- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КЪМ МОМИЧЕТАТА
А бе мърли нали искате нещо повече от секс нз си кво.Ем кат искате мъжа да е строг без чувства силни половинки лаина и сякви такива ами ебете се тва може мъжат в деаствителност няма такова нещо любов...
Искате гъз ама насран тва е ваща работа ...![]()
![]()
![]()
Не е единствената.Първоначално написано от Hilary_
Шоу абе вие момичетата сте много тъпи бе.Кво се правите на ударени с бастун.Нали като ва гледам как веднага клякате пред някво насрано гейско момче.По тея фешъните и емотата.Или да е като клечка и с дълга. коса
ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ СА ЛЕСБИЙКИ.Защото харесват повече момчета които приличат на момичета.
Не искате чувствителен искате истински мъжествен строг мъж,но се оплаквате после че е груб че ви биел,еми като искате МЪЖ ще му ядете хуя като той ви каже ще ви ебе когато той ви каже,няма да ви слуша мнението,ще излизате когато той ви каже.А след това вие пак ще се оплаквате.Тая тема я направихте с извода че мъжете са КУРВИ и трябва да ви гледат и да ви ебат.Но истината е че жените са по-големи курви.И тях ги ебат,а МЪЖЕТЕ ЕБАТ
Bad BoYs is thE BesT..![]()
![]()
![]()
![]()
Офф боже а бе толко ли не разбирате че щом едно момче е чувствително това не означава че е гей !!!!! И да страшно много ме кефат такива момчета даже може да се каже че и гаджето ми е по-чувствителен от другите момчета и това не означава че е гей а означава че не е като другите само да гледа да те вкара в леглото и да те заебе не си мислете че е някой лиглио който циври за всяко нещо не е такъв а просто влага чувства в любовта ни и на такъв човек може много почече да се разчита от колкото на " лошите момчета ". :)
на мен предишната ми връзка беше такава,той беше свръх чуствителен некафф щот' човееек,отначАЛо ми беше добре смисъл готино различно ама в един момент писва случвало ми се е да ми реве... иииии незнам не го приемам аз не си позволявам да плача пред момчета...и оправданието вечно беше "ами то аз съм по чувствителен.."
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Да има много вярно в това,че момечетата принципно са чувствителни,но не го поакзват ии не трябва да го показват... поне не и при момичета.които не понасят чувствителни и трогателни ласки.Нещо гледам всички скочихте аа всъщност отново е въпрос на вкус. Едни момичета ги възбужда,когато мочмето е по-чувствено,други които ги възбужда мъжествеността. То затова има по-романтични момичета и по-страстни , развратни . За всички си има половинки очевидноПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Нямам нищо против тях,но не си падам по такива момчета
мъжете са си мъже! Това не означава че не трябва да имат чуства. Точно обратното даже, но ако са прееекалеено чуствителни стават вече лигави и на нас- момичетата това не ни харесва!!!!!!
Ае, ае ... Всички тука оплювате "чувствителните" мъже, ама всяка от вас се оплаква от гаджето си "как не бил достатъчно грижовен/не отделял достатъчно внимание на връзката ви/претаквал нещата/не ви правел подаръци" и куп други простотий... Ей няма угодия на тея женски индивиди бе ... Ни да си чувствителен, ни да си некъф сухар, ни нещо средно... Все ще ти се намери кусур и ще си отхвърлен ... Значи ние трябва да ви търпиме като не спирате да ревете (особено като сте в цикъл), ма ние като ревнеме и аре вече не ставаме ....... Тъпи п*тки ..
De-Phazz - Anchorless
Смятам, че преувеличавате с това, че жената се превръща в ревлива или истерична кучка, когато е в цикъл... Тва май само по филмите така го дават. Аз примерно не познавам нито едно момиче, а и аз не съм такава, което да си променя характера и държанието, когато е в цикъл.Първоначално написано от Vichko0o
Иначе си прав, жените нямат угодия.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Чувствително в някакви граници е добре,по-нататъка не ми е яко да е лигав или да се обижда от най-малкото(понеже съм била с такъв).Може би понеже аз не съм чувствителна и не си търся таково момче (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Защото границата е толкова тънка,че е почти незабележимаПървоначално написано от DEviL_BG
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Изобщо не е тънка границата между дветено да не правим офф топици....
Абе.. като гледам на повечето постовете ми се драЙфунзиТемата е за това дали е чувствителен, а не както всички си мислите - лигави, женчовци, мамини сичета и тем подобни.. чувствително момче не значи да е такъв.. както и да е, всеки си знае неговото.. изгъзици
гут найт[/b]
Who's next!
Харесвам такива момчета, но да не са ПРЕКАЛЕНО чувствителни.
Аз съм си намерила точен мъжС мен много чувствителен, нежен и т.н., пък с другите... не е точно такъв
) Това опреде-е-лено много ми харесва!
![]()
Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwile...
чувствителни да, но не разглезени до неознаваемостИначе са сладки, когато плачат..
![]()
Момчета, не бъдете като от камък! Знаем, че имате сърца
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от thoronaro
По принцип чувствителните момчета се харесват повече на едно момиче,защото се държат с нея по-мило и и обръщат повече внимание и правят повече жестове!!По-твърдите момчета така да кажа,може да не им пука много за едно момиче!!!Също така чувствителните момчета са много нежни и внимателни, също така и романтични ,аз винаги си падам по тези момчета ,защото и аз съм романтична (лирична) душа!!!Така че бъди такъв какъвто си и да не ти пука ако някой те определя като лиглъо!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
такива момчета не ме кефят![]()
тоя с лилавото джакенце къртиПървоначално написано от pcrrrr
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Това не значи, че я няма ..Първоначално написано от seduction1mplex
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3