- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-голямото разочерование )
Хаха лъжи и изневери колкото искаш,грозни думи колкото искаш .. признания как не му пука за мен колкото искаш .. въпреки,че дори,когато казваше,че не му пука лъжеше ..И ми причини всичко това,за да разбере накрая,че не може без мен и,че ме обича .. изтърпях всичко .. сигурно,защото съм глупачка или просто любовта те кара да прощаваш всичко ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
любовта те кара да прощаваш всичко..то иначе колко хора щяхме да сме тотално затъпяли уж..Първоначално написано от Assshley
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
имаше веднъж спр жестоко се скарахме и той спр кофти ме накара да се почувствам като ми каза че не му пукало вече... и т.н... посел се извини и каза че било просто защото е ядосан и че не го мислел наистина![]()
имала съм разочарования големи и малки в предишните ми връзки.. Наранявали са ме доста,молила съм,търсила съм.. плакала съм и не съжеелявам за нито една от болките които са ми причинили защото именно те ме направиха някак по-силна,по-устойчива , по -предпазлива. Всеки човек има падения неизбежно, всеки е бил или ще бъде разочарован.. чисто и просто казано - човешки взаимоотношения.. А в сегашната си връзка колкото и щастлива и обичана да съм отново съм имала разочрования то няма как, не може всичко да е розово.. въпроса е дали ще продължиш напред..