- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Ще те скъсам!!!" WTF???
Е, използвате ли репликите "Ще те скъсам." "Ще те попилея!" ала-бала по време на секс?? Според мен е ужасно противно, защото едва ли някой би искал буквално да бъде "скъсан"![]()
![]()
![]()
*Просто ми е любопитно.
аз съм малък. Тези неща са непознати за мен. Я кажи кое какво означава.
Има тема "Какво си говорите по време на секс?" виж я,може да съдържа отговори на въпроса ти.![]()
Станислава
Естественоо .. вички тряя да го приемете буквално ... за разкрасяване и разнообразие не сте ли чували ... може би мръсотийки .. някой така предпочитат та "shtsksm" може и като закана да се приемаа .. преповдигане ... така чеее нищо потресаващо няма
Използвам го, с подходящ тон, поглед и стойка..
И определено нямам предвид да я разскъсам и да й разполовя тялото.. пф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Този израз ми напомня за тази велика песен.![]()
http://vbox7.com/play:f4d49500
По случайност вчера четох едно мнение на Алекс93 как по време на секс си казвали "ще те скъсам" с партньора й
Аз също не се кефя на вулгаризми по време на секс.. някой да ми казва неща от сорта на "ще те скъсам, курво! " не може по никакъв начин да ме зарадва
![]()
аз пък бих ползвал "Малииии ща спраскам" или "оххх ща угуря"
GTA Stunting
Ама той не питаше чак за такива думи..Първоначално написано от BePoHuKa
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е знам, но понякогаПървоначално написано от MakeMeLaugh
"ще те скъсам" е последвано от някои по-вулгарни изречения.. ще те скъсам също не ми харесва..
офф нищо не схващате.
ела аз да ти го направя да видим дали няма да си промениш мнението
лека ви нощ, спи ми се и съм изнервен
чао довиждане ще се видим аридаверчи
Абе както и да го кажеш, значението не се променя... не оставай факта, че си изнервен да повлияе на начина ти на мислене.Първоначално написано от MakeMeLaugh
аз не го оставям, само го споменах.
много буквално приемата израза.
ако е казано във вид на любовна закачка не виждам нищо лошо.
а не като някое разголено келеме видяло сантиматеър цица и да каже ще те скъсам, съвсееем различно е.
а бе на 15-16 се мислии се възприемат нещата и различните смисъли по 1-н начин, после по друг и т.н.
Аа, много хора са ми го казвали по такъв начин, че звучи супер готино, но някак си повреме на секс като ти се вдигне адреналина, ще е трудничко да го кажеш с точната мярка. Аз лично не бих го приела буквално естествено.. не знам, всеки с мнението си. Сигурна съм, че от твоята уста може да звучи адски възбуждащо, но от нечия друга, може да стане много разпусната ситуация.. Разбирам какво искаш да ми кажеш.Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
ааа, ма то по време на секс лииче то за кога ша я късаме нали вече тва правим.. ;д;д
аз иначе бе, за преди секс говорих хахахах
иначе по време на секс пак се случва дооста мръснишки неща да се споменават, ама те са според конкретния случай и състояние по време на акта и на двамата и не са за малки деца определено![]()
Да казаха ми го,че ще ме скъсат от секс и ще направим секс маратон и не ме умори и накрая получих бавна сесия(много бавна) и един пръст ПОДПРЯН на клитора за 15мин.
Да,бях разочарована и то много.
ХЬиаьхАУИьхАИьхА аз затова не обичам да се хваля, а да показвам как стават нещата, щото от много хвалби - законите на Мърфи до дупка те гонят ;д
Точно.. някой като ми каже нещо от сорта "ще те скъсам" и чак смешен ми става.![]()
А защо по дяволите го приемаш буквално " ще те скъсам " се подразбира включване на по-висока степен ... примерно![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Да казаха ми го,че ще ме скъсат от секс и ще направим секс маратон и не ме умори и накрая получих бавна сесия(много бавна) и един пръст ПОДПРЯН на клитора за 15мин.
Да,бях разочарована и то много.
Аааа не това ме разби![]()
мацка цепиш
![]()
А, по темата "ще те скъсам" по време на секс някак не ми се връзва,по скоро като закачка преди това.
Винаги е като закачкаи небрежна заканка .... та виж някой си остават с пръст в .... то си е късане ако погледнеш ... на НЕРВИТЕ
![]()
Докато покажеш на целия форум ,свят ще ти се завиеПървоначално написано от MakeMeLaugh
Относно темата - нямам против ,но ако каже нещо ,което да ме обиди или ядоса много - ще го боли![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Ей, човека с маймунките, откъде ги въдиш тия бозайници бе брат?Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
--------------------------------------------------------