.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Мъже, мъже... виждат красиво момиче и им умекват коленцата за разлика от някои други неща
    Виждат тебе и им омеква "нещо другото", а краката стават здрави за да бягат от дзверове като тебе !
    По темата: Автора разбрахме, че искаш да се изфукаш с тази "мадама", но да не стане така да се запознае тя с някой в София и да слушаш само как тя прави секс, а ти да си клатиш патката ... Недей се хвали много много да няма накрая да караш коледата на чекии...
    De-Phazz - Anchorless

каками вероника започва да ми харесва .. по мои наблюдения е около или над 25 хмм .. ще отворя тема да питам далиии имам шанс с вероника

Град
    ;D Krastavec ;D
    Az ti kazvam da ne go pravish - mislish li 4e ako legnesh s neq moje da se razvalqt otnosheniqta mejdu semeistvoto ti i drugoto ? Imam predvid 4e ako ti e mnogo blizka vse neshto she se razvali - tq e doshla da vidi BG ne da si lqga s nqkuv tam blizuk Dali se zamislqsh ako go napraite i tq ve4e nqma ti govori she se zdavqt vashte i tiq i nakraq ... Goreshto ti preporuchvam da ne go praish - moje samo tei da i kazvash nqkvi mili neshta da q ama 4ak da si lqgate ve4e nedei

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Мъже, мъже... виждат красиво момиче и им умекват коленцата за разлика от някои други неща
    Виждат тебе и им омеква "нещо другото", а краката стават здрави за да бягат от дзверове като тебе !
    По темата: Автора разбрахме, че искаш да се изфукаш с тази "мадама", но да не стане така да се запознае тя с някой в София и да слушаш само как тя прави секс, а ти да си клатиш патката ... Недей се хвали много много да няма накрая да караш коледата на чекии...
    Драги непрокопсанико, давам ти пълната свобода да се засилиш с пълна скорост към най-близката стена. Аз дали съм "дзвяр" или не, само аз и близките ми си знаем. Не смятам да те опровергавам като ти пратя моя снимка, няма да те унижавам така.

Град
    Sofiq
    Брат сваляй я !!! Ако моеш и знаеш как не си изпускай шанса

Ти май си влюбен приятелю Ако не бе щях да ти кажа гледайте си кефа, секс ако ти се иска (съмнявам се да не) и квото стане.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Re: Гостенка от Сеговия

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Работата е следната.
    Нашите имат едно приятелско семейство. Те са доле горе на същите години. Жената рабори и живее в Испания от доста години. Тяхната дъщерия също е там от 10 години. Тя е на 17. Спомням си я като малък тъй като родителите ни се познават.
    Та за Коледа ще дойде дази жена с щерката и тъй като тя нямала никакви приятели тук ме нашите ме помолиха да я разведа, че момичето да види СофияТА... Ок, няма проблем, казах аз. Поисках от баша й фейсбука и като се свързах тя е неописуемо красива. Кукличка. Сега вече нямам търпение да дойде Коледа.

Въпросът ми към вас е следния: тя ще е в БГ за 2-3 седмици. Да се опитвам ли да я свалям и ако да до къде да стигна? Тя е многo ама много красива, а аз съм single от 1 месец.
    Имаш три варианта:
    1. Да не се пробваш и никога да не разбереш.
    2.ДА се пробваш и да ти върже.
    3. Да се пробваш и да не ти върже.

Та? Не виждам вообще смисъла на първия!
    И нали не мислиш, че ти ще си първия, който си е искал.
    Едва ли ще ти се разсърди за повече от два часа!
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Мамка му,защо връщате такива умряли теми?!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си