- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
http://www.imdb.com/title/tt1343755/
Имаше моменти, в които със сълзи съм се смяла, а в други откровено ми се ревеше. Прекрасен филм, не е типичния немски романтичен филм, сиреч, тоя път са пропуснали излишното захаросване и са го направили по-реалистичен. 4/5
С'а съм се амбицирала да изгледам и първата част, въпреки, че ме съмнява да е толкова хубава.
500 Days of Summer - Много добър филм бих казала. Не завършва сладникаво като типичните романтични комедии с щастлив край. Гледах го с удоволствие. Препоръчвам го!
Hotel for Dogs - За убиване на време става, но е по-скоро за деца под 12 годишна възраст.
It's Kind of a Funny Story - Смислен донякъде. Става.
TILT - Пълна загуба на време. Разочарована съм, разочарована съм, разочарована съм! Разочарована.
Sydney White - Поредната тийн боза.
Междудругото наскоро гледах цялата поредица на Хари Потър и ще си позволя да коментирам.
Много хора го плюят и говорят какво ли не за филма, но на мен ми направи много добро впечатление. Като по-малка доста го харесвах, след това имаше период, в който не ми харесваше. Сега мога да кажа евала на сценаристите за филма. Идеята не се губи през цялото време, тръпката я има и изобщо е удоволствие да се гледа. Докато при други филми като Saw, Final destination или подобни на тези други поредици, се върти едно и също. И все пак добре че свърши, защото ако бяха продължили да правят още части, щеше да стане задушаващо. Това е още един +.. знаят кога да спрат. Повечето филми с над 2 части стават бози, но този не. След някоя друга година мисля пак да изгледам цялата поредица, защото е наистина завладяващ и интересен.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Original sin/ Първороден грях/ с Бандерас и ДжолиИзненада ме доста приятно,имайки предвид оценката му в IMDb-то
21 guns - Невероятен. Актьорската игра е много добра, разбъркани кадри, история, режисьор. Всичко е перфектно. Но единственото епично нещо, което липсва е музиката. За такъв добър филм само саунтрак липсва.
Difference between dead and life
How much does life weigh?
They say we all lose 21 grams at the exact moment of our death... everyone. The weight of a stack of nickels. The weight of a chocolate bar. The weight of a hummingbird...
How much does love weigh?
How much does revenge weigh?
This Fall, fate weighs in.
How much does guilt weigh?
There are so many things that have to happen for two people to meet.
Keith
1 към 1 с A walk to remember с малки разлики. Тъжничко е филмчето накрая. Пуснах сълзичка.Наскоро не бях гледала подобно филмче и мисля, че не си изгубих времето. Хубаво е.
![]()
Доста, защо си го свали от аватара? :PПървоначално написано от NC
Immortals
Daydream nation - MНОГО ми хареса![]()
Listen to your heart - Тежък филм..
Everything happens for a reason
Crazy. Stupid. Love. - най-накрая се наканих. добър е, много е добър. писането, играта, дълбочинната психология, искреността... <3
Hello, ghost - догледах го след няколко месеца, но явно така е трябвало да се случи. в началото е муден/труден, като всичко при тях, краят води до катарзис. изобщо, прелест е.
All the Winters That Have Been
Безмълвна...
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Coyote Ugly- от доста време не бях го гледала. Хубав филм е, макар че края беше напълно предсказуем.
Albert Nobbs - Странен, но добър
Everything happens for a reason
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Submarine
http://www.youtube.com/watch?v=P-WCCdkVDr4
изтеглих го заради саундтрака(<3) и ми хареса!
What's your number.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...