- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да отървете боя, ако ви хванат в изневяра с чужда жена
Замисляли ли сте се някога как бихте реагирали, ако правите див секс с момиче и в този момент ви хване гаджето й, който е доста по-силен от вас и тръгва агресивно да ви чупи канчето.
Какво бихте казали и как бихте реагирали, за да предотвратите евентуален пердах. Бихте казали нещо смешно или ще се държите сериозно![]()
е па няма си хващаш по силно гадже от теб ....... тва съм го разбрал от години можеш ядеш як бой ... няма спасение от такива мацки:
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Стига бе. Аз бих си размърдал патката да го разсеям малко и ще гледам докато ми се звери да се дървя, че да го объркам![]()
Първоначално написано от revolver
![]()
а ако сме над 5 етаж ???![]()
Това върши страхотна работа за сплашване и на най-коравите батки![]()
![]()
Ами ако нямаш какво правиш? Най-вероятно няма да имаш. Тогава с кожения патлак ли?![]()
е ми да. Докато и на него не му свършат патроните.Първоначално написано от jazzman
![]()
Станислава
Първоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pagani Zonda
Те си носят по дваПървоначално написано от golqmumnik
Няма спасение от бесен нацепен баткас
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ебаси умрелите путки сте
ахахахахахах
<N>
Първоначално написано от bLex4o
че ти ако си толкова слаб,че не мжоеш с едно ревниво гадже да се справиш...калашник ли ще дигнеш
По темата: за какво му е да се бият..мгоат да рпавят тройка! Поне аз /момиче съм/ ако заваря приятеля си да се чука с друга,ще попитам да се присъединя..най-учтиво
Тва означава че пича който ви хваща е много проЗд, аз първо бих строшил главата на kypвата в крайна сметка тя изневерява ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
За по добре използвай това в пописа миПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
"объркал си рейса пич.."![]()
Бих употребила това от подписа на revolver![]()
Наистина ако го хвана с друга ще си тръгна без да кажа нищо ,но само да смеят да излязат от мястото ,на което са ............
Да обичаш значи да страдаш!
9mm glockПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
фани един "пустинен орел" .357 калибър
Уплаши го с патката си бе ненормалникнакарай го да ти завижда това е
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Вие пък с тези пистолетиНяма да усетят болката, която заслужават
![]()
Аз бих ударила първо него, през това време ще разбера дали тя знае за мен.Ако знае- няма да се размине с един шамар, ако не знае - няма да я ударя.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ще си посрещна боя като пич - даже с кеф, като знам как съм си го заслужил. Мацката после така ще се реваншира, докато приятелят й е в затвора за побой, че хич няма да помня и че съм имал синини някога.![]()
А останалите - бягайте или се гърмете и бийте, чувал съм, че жените направо си умират от кеф да разберат, че тоя, с който се чукат, е най-големият бъзльо или най-деградиралият простак, на който ще трябва пък и пари за адвокат да търсят. Мъдреци такива, искрено ви пожелавам да не попадате в такава ситуация, че bTv пак ще ни занимават по една седмица с пълни глупости.
хахаха в такъв случай верно мацката си е виновна,ама тва накърненото мъжко его си е ебало майката така че боя си е в реда на нещата![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!