.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99
    Град
    Германия

КЪМ МОМИЧЕТАТА

Момичета какво мислите за чувствителните момчета.Мен ме определят за такъв и за това ми е интересно.Една приятелка дори ми каза,че лудо се възбужда от мен защото съм толкова чувствителен.Знам,че някой момичета намират такива момчета за лигави,други точно такива харесват.Вие какво мислите.

ами на мен лично не ми допадат..мъжът затова е мъж все пак за да е по-силната половинка

Град
    В сърцата на хората.
    ^ Хей как го каза само , се едно няма ме сърце и душа

Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време

Град
    В сърцата на хората.
    Хора всякакви с различни интереси

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Нищо против тях, но предпочитам такива,които не са много много чувствителни

п.с. Някои хора разбират под чувствителен,че постоянно циври за щяло и нещяло ,но не е така
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Според мен има и чувстителни и чувствителни.Намирам момчетата,които са чувствителни(а не се правят на такива)за привлекателни,но всичко си има граница.Ако вече спадат към група лигави мамини синчета едва ли бих имала нещо общо с тях.

*Стар ник - sladkata_bebz

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесват ми, защото са различни от правилото "момчетата не плачат!" .. което за мен е много плоско и глупаво .. както момичетата така и вие имате чувства и няма нищо лошо в това да ги показвате стига да е в граници ..

Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Защо не правите разлика между лигня и чувствителност??

Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло...
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Cazzaniga
    Наистина е малко смешно, мъжа да е по-нежен от момичето ... Зависи автора какво има в предвид под определението чуствителен - аз например много държа на външния си вид ( винаги да съм обръснат, да не съм орунгясъл) и много певече ще се обидя ако ми кажат " Абе ти подържаш ли се въобще " отколкото ако ме наречът глупак или сополанчо !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    женчо
    GTA Stunting

Град
    in the reality : )
    Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.
    !

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво.
    +1

Град
    My empire of Dirt.
    И защо да не проявява чувствата си?

Нямам впредвид да циври за щяло и нещяло. Но искам да попитам всички тия "яки батковци" какво ги прави по-големи мъже от Тити Папазов, примерно. Това да имаш чувства, да изпитваш състрадание, да си жертвоготовен - ТОВА те прави мъж, и това са качествата, които са направили нашите национални герои (и не само нашите) наистина ГЕРОИ, а не просто исторически фигури.

На мен чак мн чувствителните момчета винаги са ми се стрували като педали (да не се обижда никой,лично мое мнение) освен това немога да си представя да ме привлече такъв..за приятел да,за нещо друго абсурд! Момичетата винаги са си падали по лошите момчета и винаги ще е така,а когато открием че в даден момент и те имат добра страна е голям кеф,че се пак има няква емоционалност
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Дефинирай по-обстойно "чувсвителен". Аз лично наистина предпочитам момчето да си е отракано ,силно да се чувства тежката му дума,мен точно мъжествеността ме възбужда не чувствителността. Обикновенно във връзките ми,аз съм тази която доминира ии ръководи като цяло положението. Това ми омръзна. Мъжът трябва ,да е по-силен от мен,по-властен. Такава му е ролята. Да седи и да ми пише...хиляди поеми , да ме гали по-главичката,вече не ме блазни. Аз съм човек,оповаващ се на страстта,а не чувствителността сигурно затова е така . Но въпрос на вкус.

az li4no predpo4itam ne tolkova 4yvstvitelni mom4eta ili ako sa takiva da znaqt koga da si pokazvat 4uvstvata.. samo na nai-blizkite hora za da mogat da gi spodelqt s tqh :)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Всички мъже са чувствителни, дори да не го показвал или признават пред себе си. Дори четох, че наскоро доказали и че за мъжете любовта била по-важна, от колкото за жените.
    Колкото до темата..... не знам какво имаш в предвид под чувствителен.. Може би романтичен? Или емоционален? ...... Ако става въпрос за показване на повече чувства.. Аз не бих могла да бъда с някой, неможещ да покаже чувствата си.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за ебане и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    ++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за е**не и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА
    най - после от цялата тема една "сродна душа" ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    ++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за е**не и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА
    най - после от цялата тема една "сродна душа" ..
    Супер
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на gret4ety
    Според мен чувствителен не значи да циври за щяло и нещяло... Хубаво е мъжът да проявява поне малко емоции и да не е баш чувствителен ами нежен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си