- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
"StarStruck"![]()
Много ми хареса ! Не е нещо по-различно от всички останали на Дисни, но ми хареса.![]()
Хареса ми...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Робин Худ - страхотен филм
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Съгласна съмПървоначално написано от cunt
![]()
Потретих "Ефектът на пеперудата"![]()
май е време да изгледам и другите две части![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Remember Me - за не знам кой път вече. Нещо изключително е. Патинсън страшно много се прецака да играе във филм като Здрач, защото навсякъде другаде е чук (като същото важи и за Кристен). Remember Me е перфектен, трябва да се гледа.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Ергенско парти
яко смех...![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
That Thing You Do!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Aliens In The Attic - разтоварващо е филмчето и на моменти се побърквах от смях.![]()
Ми сега съм пуснала един филм ,,Обладана гора" и ...заспах Още седи на пауза след малко ще си го пусна да го изгледам преди да се е стъмнило...още не знам дали си заслужава гледането.
The prince of Persiа - много готин
Днеска гледах Стъклен дом, накрая свърши на много напечено място, иначе сериалчето е мн яко![]()
♥ I love music ♥
Disturbia.. въпреки че го хванах някъде към средата, ми беше доста интересен
the sky is the limit.
"She's out of my league" - хареса ми филмчето, приятно забавно е, може би щото нямаше субтитри![]()
Shutter Island - ебахти края...
Audio ergo sum
Date Night - Много луд!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Дебнеща тъмнина
Интересен ли е?Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Иначе аз гледах The Last House On The Left. Друго очаквах, но ми хареса.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Да, доста е интересен, а краят те оставя с различни чувства.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Audio ergo sum
Never Back Down много готин филм като цяло.. има си всичко..сюжета му е на място,пък и актьорите са много добри ;р
Prince Of Persia - филма става за гледане.
Преди 2 седмици изгледах Undisputed 3 - ето това е филм.
The hills run red - horror
The blood that binds us ..till death unites us
Първоначално написано от hamilcar
+1! Този филм за мен е.., може би най-добрия за 2010!Изобщо този филм за мен е един от най-добрите правени някога! Двойката също не е за изпускане!
Да не се води спам: Последно гледах MTV Movie Awards 2010.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Requiem for a dream току що го изгледах и ми е кофти още... дано успея да заспа![]()
Everything it`s possible !
"С дъх на канела" - не ме очарова. Може би, защото не харесвам Чанинг Тейтъм и така и не можах да го свикна в ролята.![]()