- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странни сънища
ето тук възможното тълкуване на съня ти....прочети и си прецени кое важи за теб
СЕКС, СЕКСУАЛНИ ПЕРВЕРЗИИ - ако насън си участник в СЕКСуален акт и това ти доставя удоволствие, ще се радваш на приятни изживявания наяве и ще успееш да сложиш ред в делата си. Ако сънят е оставил неприятни усещания, очаквай притеснения, проблеми и объркване в интимния или професионалния ти живот. Ако си само наблюдател на СЕКСуален акт, значи затрудненията ти се дължат на собствената ти нерешителност и инертност. Сексуални перверзии в съня показват, че имаш някакъв емоционален или физиологичен проблем и се нуждаеш от специализирана помощ.
Това е малко прекалено.Попринцип съня е опит на съзнанието да разреши даден проблем чийто отговор не си успял да намериш през деня. Ако "мозъка" намери решението на "задачката", на сутринта не си спомняш нищо от съня, но ако не се получи верен отговор тогава спомена за съня остава. Другото което е за 8 часов сън човек сънува 8 минути, въпреки че изглежда много повечеПървоначално написано от milickata
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
а става ли ти хубаво по време на съняабе споко нищо ти няма и аз съм сънувала,че го правя с майка ми :X това означава,че си мн привързан към нея така знам азедна моя пр пък сънува че с баща и,,нищо ти няма
е аз тва не си го измислям (за тълкуването става въпрос) от съновник съм го копнала не е мое умотворение![]()
![]()
иначе според мен сънят е изцяло подчинен и е израз на подсъзнанието(небитийното) ....просто спомага да видиш нещатата които подтискаш или дори самия ти не подозираш че съшествуват. Все пак за човешкият мозък се знае толкова малко...какво говорим за подсъзнанието....нз може да ви се сторя малко луда (не че не съм
![]()
![]()
)...но вярвам че подсъзнателно човек знае всичко...дори как ще протече живота му...вярвам също че сънищата са израз на подсъзнанието....те просто ни подсказват всичко,дават ни един вид жокери...но ние не можем да ги разберем,все едно да четем, при условие че не знаем азбуката....но нз не съм компетентна мн по тази тема,просто това са си мои виждания
Ах ти за пореден път доказа деградиралата си самоличност..Първоначално написано от Hilary_
Кога за последно успя да си контролираш сънищата бе моме калино ??? Отговори ми на този въпрос после ме храни!!!!
De-Phazz - Anchorless
Това научно доказано ли е?Първоначално написано от ubuntureload
Това ако не е най-евтиния опит за ебавка...режа си инструмента.![]()
Смятай да не е обачеПървоначално написано от psychopath
![]()
Е стига бе...най-евтиния е!Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Първоначално написано от psychopath
Горкия психопат съвсем ще се побърка
![]()
На какви неща съм се нагледала в тоя форум, ей!
..
По принцип от психологична гледна точка, доколкото съм чела, когато сънуваш, че правиш секс с майка си, това означава, че тя те задушава, нарича се "кастрация" /духовна кастарция! няма нищо общо с половия ти член/, прекалено много те затормозява, следваш нейния път и вътрешно искаш да се откъснеш и да тръгнеш по свой собствен път. Не ме питай какво общо имат сексът и задушаването от страна на родителя, но тва съм чела и съм напълно съгласна.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Може да е помен от това което е сънувал между 3-6 та година и сега пак да го сънува) .
Аз имам сънища който съм сънувал преди години и след години пак ги сънувам.Някой дори са толкова реални че все едно са били реалност.
Имах дори няколко пъти сън в съня) А за дежавю да не говорим колко пъти
![]()
Просто си супер извратен изрод, няма за кво да се притесняваш...Първоначално написано от Peshko
Аз сънувам такива сънища мокри де когато не съм задоволена.Няма нищо лошо в тях..Жалко само,че са с майка ти...
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Уж даПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Склонен съм да се съгласяПървоначално написано от loliii
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Тъй интересни предположения, та сега и аз ще дам моето. Съня със сигурност е свързан с Едиповия комплекс, но нека не се придържаме към теорията, а направо към практиката. Това че сънува тези неща, означава че несъзнателно има чувства към майка си. Тоест тук говорим за фиксация от еротичен вид, която разбира се се изразява в съня. Иначе фиксацията я има и в будно състояния, но тук тя е по-скоро чисто емоционална. Въпроса е много сложен, но накратко стават някакви взаимодействия на ниво Едипов комплекс между двамата. Айде стига толкова.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ахх за ореден път го повтарям .. не съм те питала ..Първоначално написано от Vichko0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
play не разбирам какъв ти е проблема с момичето..първо т'ва е форум в който мнения много (дали са вярни или не..лично мнение) и после от къде на къде ше ръсиш , че била некомпетентна?! Аз лично чета с интерес нейните коментари доста преди да се регистрирам и мисля , че има какво да каже. Колкото по темата .. пич да сънъваш секс или други еротични моменти не е лошо , напротив хубаво и полезно е , но не и с майка ти![]()
съвсем нормално е ако прекарваш повече време с майка си нямаш си приятелка и не си парвил секс от повече от 1 година... случват се такива работи...но 1,2пъти.. не често![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
нищо не означават тия сънища ..
и какво е това съновник незнам ;д
омФг.. много странна тема![]()
![]()
мерсиПървоначално написано от Dagadale
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това е според мен от любопитството което проявяваш към майка си.Не говоря за секс а просто как изглежда.Спокойно не си перверзник покато не направиш нещо истинскоПървоначално написано от Peshko
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Ако незнаеш сънищата са подсъзнателни желания. Така, че ......Ти си иначе казано Motherfucker
![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !