни...ще имае големи проблеми и ти,и тя,и родителите ви![]()
Ако толкова искаше досега да си избягал,ама не ти стиска.И аз имам такова желание понякога,но мисля реално и едва ли ще се оправя сама и 1 вечер,въпреки че има кой да е с мен...
Първо, че както по-горният потребител каза, ако наистина го искаше нямаше да си по форумите, а щеше да си си хванал пътя.
Изрчението "Мога да се грижа за себе си, много идиотщини съм правил" е напълно неуместно.Щом правиш идиотщини -- > изобщо не си готов да се грижиш за себе си камо ли за някое друго същество.
Искам нещо да ти кажа ще й навлечеш куп неприятности, на теб не ти пука какво ще стане след това, повярвай ми на нея й пука.Не стига, че ще се обадят на полиции и тн, но ще се изплашат до смърт и повярявай ми тогава 100% ще ви забранят да сте заедно.
Помни ми думите до няколко месеца ще си с друга и ще се смееш какво си си фантазирал![]()
Абе тъпо е, но ако има къде да отидете и щом си го решил давай...
Не бягай...за 2 дена с гаджето ти не си заслужава.
отидете там където гаджето ти живее.. ако не става-незнам ..
тъпо е да бягаш от вкъщи и да панираш родителите сите все пак са загрижени за теб.. сигурно има някаква причина за да те разделят от гаджето ти
Не прави глупости.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Много филми гледаш.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\