- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КЪМ МОМИЧЕТАТА
на мен пък ми харесват чувствителнитесупер яко е че имам късмета да съм с момче,което притежава супер много качества и чувствителността е едно от тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз много се дразна на такива "чувствителни" момчета. Аз съм момичето. Ако на мен ми стане гадно и се разрева, той кво? И на него ще му стане гадно и ще ревне и той, вместо да ми помогне по някъв начин ли? Мъжете трябва да са силни, а не лигави.![]()
hating you makes me all warm inside : )
Е аз не разбирам точно как разграничавате чувствителните от безчувствените? Всички сме чувствителни, въпросът е, че някои го показват, а други задържат чувствата в себе си и не споделят. Но то това зависи от характера, а не от отношението към конкретния човек, има си интроверти и екстроверти...![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Абе баланса му е майката. Аз искам да е груб в секса (там да ми крещи по време на оргазъм "Обичам те, Стела" хич няма да ме възбуди. Или да плаче и излива емоции вместо любовна игра... ужас. XD ), а иначе да е чувствителен ПОНЯКОГА. Не нон стоп. Само в точните моменти. Част от чара на една връзка е да се дразните, карате, да беснеете. Не само да си шепнете нежности.
Първоначално написано от pcrrrr
Наистина много жалко , ако мислите така![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Немисля ,че има нещо лошо в това момче да бъде чувствително,самата аз съм такава,макар ,че много рядко го показвам ,Първоначално написано от thoronaro
![]()
Аве осетете се малко.Искате машини,а в следващия момент педали.На къде е тръгнал тоя свят.Се едно да имам кока-кола и да избера дерби.
Сащото е аз бия секи педал който видя,защото може само мъж с жена и две жени.Кат видиш на улицата 2 жени да се целуват ти стаа яко,ама кат видиш 2 травестита да се мласкат ти иде да повърнеш.
Не мога да се дрържа ще ви кажа 1 виц.
Дете пита майка си:
-Мамо какво е травестит?
Майката:Не знам мило,питай вуйна си Тодор.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Сори че не прочетох сичко.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И аз съм съгласен, с това лилаво якенце вдъхваш респект към заобикалящитеПървоначално написано от pcrrrr
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Hilary_
+++++++++
все тая нали са момчета..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Мъжко да е, пък ако ще да е самата чувствителностПървоначално написано от bathory
Това ми напомня на един приятел (сменям името), който се преставя пред момичетата с : "Аз съм Тодор. Плача."
Нали все пак жените си падали по чувствителни и емоционални мъже...
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Към plushinka1 спокойно мацо аз не съм лигав ;д А бтв найстина си красива![]()
![]()
![]()
Чувствителните момчета....Почти няма чувствителни момчета. Момче, което още в началото бърза да каже на приятелката си "Да знаеш, че аз пача на романтични филми" или "Аз съм много чувствителен човек" или "Аз съм много наивен и винаги ме прецакват", ЛЪЖЕ. Тва е трик. Тва е техен номер, с който да спечелят дадено момиче/жена. Те си мислят, че всички харесват чувствителни и затова "свалят" картите, мислят си, че момичето ще си помисли "ОООууу горкичкия...плаче на романтични филми...колко е сладък" или "Еее и той е наивен като мен...ще си паснем" или "Колко чудесно е това, че е чувствителен" ... НО Пробвайте когато някой ви каже така...да му се изсмеете в лицето и да му кажете примерно "Ти си бахти путката бе как може да ревеш на такива бози" ... и ще забележите как илюзията му за перфектна свалка се срива![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Естествено,че чувствителните са за предпочитане(не говоря за некви лигьовци,а за наистина чувствителни и чувствени момчета)...Все пак никога не бих приела,ако момчето до мен се държи като камък едва ли не...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от ladykeisy
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
Мъжът трябва да се държи като такъв . За това е създаден мъж , а не жена . За съжаление обаче в БГ има много лигльовциповече са от мъжкарите
много са се разлигавили тея хора бе ! ;(
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Не знам какво имате предвид под чувствителен ..
Много ме дразнят някви ревльовци ..
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
напълно съм съгласнаПървоначално написано от ladykeisy
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Зависи до каква степен си чувствителен.. Аз примерно не си падам по такива, ама всеки си има вкус! На повечето май им харесват чуствителните и нежните пичове.. Гледай шитняната продукция под убийственото име здрач, всичките путки са луди по едуардо пеладчето(а той е мега чувствителен)
Момичетата са романтични натури и обичат такива, но има и такива като мен, които обичат мъжа до тях да е силен и да ни показва по по-различни начини колко ни обича..
Не, не ти говоря за некъф дето ще ме пребива от любов![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
хах значи предпочиташ некфо грубо момче което да не му пука от чувствата ти което да не се интересува какво ти е какси и т.н. вместо да е нежен да ти обръща внимание вярно може да изглежда тъпо на моменти но да се жертва по стария и романтичен начин въпреки да се изложи пред приятелите си да пренебрегва чувствата за теб .....Първоначално написано от plushinka1
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
СПРИ С ПРОКЛЕТИЯ СПАМ БЕ СПРИ БЕЕЕЕ!МРАЗЯ ГИ ТЕЯ НЕЖНИТЕ ПЕДЕРАСТИ ( БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ )!Първоначално написано от playboyche
Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!
да,харесвам чувствителни момчета,но да не са чак лигави![]()