- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ли да се наложи забрана над уродливите имена?
Не,но някои родители изобщо не мислят,дали това име след време ще е подходящо и дали ще се хареса на самото дете.Преди време по новините даваха как една майка кръстила детето си Курволина..нямам думи просто..
Вярно има много изчанчени имена в българския,обаче все пак не може да се забрани на родителите да кръстят детето както си искат.Аз си харесвам името,и досега за 15 години друг с това име не съм срещал-Дилян.Иначе познавам 1-2 Деляновци,ама не е същото
П.С:Оф-топик,обаче братовчед ми се казва Петър и 1-4 клас бяхме в един клас и постоянно се биехме,и като учихме за Петър-Делян беше голям майтап![]()
Пф аз познавам 3ма с името Дилянмоето пък мн си го харсвам -- Даниел (ознаЧАВА "само бог може да ме съди" .. ама и в него не вярвам
тъй че.. )
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Знам за подобен случай, детето било кръстено на майка си и ляля си Лина. Действително се получило Курволина. Без майтап!Първоначално написано от desyty
Четох във вестника дето баба ми си го купува, че някаква си кръстила детето Курвелия. WTF!!!Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Извратени хора!
Първоначално написано от WooDo
+1. Иначе аз знам за едно дете което се казва Салфетка![]()
Сакам много да се казвам Лео.
Ама иначИ аз си харесвам мойто име, което нещо не е много популярно днес.
Лукреция и мафията,пха.
Абе тва "смерт" за какво го пишете навсякъде?![]()
щото всички смЕрт! заслужават!Първоначално написано от _donna_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Еее аз се казвам Жаклина ..аз си го харесвам колкото и рядко да се среща и хората с които се запознавам малко се учудват и трябва да го повтарям още няколко хиляди пъти но се свиквачесто ми казват Жаклин или Жасмина иии леко се дразнех преди- сега почти не ми прави впечатление...а и четох някъде че мъж се казва Жаклин ..кофти тръпка
Фен на Старгейт?Първоначално написано от padnaloblak
![]()
А за тези случаи не бях чувал...тея хора не са добре![]()
Първоначално написано от Chameleon
И аз така мислех но уви не е само женско
Да...верно има мн смешни бг имена, с които ниииикога не бих кръстила детето си. Но чак да се забранят...не мисляВсе пак различни хора, различни предпочитания. На някои може и да им харесват.
Тези, които плюете чуждите имена...Сигурна съм, че има и други имена освен - Маратонка, Курволина, Салфетка и т.н. (толкова много ги повтаряте). Има страшно много хубави чужди имена и тва не значи, че и български такива няма.
Аз като бях малка страшно много ревах на майка ми, баща ми..та чак на бабите и дядовците...заради името ми. Много ме беше срам, че не познавах друга Камелия и не исках да си казвам името като ме питаха как се казвамПосле чух за едно момиче със същото име и ми поолекна. После разбрах, че има страааашно много Камелии ии сега не ми дреме особено.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Името в действителност е много хубаво и не е уродливо?!Първоначално написано от JimmyGestapo
Познавам няколко човека с това име.
Ахаха, името ми е италианско и си има значение.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Да не мислиш, че всички банални и нашумели имена са български? К`во, явно трябва да съм от масата, че да ми е "хубаво" името.![]()
Аз пък много си харесвам името, това е важното.
Да, определено ми стана ясно, че произходът няма общо, аз да си кажа.![]()
Нали ставаше въпрос за урудливи имена.. къде я намесихте Бианка. Не е българско, но не е хубаво и на нея й отива.
Като стана въпрос за деца на мен ми харесват Вилислав или Вилизар. ..
абе да може да му се вика на галено Вили![]()
Харесва ми и Боби за мъжко, но ще е все едно съм си го кръстила на мен..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Познавам едно циганче Велислав
Решено е ! Синът ми ще бъде кръстен ПУХИШЛЯП!!! В чест на мачока и хоти!
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
Да, аз цивея в СтолипиновоПървоначално написано от Chameleon
![]()
Ама аз имам познати, които се казват ВИлизар и Вилислава..
А на мен като ми харесва с "и" не може ли да е с "и", а не както си е по принцип![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Е ВИлислав, ВИлизар звучат мн аграрно и мЬеко.. все едно някой от дълбоката провинция си е кръстил дИтето така
с Е звучат къде къде по-добре
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Има много странни имена, така си еНо да се забранят е някак глупаво, а и нали все пак трябва да има голямо разнообразие от имена, не може да се повтарят твърде много. Пък и всеки винаги гледа да намери уникално име за детето си и затова нашумя сега децата да са с чужди имена.
Мен майка ми ме е кръстила на баба ми, с разликата, че баба ми се казва Стефка, а майка ми е искала нещо по-съвременно, но все пак да съм кръстена на баба ми и така съм си останала с името Стефани. Харесвам си го - да, макар да е чуждо, винаги съм си харесвала името и не бих го сменила.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...