- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гостенка от Сеговия
Виждат тебе и им омеква "нещо другото", а краката стават здрави за да бягат от дзверове като тебе !Първоначално написано от BePoHuKa
По темата: Автора разбрахме, че искаш да се изфукаш с тази "мадама", но да не стане така да се запознае тя с някой в София и да слушаш само как тя прави секс, а ти да си клатиш патката ... Недей се хвали много много да няма накрая да караш коледата на чекии...
De-Phazz - Anchorless
каками вероника започва да ми харесва .. по мои наблюдения е около или над 25 хмм .. ще отворя тема да питам далиии имам шанс с вероника![]()
Az ti kazvam da ne go pravish - mislish li 4e ako legnesh s neq moje da se razvalqt otnosheniqta mejdu semeistvoto ti i drugoto ?Imam predvid 4e ako ti e mnogo blizka vse neshto she se razvali - tq e doshla da vidi BG ne da si lqga s nqkuv tam blizuk
Dali se zamislqsh ako go napraite i tq ve4e nqma ti govori she se zdavqt vashte i tiq i nakraq ...
Goreshto ti preporuchvam da ne go praish - moje samo tei da i kazvash nqkvi mili neshta da q
ama 4ak da si lqgate ve4e nedei
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Драги непрокопсанико, давам ти пълната свобода да се засилиш с пълна скорост към най-близката стена.Първоначално написано от Vichko0o
Аз дали съм "дзвяр" или не, само аз и близките ми си знаем.
Не смятам да те опровергавам като ти пратя моя снимка, няма да те унижавам така.
![]()
Ти май си влюбен приятелюАко не бе щях да ти кажа гледайте си кефа, секс ако ти се иска (съмнявам се да не) и квото стане.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Имаш три варианта:Първоначално написано от Love_Boy
1. Да не се пробваш и никога да не разбереш.
2.ДА се пробваш и да ти върже.
3. Да се пробваш и да не ти върже.
Та? Не виждам вообще смисъла на първия!
И нали не мислиш, че ти ще си първия, който си е искал.
Едва ли ще ти се разсърди за повече от два часа!
бой, йебанье и чалга