- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за отслабване
Здравейте на всички, предполагам подобни теми има, но реших да направя нова за конкретния проблем. Та така, имам проблем с килограмите. От близо година се опитвам да отслабна, но резултатите са минимални, тренирам много усилено, внимавам какво ям и все пак нищо. Реших да прибегна до хапчета, защото ми се налага да сваля 10 килограма за 6 месеца. Молбата ми е, ако някой знае за някакви хапчета, които наистина дават резултат и биха ми помогнали, да драсне някой ред. Благодаря предварително.
Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!
Ако се слабееше от тея хапчета, всички щяхме да сме фиданки![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
а какво тренира6 усилено.. ?
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
То че не става само с хапчета е ясно. Въпроса е да комбинирам тренировките си с хапчета, които да помогнат малко или много. Опитвах с и l carnitine , но и то не помогна особено.Първоначално написано от myl0weee
Щом имаш такъв огромен проблем с отслабването, възможно е да имаш хормонални проблеми. Това не е малък проблем и за да си спокойна е хубаво да си направиш ендокринологични изследвания. Няма смисъл да си даваш парите за хапчета, които я подействат, я не, а и може да ти навредят. По-добре отиди на диетолог, за да ти направи изследвания, да ти предпише диета и евентуално подходящи хапчета.
Ако толкова много не искаш да ходиш на специалист, пробвай с Л-карнитин (прочети в интернет как точно се използва, аз четох в bb-team).
Занимавам се с бойни изкуства, тичам когато времето е достатъчно сухо, а и си правя някакви упражненийца вкъщи.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Първоначално написано от Sissy90
До сега не се бях замисляла над вероятността да е на хормонална основа, но като се замисля до 12 годишна бях едвам 40 килограма, ядях като ненормална и не ми е лепеше и грам, но след като ми дойде за година две наддадох с 20 килограма. Опитах и с l carnitine , но не помогна. Съжалявам за глупавите въпроси но къде мога да си направя ендокринологични изследвания? Също така къде мога да намеря диетолог?
Зачетох една статя на по темата и пиеше, че се наблюдава бърз растеж, а аз в този период пораснах с около 17-20 сантиметра...хваща ме параноята май!![]()
Хормоналните изследвания се правят в лаборатория. Не е зле да си вземеш направление за ендокринолог, макар че моят съвет е първо да си вземеш направление за АГ и ако нищо не излезе, тогава да се консултираш с ендокринолог.
Акне имаш ли? Колко ти е МЦ и колко- менструацията? Редовна ли е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Попитай личната си лекарка за ендокринолог, а за диетолог можеш да потърсиш в интернет - не знам от кой град си, но в по-малките градове надали има - можеш да провериш за най-близкия областен град примерно.
Не рискувай да си тровиш организма с глупостиИди на лекар/диетолог - той ще ти каже какво да ядеш, какво да пиеш, какво да спортуваш
![]()
Трагедията е пълна...
Като цяло акне ми избива само преди да ми дойде. Цикъла ми е 6 дни :Х и не винаги е редовен.
От София съм тъй че предполагам диетолози много, ще се поразровя.
Абе я не се излагай да пиеш хапчета като спокойно може да замениш лошата нездравословна храна с полезна и добра храна която не те кара да дебелееш,и няма нужда после да пиеш хапчета и да се тровиш с тях.
Само дето здравословната храна не помогна!Първоначално написано от titinkaa
Ами значи може д аима друг проблем с оргазнизма ти който трябва да се реши като идеш при лекар специалист в областа на фактите свързани със слабеенето-диетологПървоначално написано от 2s
Вече започвам сериозно да се тревожа! :S
На колко години си?
Преди диетолога се консултирай с ендокринолог и АГ.Да отхвърлиш по-сериозните специалисти и ако всичко е ОК, тогава се насочи към храненето.
Късмет и не се шашкай!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 16 съм.
Защо се впрягате, че момичето пита?! Че то малко ли реклами ни заливат постоянно за какви ли не техники за отслабванеПреди време рекламираха някакви дъвки за отслабване "Мотив" май бяха. Ако намалят апетита защо да не си ги купуваме? Така хем не се тормозиш с глад и тренировки (които зимата са почти невъзможни, а някой от нас не могат да си позволят фитнес за време или за пари), хем постигаш желания ефект.
Ясно е, че не става само с хапчета, дъвки и какви ли не гадости, но сметнах, че в комбинация с моя доста натоварен режим би помогнало.
И з те съветвам да се консултираш с ендокринолог. Ако имаш желание мога да ти препоръчам на ЛС.
Ами ти за тва не можеш да отслабнеш. От бойните изкуства се наслонява доста. В смисъл знаеш ли бедрата ти кви ще станат?!?!Първоначално написано от 2s
airplanes..
Първоначално написано от twilightHeart
Ами да ти кажа не е така. Една моя приятелка тренира от 6 години и е адски слаба, друга от 7 и тя така. Плюс това аз тренирам от 4 години и бедрата ми са си много добре. Да, не са като на манекенка, защото имат типична леко вретеновидна форма, но те са една от малкото части на тялото ми, които са наред.
L-carnitineПървоначално написано от heiress
![]()