- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Мисия Лондон. като се вземе предвид рекламата доста пари са наляти но филмът не е нищо особено. ако не беше български въобще нямаше да го гледам.![]()
Глеах за последно Денят на Независимостта.Много е як!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Кво стаа
Rest Stop
Тоя филм също не го схванах...Защо почти винаги се резказва за психопати които преследват,и за някакъв кръговрат на мъчение,който никога не свършва и т.н..Бляяя,тъпотии![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ Има и 2 част ,но мисля че няма субтитри.
Иначе един занемарен кенеф буквално с психопат ,който обича да измъчва хората ..
Скинс филмаа?!Първоначално написано от LoveLetter
ама той излязъл ли е ??
Иначе последно гледах "Отстреляй бившата" - супер тъп филм.
Ето го - http://www.zamunda.net/details.php?id=146272&hit=1Първоначално написано от teenems
Сега си го тегля.Най ми е интересно Никол накрая оживява ли...
Иначе последно гледах Училищен Мюзикъл по БТВМноооооого тъп.....
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не няма филм,обаче някои тука пишат и за сериалите които са гледали.Първоначално написано от LaffyTaffy
Иначе аз не съм чувала да се снима и филмНо дано да е вярно.
Once upon a time in Mexico ...
Филм има/ ще има тази година преди да излезе 5 сезонПървоначално написано от December
![]()
Е тогава мога да кажа само "Wow, lovely" като любимата ми героиня от сериала и да спра със спамаПървоначално написано от LaffyTaffy
![]()
cop out
по-тъп филм на Брус Уилис не бях гледал ,но явно и годинките вече си казват думата
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
последния филм който гледах беше Предградие 13-Ултиматом и ме искефи повече от първия.Макар че си падам доста по филми с коли (бързи и ярсотни примерно)
"Вчера" - според мен е много хубав
Greta - У Н И К А Л Е Н , много ми хареса![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Step up
Каня се да го гледам откакто е излязъл [!] и чак сега го изгледах целия.Хареса ми,малко е прехвален,но общо взето идеята е готина и всичко останало е добре направено.Обаче очаквах повече честно казано.![]()
Jumperqko e filmcheto sega shte chakam sledwashtata chast
![]()
И само ЛЕВСКИ оле!
С дъх на канела![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
the book of eli - добър филм хареса ми
kick ass- става за губене на време
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Clash of Titans...
Нещо между Властелинът на пръстените, но натъпкан вместо в 3х3 часа в 90 минути и Lexx, но натъпкан с "гръцка" митология и също в 90 минути, вместо в 61 епизода. Обилно просмукан с баналности и откровени глупости.
Липсваше ми само негър шегаджия (можеше да вкарат един Орфей) или поне джудже със същата функция.
Зевс прилича на рицар с броня за левче, вещиците от "Скити" - на Урук-Хай, джиновете - на уукита, но с магически сили, а кракена - на Годзила, но с пипала.
TOTAL MEGAEPIC, EPIC, EPIC FUCKIN' EPIC FAIL!!!
активизъм/превенция; писане; музика
The Butterfly Effect, отново
и все повече се убеждавам, че това е един от най-добрите филми на Ащън Кътчър
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Преводачката
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Constantine... як е
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."