.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    на мен пък ми харесват чувствителните супер яко е че имам късмета да съм с момче,което притежава супер много качества и чувствителността е едно от тях

Аз много се дразна на такива "чувствителни" момчета. Аз съм момичето. Ако на мен ми стане гадно и се разрева, той кво? И на него ще му стане гадно и ще ревне и той, вместо да ми помогне по някъв начин ли? Мъжете трябва да са силни, а не лигави.
    hating you makes me all warm inside : )

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Е аз не разбирам точно как разграничавате чувствителните от безчувствените? Всички сме чувствителни, въпросът е, че някои го показват, а други задържат чувствата в себе си и не споделят. Но то това зависи от характера, а не от отношението към конкретния човек, има си интроверти и екстроверти...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Едно момче трябва да бъде чувствително, но да не го проявява. И под чувствително имам в предвид да има морал и да проявява състрадание, а не да бъде лигаво и мекушаво.
    good point

Град
    Paradise
    Абе баланса му е майката. Аз искам да е груб в секса (там да ми крещи по време на оргазъм "Обичам те, Стела" хич няма да ме възбуди. Или да плаче и излива емоции вместо любовна игра... ужас. XD ), а иначе да е чувствителен ПОНЯКОГА. Не нон стоп. Само в точните моменти. Част от чара на една връзка е да се дразните, карате, да беснеете. Не само да си шепнете нежности.

Цитирай Първоначално написано от pcrrrr
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.
    !

Наистина много жалко , ако мислите така

Re: КЪМ МОМИЧЕТАТА

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Момичета какво мислите за чувствителните момчета.Мен ме определят за такъв и за това ми е интересно.Една приятелка дори ми каза,че лудо се възбужда от мен защото съм толкова чувствителен.Знам,че някой момичета намират такива момчета за лигави,други точно такива харесват.Вие какво мислите.
    Немисля ,че има нещо лошо в това момче да бъде чувствително,самата аз съм такава,макар ,че много рядко го показвам ,

Аве осетете се малко.Искате машини,а в следващия момент педали.На къде е тръгнал тоя свят.Се едно да имам кока-кола и да избера дерби.
    Сащото е аз бия секи педал който видя,защото може само мъж с жена и две жени.Кат видиш на улицата 2 жени да се целуват ти стаа яко,ама кат видиш 2 травестита да се мласкат ти иде да повърнеш.

Не мога да се дрържа ще ви кажа 1 виц.

Дете пита майка си:
    -Мамо какво е травестит?
    Майката:Не знам мило,питай вуйна си Тодор.

П.С. Сори че не прочетох сичко.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от pcrrrr
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Е чак пък да ги показваме... Аз като видя.. някой чувствително (лигаво) момче и направо ми иде да го тропам много яко. Аз мисля,че такова нещо като чувствително момче няма. Просто някои момчета така влизат под кожата на момичетата и.. да.. той става специален така и така...пък то к'во момчето гледа само как да ти скочи в леглото.
    !
    И аз съм съгласен, с това лилаво якенце вдъхваш респект към заобикалящите

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Харесват ми, защото са различни от правилото "момчетата не плачат!" .. което за мен е много плоско и глупаво .. както момичетата така и вие имате чувства и няма нищо лошо в това да ги показвате стига да е в граници ..

+++++++++

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    все тая нали са момчета..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Мъжко да е, пък ако ще да е самата чувствителност Това ми напомня на един приятел (сменям името), който се преставя пред момичетата с : "Аз съм Тодор. Плача." Нали все пак жените си падали по чувствителни и емоционални мъже...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Град
    Sofiq / Krasna Polqna

: )

Към plushinka1 спокойно мацо аз не съм лигав ;д А бтв найстина си красива

Град
    Somewhere...in The sea...
    Чувствителните момчета....Почти няма чувствителни момчета. Момче, което още в началото бърза да каже на приятелката си "Да знаеш, че аз пача на романтични филми" или "Аз съм много чувствителен човек" или "Аз съм много наивен и винаги ме прецакват", ЛЪЖЕ. Тва е трик. Тва е техен номер, с който да спечелят дадено момиче/жена. Те си мислят, че всички харесват чувствителни и затова "свалят" картите, мислят си, че момичето ще си помисли "ОООууу горкичкия...плаче на романтични филми...колко е сладък" или "Еее и той е наивен като мен...ще си паснем" или "Колко чудесно е това, че е чувствителен" ... НО Пробвайте когато някой ви каже така...да му се изсмеете в лицето и да му кажете примерно "Ти си бахти путката бе как може да ревеш на такива бози" ... и ще забележите как илюзията му за перфектна свалка се срива

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Естествено,че чувствителните са за предпочитане(не говоря за некви лигьовци,а за наистина чувствителни и чувствени момчета)...Все пак никога не бих приела,ако момчето до мен се държи като камък едва ли не...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Мъжко да е, пък ако ще да е самата чувствителност Това ми напомня на един приятел (сменям името), който се преставя пред момичетата с : "Аз съм Тодор. Плача." Нали все пак жените си падали по чувствителни и емоционални мъже...

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло...
    к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго

Мъжът трябва да се държи като такъв . За това е създаден мъж , а не жена . За съжаление обаче в БГ има много лигльовци повече са от мъжкарите много са се разлигавили тея хора бе ! ;(
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    Стара Загора
    Не знам какво имате предвид под чувствителен ..

Много ме дразнят някви ревльовци ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Не си падам по лигльовци.Мъжът трябва да е мъж ...не казвам ,че не трябва да плаче (ама за наистина съществени неща),но не и да плаче за щяло и нещяло...
    напълно съм съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Зависи до каква степен си чувствителен.. Аз примерно не си падам по такива, ама всеки си има вкус! На повечето май им харесват чуствителните и нежните пичове.. Гледай шитняната продукция под убийственото име здрач, всичките путки са луди по едуардо пеладчето (а той е мега чувствителен)
    Момичетата са романтични натури и обичат такива, но има и такива като мен, които обичат мъжа до тях да е силен и да ни показва по по-различни начини колко ни обича..
    Не, не ти говоря за некъф дето ще ме пребива от любов
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време
    хах значи предпочиташ некфо грубо момче което да не му пука от чувствата ти което да не се интересува какво ти е какси и т.н. вместо да е нежен да ти обръща внимание вярно може да изглежда тъпо на моменти но да се жертва по стария и романтичен начин въпреки да се изложи пред приятелите си да пренебрегва чувствата за теб .....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Не нямах това предвид...но все пак май започнаха да се объркват ролите на мъжа и жената в днешно време
    хах значи предпочиташ некфо грубо момче което да не му пука от чувствата ти което да не се интересува какво ти е какси и т.н. вместо да е нежен да ти обръща внимание вярно може да изглежда тъпо на моменти но да се жертва по стария и романтичен начин въпреки да се изложи пред приятелите си да пренебрегва чувствата за теб .....
    СПРИ С ПРОКЛЕТИЯ СПАМ БЕ СПРИ БЕЕЕЕ!МРАЗЯ ГИ ТЕЯ НЕЖНИТЕ ПЕДЕРАСТИ ( БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ )!
    Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!

Град
    Sофiiя City xD
    ъ... нищо не мисля, момчета като момчета

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на nymphadora
    да,харесвам чувствителни момчета,но да не са чак лигави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си