- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- понякога не разбирам от базици..
Здравейте..проблема е в това,че аз по принцип не разбирам от базици..Ии моите приятелки понякога много грубо се шегуват с мен и ми става много гадно
Кажете ми как мога да го преодолея,защото не искам да става така!!
![]()
Ами като се шегуват с теб се прави че ги слушаш или ако знаеш как им направи затапкаобаче това че нямаш чувтво за хумор Според мен няма как да ти дойде чувството. Това е според мен
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
И на мен ми се случва,НО понякога..но повечето пъти не ме дразни това,че грубо се шегуват - защото ние по принцип почти целия клас сми такива![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
и аз понякога не схващам базик ...
ама като те базикат грубо да го духат усмихвай им се и тва е
пс. при мен понякога ми пада пердето и почвам да обиждам яко и ...
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Ами то с повечето от приятелите ми сме такива,доста сериозно се нареждаме(на майтап)обаче си знаем че никой не е сериозен(е ако някой прекали може да има мъъничко бой)
.Според мен номера е да можеш да прецениш ситуацията и човека и да разбереш дали си пр майтап или е сериозен
Еми, понякога и аз не разбирам и се впрягам прекалено много..![]()
Не ги приемай насериозно.
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Нормално е да не разбираш нещо което не знаеш дори как се пише![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Пише се "бъзици"-да обърках се..и какво от това??Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Просто не трябва да се взимаш толкова на сериозно. Пък ако не успееш да го преодолееш, просто им кажи, че не ти е приятно да се шегуват за това-което-явно-ти-е-болна-тема. Би трябвало това да ги накара да спрат. А ако не спрат, просто се прави, че не ти пука и като видят, че не им обръщаш внимание, ще престанат.
Не им обръщай много внимание и ти се бъзикай с тях.![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Добре ето съвет.Аз мога да твърдя,че съм човек с прилично чувство за хумор.Също поне аз разбирам почти веднага ако някой наистина говори с базици ,но не на сериозно дори по сериозна тема.Ако не разбереш и не правиш разлика между гавра и базик е лошо за тебе,но не толкова за другата страна(зависи).Аз познавам хора за които много лесно знам и разбирам дали имат чувство за хумор и като говорят с мен дали се опитват да ме гаврят или говорят на майтап наистина.Също и аз използвам често мръсен хумор и бъзикам по-агресивно,но тези които имат малко мозък разбират ,че не е сериозно ,а е бъзик
Важен е selfrespect-а.Казваш говори си,ама все тая.Аз си знам кво съм,ти като си стигнал до това да обиждаш мен ми помисли си кой е....и даваш това,което е казал.
Да бе.А ти като си стигнала до там,че да му търпиш глупостите и да мълчиш.Представи сиПървоначално написано от Shia
Кой е казал,че търпиш? Казваш му го и после и ти го погваш да му стане гадно и да млъква.
мен подобни неща много трудно ме засягат.
първо трябва да отговориш на себе си, дали шегите са злонамерени
ако да - тогава има защо да се сърдиш и съотвеното да поговориш с тях
ако не - тогава имате разминаване в представите си за хумор.
с времето ще им свикнеш на шегите и ти също ще започнеш.![]()