.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    ето тук възможното тълкуване на съня ти....прочети и си прецени кое важи за теб
    СЕКС, СЕКСУАЛНИ ПЕРВЕРЗИИ - ако насън си участник в СЕКСуален акт и това ти доставя удоволствие, ще се радваш на приятни изживявания наяве и ще успееш да сложиш ред в делата си. Ако сънят е оставил неприятни усещания, очаквай притеснения, проблеми и объркване в интимния или професионалния ти живот. Ако си само наблюдател на СЕКСуален акт, значи затрудненията ти се дължат на собствената ти нерешителност и инертност. Сексуални перверзии в съня показват, че имаш някакъв емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Сексуални перверзии в съня показват, че имаш някакъв емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ.
    Това е малко прекалено.Попринцип съня е опит на съзнанието да разреши даден проблем чийто отговор не си успял да намериш през деня. Ако "мозъка" намери решението на "задачката", на сутринта не си спомняш нищо от съня, но ако не се получи верен отговор тогава спомена за съня остава. Другото което е за 8 часов сън човек сънува 8 минути, въпреки че изглежда много повече
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    а става ли ти хубаво по време на съня абе споко нищо ти няма и аз съм сънувала,че го правя с майка ми :X това означава,че си мн привързан към нея така знам азедна моя пр пък сънува че с баща и,,нищо ти няма

е аз тва не си го измислям (за тълкуването става въпрос) от съновник съм го копнала не е мое умотворение иначе според мен сънят е изцяло подчинен и е израз на подсъзнанието(небитийното) ....просто спомага да видиш нещатата които подтискаш или дори самия ти не подозираш че съшествуват. Все пак за човешкият мозък се знае толкова малко...какво говорим за подсъзнанието....нз може да ви се сторя малко луда (не че не съм )...но вярвам че подсъзнателно човек знае всичко...дори как ще протече живота му...вярвам също че сънищата са израз на подсъзнанието....те просто ни подсказват всичко,дават ни един вид жокери...но ние не можем да ги разберем,все едно да четем, при условие че не знаем азбуката....но нз не съм компетентна мн по тази тема,просто това са си мои виждания

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Означава, че си извратен ..
    Ах ти за пореден път доказа деградиралата си самоличност..

Кога за последно успя да си контролираш сънищата бе моме калино ??? Отговори ми на този въпрос после ме храни!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Сексуални перверзии в съня показват, че имаш някакъв емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ.
    Това е малко прекалено.Попринцип съня е опит на съзнанието да разреши даден проблем чийто отговор не си успял да намериш през деня. Ако "мозъка" намери решението на "задачката", на сутринта не си спомняш нищо от съня, но ако не се получи верен отговор тогава спомена за съня остава.
    Това научно доказано ли е?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Това ако не е най-евтиния опит за ебавка...режа си инструмента.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Смятай да не е обаче

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Смятай да не е обаче
    Е стига бе...най-евтиния е!

Град
    ВаРнАаАа
    Смятай да не е обаче
    Е стига бе...най-евтиния е!
    Горкия психопат съвсем ще се побърка На какви неща съм се нагледала в тоя форум, ей! ..

Град
    in the reality : )
    По принцип от психологична гледна точка, доколкото съм чела, когато сънуваш, че правиш секс с майка си, това означава, че тя те задушава, нарича се "кастрация" /духовна кастарция! няма нищо общо с половия ти член /, прекалено много те затормозява, следваш нейния път и вътрешно искаш да се откъснеш и да тръгнеш по свой собствен път. Не ме питай какво общо имат сексът и задушаването от страна на родителя, но тва съм чела и съм напълно съгласна.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен
    Град
    Варна
    Може да е помен от това което е сънувал между 3-6 та година и сега пак да го сънува) .
    Аз имам сънища който съм сънувал преди години и след години пак ги сънувам.Някой дори са толкова реални че все едно са били реалност.
    Имах дори няколко пъти сън в съня ) А за дежавю да не говорим колко пъти

Re: Странни сънища

Цитирай Първоначално написано от Peshko
    Здравйте на всички.Знам че не е тука мястото да питам нооо не ме бива много в съновниците и за тва ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен.Малко ме е срам ноо.Та много често сънувам че правя секс с близак роднина (майка ми) и то не всеки път че правим нещо по някои път е сънувам само гола и такива работи.Някои може ли да ми кажи какво означават тези сънища.
    Просто си супер извратен изрод, няма за кво да се притесняваш...

Град
    Пловдив
    Аз сънувам такива сънища мокри де когато не съм задоволена.Няма нищо лошо в тях..Жалко само,че са с майка ти...
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Това научно доказано ли е?
    Уж да

Цитирай Първоначално написано от loliii
    По принцип от психологична гледна точка, доколкото съм чела, когато сънуваш, че правиш секс с майка си, това означава, че тя те задушава, нарича се "кастрация" /духовна кастарция! няма нищо общо с половия ти член /, прекалено много те затормозява, следваш нейния път и вътрешно искаш да се откъснеш и да тръгнеш по свой собствен път. Не ме питай какво общо имат сексът и задушаването от страна на родителя, но тва съм чела и съм напълно съгласна.
    Склонен съм да се съглася
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Тъй интересни предположения, та сега и аз ще дам моето. Съня със сигурност е свързан с Едиповия комплекс, но нека не се придържаме към теорията, а направо към практиката. Това че сънува тези неща, означава че несъзнателно има чувства към майка си. Тоест тук говорим за фиксация от еротичен вид, която разбира се се изразява в съня. Иначе фиксацията я има и в будно състояния, но тук тя е по-скоро чисто емоционална. Въпроса е много сложен, но накратко стават някакви взаимодействия на ниво Едипов комплекс между двамата. Айде стига толкова.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Означава, че си извратен ..
    Ах ти за пореден път доказа деградиралата си самоличност..
    ахх за ореден път го повтарям .. не съм те питала ..

play не разбирам какъв ти е проблема с момичето..първо т'ва е форум в който мнения много (дали са вярни или не..лично мнение) и после от къде на къде ше ръсиш , че била некомпетентна?! Аз лично чета с интерес нейните коментари доста преди да се регистрирам и мисля , че има какво да каже. Колкото по темата .. пич да сънъваш секс или други еротични моменти не е лошо , напротив хубаво и полезно е , но не и с майка ти

съвсем нормално е ако прекарваш повече време с майка си нямаш си приятелка и не си парвил секс от повече от 1 година... случват се такива работи...но 1,2пъти.. не често
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    в света на приключенията ..
    нищо не означават тия сънища ..
    и какво е това съновник незнам ;д

омФг.. много странна тема

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Dagadale
    play не разбирам какъв ти е проблема с момичето..първо т'ва е форум в който мнения много (дали са вярни или не..лично мнение) и после от къде на къде ше ръсиш , че била некомпетентна?! Аз лично чета с интерес нейните коментари доста преди да се регистрирам и мисля , че има какво да каже. Колкото по темата .. пич да сънъваш секс или други еротични моменти не е лошо , напротив хубаво и полезно е , но не и с майка ти
    мерси

Голям фен Аватара на sifon4o
    А на сутринта имаш ли бяло на гащите

Re: Странни сънища

Цитирай Първоначално написано от Peshko
    Здравйте на всички.Знам че не е тука мястото да питам нооо не ме бива много в съновниците и за тва ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен.Малко ме е срам ноо.Та много често сънувам че правя секс с близак роднина (майка ми) и то не всеки път че правим нещо по някои път е сънувам само гола и такива работи.Някои може ли да ми кажи какво означават тези сънища.
    Това е според мен от любопитството което проявяваш към майка си.Не говоря за секс а просто как изглежда.Спокойно не си перверзник покато не направиш нещо истинско
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Фен
    Град
    pernik
    Ако незнаеш сънищата са подсъзнателни желания. Така, че ...... Ти си иначе казано Motherfucker
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си