- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
The Other Boleyn Girl.
Много ми хареса. Много добра игра на Натали Портман и Скарлет Йохансон, която по принцип не мога да понасям, но в този филм изпъкна много.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като цяло ми хареса филмчето, по-различно е от анимациите излезли наскоро. В него се крие дълбоко послание, такова каквото имаше и в Wall-E.![]()
-Кой глупак го измисли това?
-Вие, г-н Президент!
-Добре, уволнете някого.
"Just Like Heaven" - от 2005 година е филма, но е интересен и си заслужада да се гледа поне веднаж...![]()
# Ето и резюмето към филма: Когато Дейвид (Марк Ръфало) се нанася в необикновен апартамент в Сан Франциско, последното нещо, което е очаквал или е искал, е съквартирант.Той започва да не проумява какво точно се случва в новото му жилище, когато ненадейно се появява една красива млада жена на име Елизабет (Рийз Уидърспун), която твърдо настоява, че апартаментът е нейн.Скоро се разбира че тя е дух в който Дейвид се влюбва,а тялото на жената е в болницата лежаща в кома и единствено, той може да я вижда и да и помогне...и същевремено осъществи собствената си мечта да бъде с нея!!!
Първоначално написано от doomkillerr
съгласна съм с теб!и аз го гледах на скоро (скоро скоро преди няколко месеца) и наистина много ми хареса
![]()
freddy vs.jasson
Wolf (1994)
Добър е.![]()
The Tournament е сниман в Русе btw. За нискобюджетен филм е доста добър![]()
-Кой глупак го измисли това?
-Вие, г-н Президент!
-Добре, уволнете някого.
Новолуние![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ааа!, а Майло Вентимиля прави страхотна роля тамПървоначално написано от g0sheto94
![]()
Последния филм който гледах беше Jennyfer's body. Филма не ми беше много много интересен, но Чип и Колин Грей ми харесаха![]()
Резюмето:
Студентка от университета - Дженифър (Меган Фокс) е обсебена от гладен демон. Самата тя знае, че е невероятна, неповторима и възхитителна - истинско зло в университетската среда - най-страхотното момиче. След обсебването си обаче тя се превръща в истинско зло - демон. Блестящата красавица се превръща в бледо, болнаво същество жадуващо за вкусно парче месо. Така момчетата , които никога не са имали възможноста да имат нещо общо с безсърдечната сладурана, сега има проблясък за тях, поради неутолимият й апетит в буквален смисъл. Докато най-добрата приятелка на Дженифър - Нийди (Аманда Сейфриед) е обречена да живее в сянката й, сега се оказва, че трябва да се грижи за сигурността на младите момчета в града и най-малкото поне да останат живи. Това включва и собственият й приятел Чип (Джони Симмонс). :P
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
New Moon.Очаквах нещо повече.Първата част на "Здрач" беше много добра,а втората не ме грабна.Беше нещо като романтична комедия с вълци и вампири.![]()
страшна рецензияПървоначално написано от dopeforever
![]()
Adventureland
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
2012, но за разлика от другите мнения , на мен много ми хареса..Макар че краят беше доста тъп и очакван ..![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Lost in Translation за втори път.
Страшен филм, но определено не всеки би го разбрал и най-вече усетил.
The Hitcher.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми за последно гледах > Завращане в хелуинтаун по БТВ![]()
New Moon.
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (: