.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Повече от фен Аватара на Anarchya2
    А бе мърли нали искате нещо повече от секс нз си кво.Ем кат искате мъжа да е строг без чувства силни половинки лаина и сякви такива ами ебете се тва може мъжат в деаствителност няма такова нещо любов...
    Искате гъз ама насран тва е ваща работа ...

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Защо не правите разлика между лигня и чувствителност??
    ++++ еем брат ,то тея дето не са чувствителни са ония фешани кухите,за тва праете понататъшни изводи...боже ролите се разменяли даааа бе тва че има некои мъже да не мислят само за е**не и сапо-чувствителни не ги праи жени.ТОЧКА
    най - после от цялата тема една "сродна душа" ..
    Не е единствената.

Шоу абе вие момичетата сте много тъпи бе.Кво се правите на ударени с бастун.Нали като ва гледам как веднага клякате пред някво насрано гейско момче.По тея фешъните и емотата.Или да е като клечка и с дълга. коса

ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ СА ЛЕСБИЙКИ.Защото харесват повече момчета които приличат на момичета.

Не искате чувствителен искате истински мъжествен строг мъж,но се оплаквате после че е груб че ви биел,еми като искате МЪЖ ще му ядете хуя като той ви каже ще ви ебе когато той ви каже,няма да ви слуша мнението,ще излизате когато той ви каже.А след това вие пак ще се оплаквате.Тая тема я направихте с извода че мъжете са КУРВИ и трябва да ви гледат и да ви ебат.Но истината е че жените са по-големи курви.И тях ги ебат,а МЪЖЕТЕ ЕБАТ

Bad BoYs is thE BesT..

Офф боже а бе толко ли не разбирате че щом едно момче е чувствително това не означава че е гей !!!!! И да страшно много ме кефат такива момчета даже може да се каже че и гаджето ми е по-чувствителен от другите момчета и това не означава че е гей а означава че не е като другите само да гледа да те вкара в леглото и да те заебе не си мислете че е някой лиглио който циври за всяко нещо не е такъв а просто влага чувства в любовта ни и на такъв човек може много почече да се разчита от колкото на " лошите момчета ". :)

на мен предишната ми връзка беше такава,той беше свръх чуствителен некафф щот' човееек,отначАЛо ми беше добре смисъл готино различно ама в един момент писва случвало ми се е да ми реве... иииии незнам не го приемам аз не си позволявам да плача пред момчета...и оправданието вечно беше "ами то аз съм по чувствителен.."
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Всички мъже са чувствителни, дори да не го показвал или признават пред себе си. Дори четох, че наскоро доказали и че за мъжете любовта била по-важна, от колкото за жените.
    Колкото до темата..... не знам какво имаш в предвид под чувствителен.. Може би романтичен? Или емоционален? ...... Ако става въпрос за показване на повече чувства.. Аз не бих могла да бъда с някой, неможещ да покаже чувствата си.
    Да има много вярно в това,че момечетата принципно са чувствителни,но не го поакзват ии не трябва да го показват... поне не и при момичета.които не понасят чувствителни и трогателни ласки.Нещо гледам всички скочихте аа всъщност отново е въпрос на вкус. Едни момичета ги възбужда,когато мочмето е по-чувствено,други които ги възбужда мъжествеността. То затова има по-романтични момичета и по-страстни , развратни . За всички си има половинки очевидно

и от двете по-малко ако може..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Русе
    Нямам нищо против тях,но не си падам по такива момчета

мъжете са си мъже! Това не означава че не трябва да имат чуства. Точно обратното даже, но ако са прееекалеено чуствителни стават вече лигави и на нас- момичетата това не ни харесва!!!!!!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ае, ае ... Всички тука оплювате "чувствителните" мъже, ама всяка от вас се оплаква от гаджето си "как не бил достатъчно грижовен/не отделял достатъчно внимание на връзката ви/претаквал нещата/не ви правел подаръци" и куп други простотий... Ей няма угодия на тея женски индивиди бе ... Ни да си чувствителен, ни да си некъф сухар, ни нещо средно... Все ще ти се намери кусур и ще си отхвърлен ... Значи ние трябва да ви търпиме като не спирате да ревете (особено като сте в цикъл), ма ние като ревнеме и аре вече не ставаме ....... Тъпи п*тки ..
    De-Phazz - Anchorless

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ае, ае ... Всички тука оплювате "чувствителните" мъже, ама всяка от вас се оплаква от гаджето си "как не бил достатъчно грижовен/не отделял достатъчно внимание на връзката ви/претаквал нещата/не ви правел подаръци" и куп други простотий... Ей няма угодия на тея женски индивиди бе ... Ни да си чувствителен, ни да си некъф сухар, ни нещо средно... Все ще ти се намери кусур и ще си отхвърлен ... Значи ние трябва да ви търпиме като не спирате да ревете (особено като сте в цикъл), ма ние като ревнеме и аре вече не ставаме ....... Тъпи п*тки ..
    Смятам, че преувеличавате с това, че жената се превръща в ревлива или истерична кучка, когато е в цикъл... Тва май само по филмите така го дават. Аз примерно не познавам нито едно момиче, а и аз не съм такава, което да си променя характера и държанието, когато е в цикъл.
    Иначе си прав, жените нямат угодия.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време

+1 Права си..

Град
    Пловдив
    Чувствително в някакви граници е добре,по-нататъка не ми е яко да е лигав или да се обижда от най-малкото(понеже съм била с такъв).Може би понеже аз не съм чувствителна и не си търся таково момче (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Русе
    +1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DEviL_BG
    +1
    Защото границата е толкова тънка,че е почти незабележима
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Русе
    Изобщо не е тънка границата между двете но да не правим офф топици....

Град
    във филма ..
    Абе.. като гледам на повечето постовете ми се драЙфунзи Темата е за това дали е чувствителен, а не както всички си мислите - лигави, женчовци, мамини сичета и тем подобни.. чувствително момче не значи да е такъв.. както и да е, всеки си знае неговото.. изгъзици
    гут найт[/b]

Who's next!

Харесвам такива момчета, но да не са ПРЕКАЛЕНО чувствителни.
    Аз съм си намерила точен мъж С мен много чувствителен, нежен и т.н., пък с другите... не е точно такъв ) Това опреде-е-лено много ми харесва!
    Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwile...

чувствителни да, но не разглезени до неознаваемост Иначе са сладки, когато плачат.. Момчета, не бъдете като от камък! Знаем, че имате сърца
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Re: КЪМ МОМИЧЕТАТА

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Момичета какво мислите за чувствителните момчета.Мен ме определят за такъв и за това ми е интересно.Една приятелка дори ми каза,че лудо се възбужда от мен защото съм толкова чувствителен.Знам,че някой момичета намират такива момчета за лигави,други точно такива харесват.Вие какво мислите.

По принцип чувствителните момчета се харесват повече на едно момиче,защото се държат с нея по-мило и и обръщат повече внимание и правят повече жестове!!По-твърдите момчета така да кажа,може да не им пука много за едно момиче!!!Също така чувствителните момчета са много нежни и внимателни, също така и романтични ,аз винаги си падам по тези момчета ,защото и аз съм романтична (лирична) душа!!!Така че бъди такъв какъвто си и да не ти пука ако някой те определя като лиглъо!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

да

такива момчета не ме кефят

Цитирай Първоначално написано от pcrrrr
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.
    !
    тоя с лилавото джакенце кърти
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Цитирай Първоначално написано от DEviL_BG
    +1
    Защото границата е толкова тънка,че е почти незабележима
    Това не значи, че я няма ..

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Нищо против тях, но предпочитам такива,които не са много много чувствителни

п.с. Някои хора разбират под чувствителен,че постоянно циври за щяло и нещяло ,но не е така
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си