- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АНТИ-Др.Тийн!
А какво е това "еврейн"?Първоначално написано от Vesk0u
Някакъв плод ли е?
![]()
абе на вас къв ви е проблема бе и на 40 и на 12 ина 20 да е нали дава съвети бе гледа да те посаветва за добро или те накарва да помислиш кви сте вие да му даржите сметка къв е и на колко е и на 14 да е пак момчето/мъжът ни говори за добро това че някои са на 15 или 16 години и акъла им е още в тъшаците(с извинение) незначи че той е като вас.Земете малко възпитание покажете и спрете тая тъпа тема....
Аз сам нов тук незнам дали си прав ако човека помага на хората нека си седи ако не са доволни да го махнат аз бих предпочел да разбера дали дава правилни савети и тогава да гласувам да го махна
ма ти си много тъп бро кат не ти харества кво търсиш при негп![]()
Първоначално написано от deadshadow13
![]()
The Prodigy = The legend!
Първоначално написано от deadshadow13
![]()
The Prodigy = The legend!
Нито ме знаеш, нито ме познаваш и неможеш да кажеш какъв съм! Но аз мога и ще ти кажа! Аз съм чист българин и се гордея с националостта си! Гордея се, че съм потомък на хора като Аспарух и Левски!Първоначално написано от lubomirky
Ъъъ, вЕрно ли, бе бро?! Еми бро, само да те усведомя, че аз никога не съм търсил помощ от него и никога няма да го направя! ...бе броПървоначално написано от velin
Сигурен съм, че с такъв начин на говорене, имитираш някакви наркоманчета от някой американски тийнейджърски или колежански филм.
кво ся ще се убиждаме лиПървоначално написано от clever
![]()
![]()
. на 13 сам и кво
Аспарух и Левски не са се били, за да живеят неграмотници като теб, които искат да трупат дивиденти, обявявайки се за 'националисти' 'патриоти' 'родолюбци'. направи нещо значимо, което може да помогне на родината и тогава кажи, че я обичаш. на думи всички я обичамеПървоначално написано от Vesk0u
-- научете, че няма глаголи 'немога' 'неискам', патриоти!
Но дали всеки го чувства?Първоначално написано от lubomirky
ти ся к'во, ше се опитваш да ме оборваш, като подхождаш философски и ще тряя цяла вечер да ти разяснявам на какъв се правиш и какъв не си ли? ако това ти е желанието - кажи и да я завършваме тая тема.
Не - не ми е това желанието. Истина е, че търся внимание, но не за себе си, а за темите и статий, които поствам в сайта. А това, че ме нарече турчин беше голяма обида, особено за човек като мен... А от друга страна те прави да изглеждаш, като расист.Първоначално написано от lubomirky
никога не съм отричал, когато някой ми каже, че съм расист. има някаква истина, но и аз не мога да я определя точно.
за темите и статиИте ти - ако искаш внимание, първо се подготви и след това ги поствай, защото не трябва да пишеш нещо, а след това да се чудиш какво да говориш, след като си го копирал отнякъде. по този начин наистина изглеждаш, сякаш искаш вниманието за теб ;>
Ами не е така - искам вниманието да е изцяло върху статийте. А нали знаеш, че произхода на човека е от Африка?Първоначално написано от lubomirky
btw - Аватара ти цепи мрака!~RESPECT MAA AUTHORITAA~ !
![]()
стига е, човек, аз те поправям, ти пак на твойто държиш. <статииииииииииииииииииии ии, не статиЙЙЙ>Първоначално написано от Vesk0u
т'ва за Африка откъде ти дойде, с маймуните ли правиш асоциация?!
иначе аз съм създаден от ГосподДарвин като толкова държи да е от маймуна - нека :д
[quote="Vesk0u"]сайтове за такива неща
.[/quote
И в лекарските форуми не се знае кои са тези хора ... А и не съм видял никой още да се оплаква от Др. Тийн.
Ами толко сте тъпи че се смеяЧе чак да сте слепи вече е нелепо
![]()
1. Има тема в която е написано че зад името др-Тийн стоят психолоци и там некви специалисти
2. Трябва да си адски тъп че да пуснеш такава тема![]()
3. КЛЮЧ
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
мисля че д-р Тийн не пречи а напротив помага на някои тийнове. Който не му се доверява да не му пише бе.Ако не ти харесва д-р Тийн не влизаш в сайта и тва е![]()
![]()
![]()
Той на много малко теми отговаря да ви кажа...![]()
![]()
![]()
тъйче то по-скоро тряя го прекръстят на помощ помежду ни щоту има сигурно 10-тина теми дето има негов отговор..
Ти ме разби.. прав си.. Или пак как да ги питаш къде да се обръснеш ..Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Абе малко е тъпичко да правите такива теми, като знаете че нема махнат "докорчето".![]()
И не е тук мястото да се карате кой е по-голям патриот или пише по грамотно..
Може да е каже, че е вредно да се пишат лични неща в интернет, но бъдете сигурни, че едно 40% си фантазират...Аз не съм твърдо против.. Дори изобщо не се занимавам с тези неща.
![]()
хахаххахаха какво всички се филмират в тея сайтове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали за тва е форум секи да си каже мнението нали тъй да поспорим да се разтоварим![]()
![]()
![]()
Кат не искаш ква ти е работата тука?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()