.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Град
    Русе

"Ще те скъсам!!!" WTF???

Е, използвате ли репликите "Ще те скъсам." "Ще те попилея!" ала-бала по време на секс?? Според мен е ужасно противно, защото едва ли някой би искал буквално да бъде "скъсан"
    *Просто ми е любопитно.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    аз съм малък. Тези неща са непознати за мен. Я кажи кое какво означава.

Има тема "Какво си говорите по време на секс?" виж я,може да съдържа отговори на въпроса ти.
    Станислава

Естественоо .. вички тряя да го приемете буквално ... за разкрасяване и разнообразие не сте ли чували ... може би мръсотийки .. някой така предпочитат та "shtsksm" може и като закана да се приемаа .. преповдигане ... така чеее нищо потресаващо няма

Използвам го, с подходящ тон, поглед и стойка..
    И определено нямам предвид да я разскъсам и да й разполовя тялото.. пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Знам ли и аз,майна
    Този израз ми напомня за тази велика песен.
    http://vbox7.com/play:f4d49500

Град
    ВаРнАаАа
    По случайност вчера четох едно мнение на Алекс93 как по време на секс си казвали "ще те скъсам" с партньора й Аз също не се кефя на вулгаризми по време на секс.. някой да ми казва неща от сорта на "ще те скъсам, курво! " не може по никакъв начин да ме зарадва

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз пък бих ползвал "Малииии ща спраскам" или "оххх ща угуря"
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    По случайност вчера четох едно мнение на Алекс93 как по време на секс си казвали "ще те скъсам" с партньора й Аз също не се кефя на вулгаризми по време на секс.. някой да ми казва неща от сорта на "ще те скъсам, к***во! " не може по никакъв начин да ме зарадва
    Ама той не питаше чак за такива думи..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    По случайност вчера четох едно мнение на Алекс93 как по време на секс си казвали "ще те скъсам" с партньора й Аз също не се кефя на вулгаризми по време на секс.. някой да ми казва неща от сорта на "ще те скъсам, к***во! " не може по никакъв начин да ме зарадва
    Ама той не питаше чак за такива думи..
    Е знам, но понякога
    "ще те скъсам" е последвано от някои по-вулгарни изречения.. ще те скъсам също не ми харесва..

офф нищо не схващате.
    ела аз да ти го направя да видим дали няма да си промениш мнението
    лека ви нощ, спи ми се и съм изнервен
    чао довиждане ще се видим аридаверчи

Град
    ВаРнАаАа
    офф нищо не схващате.
    ела аз да ти го направя да видим дали няма да си промениш мнението
    лека ви нощ, спи ми се и съм изнервен
    чао довиждане ще се видим аридаверчи
    Абе както и да го кажеш, значението не се променя... не оставай факта, че си изнервен да повлияе на начина ти на мислене.

аз не го оставям, само го споменах.
    много буквално приемата израза.
    ако е казано във вид на любовна закачка не виждам нищо лошо.
    а не като някое разголено келеме видяло сантиматеър цица и да каже ще те скъсам, съвсееем различно е.
    а бе на 15-16 се мислии се възприемат нещата и различните смисъли по 1-н начин, после по друг и т.н.

Град
    ВаРнАаАа
    аз не го оставям, само го споменах.
    много буквално приемата израза.
    ако е казано във вид на любовна закачка не виждам нищо лошо.
    а не като някое разголено келеме видяло сантиматеър цица и да каже ще те скъсам, съвсееем различно е.
    а бе на 15-16 се мислии се възприемат нещата и различните смисъли по 1-н начин, после по друг и т.н.
    Аа, много хора са ми го казвали по такъв начин, че звучи супер готино, но някак си повреме на секс като ти се вдигне адреналина, ще е трудничко да го кажеш с точната мярка. Аз лично не бих го приела буквално естествено.. не знам, всеки с мнението си. Сигурна съм, че от твоята уста може да звучи адски възбуждащо, но от нечия друга, може да стане много разпусната ситуация.. Разбирам какво искаш да ми кажеш.

ааа, ма то по време на секс лии че то за кога ша я късаме нали вече тва правим.. ;д;д
    аз иначе бе, за преди секс говорих хахахах
    иначе по време на секс пак се случва дооста мръснишки неща да се споменават, ама те са според конкретния случай и състояние по време на акта и на двамата и не са за малки деца определено

Супер фен Аватара на Shia
    Да казаха ми го,че ще ме скъсат от секс и ще направим секс маратон и не ме умори и накрая получих бавна сесия(много бавна) и един пръст ПОДПРЯН на клитора за 15мин.

Да,бях разочарована и то много.

ХЬиаьхАУИьхАИьхА аз затова не обичам да се хваля, а да показвам как стават нещата, щото от много хвалби - законите на Мърфи до дупка те гонят ;д

Град
    ВаРнАаАа
    Точно.. някой като ми каже нещо от сорта "ще те скъсам" и чак смешен ми става.

Град
    Враца
    А защо по дяволите го приемаш буквално " ще те скъсам " се подразбира включване на по-висока степен ... примерно
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    В пространството
    Да казаха ми го,че ще ме скъсат от секс и ще направим секс маратон и не ме умори и накрая получих бавна сесия(много бавна) и един пръст ПОДПРЯН на клитора за 15мин.

Да,бях разочарована и то много.

Аааа не това ме разби мацка цепиш
    А, по темата "ще те скъсам" по време на секс някак не ми се връзва, по скоро като закачка преди това.

Винаги е като закачка и небрежна заканка .... та виж някой си остават с пръст в .... то си е късане ако погледнеш ... на НЕРВИТЕ

ХЬиаьхАУИьхАИьхА аз затова не обичам да се хваля, а да показвам как стават нещата, щото от много хвалби - законите на Мърфи до дупка те гонят ;д
    Докато покажеш на целия форум ,свят ще ти се завие
    Относно темата - нямам против ,но ако каже нещо ,което да ме обиди или ядоса много - ще го боли
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    аз съм малък. Тези неща са непознати за мен. Я кажи кое какво означава.

Има тема "Какво си говорите по време на секс?" виж я,може да съдържа отговори на въпроса ти.
    Ей, човека с маймунките, откъде ги въдиш тия бозайници бе брат?
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ т'ва е тъпо. Имам си програмка.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си