.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Цитирай Първоначално написано от XY
    Абе, смешковци, що се излагате? Тоя Веско отдавна се пъне с някакви глупави теми, дето ги плеска и в Музика и ТВ и никой не му обръща внимание. сега реши и тука да цапа. Момче, не разбра ли, че на никой не са му интересни глупостите ти? Нямаш работа? - Намери си хоби!
    Абе, ти еврейн ли си?!
    А какво е това "еврейн"? Някакъв плод ли е?

..

абе на вас къв ви е проблема бе и на 40 и на 12 ина 20 да е нали дава съвети бе гледа да те посаветва за добро или те накарва да помислиш кви сте вие да му даржите сметка къв е и на колко е и на 14 да е пак момчето/мъжът ни говори за добро това че някои са на 15 или 16 години и акъла им е още в тъшаците(с извинение) незначи че той е като вас.Земете малко възпитание покажете и спрете тая тъпа тема....

хаЙ

Аз сам нов тук незнам дали си прав ако човека помага на хората нека си седи ако не са доволни да го махнат аз бих предпочел да разбера дали дава правилни савети и тогава да гласувам да го махна

ма ти си много тъп бро кат не ти харества кво търсиш при негп

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    абе на вас къв ви е проблема бе и на 40 и на 12 ина 20 да е нали дава съвети бе гледа да те посаветва за добро или те накарва да помислиш кви сте вие да му даржите сметка къв е и на колко е и на 14 да е пак момчето/мъжът ни говори за добро това че някои са на 15 или 16 години и акъла им е още в тъшаците(с извинение) незначи че той е като вас.Земете малко възпитание покажете и спрете тая тъпа тема....
    The Prodigy = The legend!

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    The Prodigy = The legend!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    а ти българин ли си? Защото българите могат да пишат на бълраски. Ти не можеш. Трябва ли да ти кажа, че си турчин? Освен това България е една от страните, в които евреите са били приети. Срамуваш ли се да се наречеш българин вече?
    Нито ме знаеш, нито ме познаваш и неможеш да кажеш какъв съм! Но аз мога и ще ти кажа! Аз съм чист българин и се гордея с националостта си! Гордея се, че съм потомък на хора като Аспарух и Левски!

Цитирай Първоначално написано от velin
    Ъъъ, вЕрно ли, бе бро?! Еми бро, само да те усведомя, че аз никога не съм търсил помощ от него и никога няма да го направя! ...бе бро

Сигурен съм, че с такъв начин на говорене, имитираш някакви наркоманчета от някой американски тийнейджърски или колежански филм.

Цитирай Първоначално написано от clever
    не ми пречи.
    Принципно не пречи, но е опасно да доверяваш здравето си на някой непознат.
    кой е казал че въобще тийновете трябва да се консултират във форум или сайт за здравето си
    да
    това е опасно
    мн по-ефикасно и безопасно е направо да отидеш на лекар
    но Др Тийн не пречи - даже може да помогне на някой тийн който задава прост въпрос;който зададен на лекаря;медицинското лице ще помисли;че тийна е идиот и ще изгуби своето и негово време
    мн по-просто е да се зададе във форум и някой да отговори
    а и не е задължително Др Тийн да отговаря и да се разчита само на неговия отговор в тоя раздел

какво само мрънкате срещу Др Тийн.............. като му нямате доверие ходете на лекар направо

а за малките лапенца на по 10-13 годинки .. родителите са им отговорни;а не Др Тийн
    родителите са осигурили достъп на детето си до интернет и форума ................

Мисля че тая тема е излишна и е за заключване.
    кво ся ще се убиждаме ли . на 13 сам и кво

а ти българин ли си? Защото българите могат да пишат на бълраски. Ти не можеш. Трябва ли да ти кажа, че си турчин? Освен това България е една от страните, в които евреите са били приети. Срамуваш ли се да се наречеш българин вече?
    Нито ме знаеш, нито ме познаваш и неможеш да кажеш какъв съм! Но аз мога и ще ти кажа! Аз съм чист българин и се гордея с националостта си! Гордея се, че съм потомък на хора като Аспарух и Левски!

Цитирай Първоначално написано от velin
    Ъъъ, вЕрно ли, бе бро?! Еми бро, само да те усведомя, че аз никога не съм търсил помощ от него и никога няма да го направя! ...бе бро

Сигурен съм, че с такъв начин на говорене, имитираш някакви наркоманчета от някой американски тийнейджърски или колежански филм.
    Аспарух и Левски не са се били, за да живеят неграмотници като теб, които искат да трупат дивиденти, обявявайки се за 'националисти' 'патриоти' 'родолюбци'. направи нещо значимо, което може да помогне на родината и тогава кажи, че я обичаш. на думи всички я обичаме

-- научете, че няма глаголи 'немога' 'неискам', патриоти!

Град
    Монтана
    на думи всички я обичаме
    -- научете, че няма глаголи 'немога' 'неискам', патриоти!
    Но дали всеки го чувства?

ти ся к'во, ше се опитваш да ме оборваш, като подхождаш философски и ще тряя цяла вечер да ти разяснявам на какъв се правиш и какъв не си ли? ако това ти е желанието - кажи и да я завършваме тая тема.

Град
    Монтана
    ти ся к'во, ше се опитваш да ме оборваш, като подхождаш философски и ще тряя цяла вечер да ти разяснявам на какъв се правиш и какъв не си ли? ако това ти е желанието - кажи и да я завършваме тая тема.
    Не - не ми е това желанието. Истина е, че търся внимание, но не за себе си, а за темите и статий, които поствам в сайта. А това, че ме нарече турчин беше голяма обида, особено за човек като мен... А от друга страна те прави да изглеждаш, като расист.

никога не съм отричал, когато някой ми каже, че съм расист. има някаква истина, но и аз не мога да я определя точно.

за темите и статиИте ти - ако искаш внимание, първо се подготви и след това ги поствай, защото не трябва да пишеш нещо, а след това да се чудиш какво да говориш, след като си го копирал отнякъде. по този начин наистина изглеждаш, сякаш искаш вниманието за теб ;>

Град
    Монтана
    никога не съм отричал, когато някой ми каже, че съм расист. има някаква истина, но и аз не мога да я определя точно.

за темите и статиИте ти - ако искаш внимание, първо се подготви и след това ги поствай, защото не трябва да пишеш нещо, а след това да се чудиш какво да говориш, след като си го копирал отнякъде. по този начин наистина изглеждаш, сякаш искаш вниманието за теб ;>
    Ами не е така - искам вниманието да е изцяло върху статийте. А нали знаеш, че произхода на човека е от Африка?

btw - Аватара ти цепи мрака! ~RESPECT MAA AUTHORITAA~ !

Ами не е така - искам вниманието да е изцяло върху статийте. А нали знаеш, че произхода на човека е от Африка?

btw - Аватара ти цепи мрака! ~RESPECT MAA AUTHORITAA~ !
    стига е, човек, аз те поправям, ти пак на твойто държиш. <статииииииииииииииииииии ии, не статиЙЙЙ>

т'ва за Африка откъде ти дойде, с маймуните ли правиш асоциация?!

иначе аз съм създаден от Господ Дарвин като толкова държи да е от маймуна - нека :д

Re: АНТИ-Др.Тийн!

[quote="Vesk0u"]сайтове за такива неща
    .[/quote

И в лекарските форуми не се знае кои са тези хора ... А и не съм видял никой още да се оплаква от Др. Тийн .

Град
    ;D Krastavec ;D
    Ами толко сте тъпи че се смея Че чак да сте слепи вече е нелепо
    1. Има тема в която е написано че зад името др-Тийн стоят психолоци и там некви специалисти
    2. Трябва да си адски тъп че да пуснеш такава тема
    3. КЛЮЧ

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

мисля че д-р Тийн не пречи а напротив помага на някои тийнове. Който не му се доверява да не му пише бе.Ако не ти харесва д-р Тийн не влизаш в сайта и тва е

Той на много малко теми отговаря да ви кажа...
    тъйче то по-скоро тряя го прекръстят на помощ помежду ни щоту има сигурно 10-тина теми дето има негов отговор..

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Защо ми изтрихте мнението, модераторииии???
    Добре, децата мислят, че се доверяват на екип от лекари, психолози и педагози, а може да им отговаря всеки случаен човек. Как едно 10-16 годишно момче ще отиде при личния си лекар да го пита нормално ли е пениса му да е еди-колко-си сантиметра? Как едно 13 годишно момиче ще пита майка си да пусне ли на гаджето си? А? И защо да го правят при положение, че може да питат "специалист" и при това анонимно?
    Виждала съм как ''доктора'' отговаря на наистина дълги и заплетени истори с "Да, ако ти мислиш така." / "Не." Един екип от "психолози и лекари" не би отговорил така...

Хайде, ако искте ми изтрийте мнението! Ако искате ми изтрийте профила и ме баннете от Вселената!
    Содомизирани чудовища само гледате как да привличате наивните деца, като ги лъжете, че се доверяват на "екип от специалисти"...
    Ти ме разби.. прав си.. Или пак как да ги питаш къде да се обръснеш ..

Абе малко е тъпичко да правите такива теми, като знаете че нема махнат "докорчето".

И не е тук мястото да се карате кой е по-голям патриот или пише по грамотно..

Може да е каже, че е вредно да се пишат лични неща в интернет, но бъдете сигурни, че едно 40% си фантазират... Аз не съм твърдо против.. Дори изобщо не се занимавам с тези неща.

хахаххахаха какво всички се филмират в тея сайтове

Нали за тва е форум секи да си каже мнението нали тъй да поспорим да се разтоварим
    Кат не искаш ква ти е работата тука?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си