- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Never Back Down![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Death at a Funeral,новата версия.Биваше си го,имаше много забавни моменти. ;]]
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Eyes Wide Shut за 98739907425487098-ми път.![]()
'Sweet November'.
Историята му е сходна с тази на 'A Walk To Remember'. Хубав е, има над какво да се замислиш![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
One Flew Over the Cuckoo's Nest - голям филм, много ми хареса, неслучайно е класика.
Audio ergo sum
12 епизод на How I met your mother, защото си пуснах онази пародийна боза Vampires suck и щях да заспя посред бял ден.![]()
American Psycho
Audio ergo sum
The Messengers (2007) с по принцип неприятната ми Кристен Стюарт.. (която във филма обаче е яка..)
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Гледала съм го този филм (The Messengers) Хубав е, да.
Последните филми, които гледах са:
Van Wilder 1 (интересен е \/ )
Van Wilder 2 (по-интересен \/ \
/ )
Van Wilder 3 (най-интересния \/ \
/ \
/ )
Най-добре е да се изгледат 3-те части подред, за да се хване смисълът на филма![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Последната песен - хубав е филма, но ако актьорите, които играят главните роли - Майли и оня другия, бяха други щеше да ми хареса повече
Сватбеният агент - много хубаво филмче, скоро се сетих за него и си го изтеглих![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Vampires Suck - смях смях ,определено.. може и още даже
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
The Last Song![]()
Aз мisLя чe lюbovta e iзмaмa ..
"Транспортер" - обожавам го!Аз съм го гледала и преди, но днес го засякох по bTV Cinema.
![]()
Inception/Генезис (2010)
Режисьор: Кристофер Нолан
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1375666/ (Рейтинг 9.3/10)
Трейлър 1: http://www.youtube.com/watch?v=HilwtqaN4Gs
Трейлър 2: http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM
Трейлър 3: http://www.youtube.com/watch?v=1Sd0ff1sbJU
Лична оценка: 10/10
Невероятен филм! Гледах го преди 7 часа и мога категорично да заявя със 100% сигурност в думите си, че филмът си заслужаваше 9-те лева и 140-те минути време. Изключителен сюжет. Не бях виждал подобно нещо до този момент през целия си живот а повярвайте ми, изгледал съм много филми. Всеки, който се интересува от кино и обича да гледа главозамайващи, мистериозни, изпълнени с неочаквани моменти и загадки филми в нинакъв случай не трябва да пропуска това гениално произведение на изкуството, този шедьовър! След като излезнах от киносалона изпаднах в еуфория, точно заради такива моменти си заслужава да живееш! Много рядко в днешно време се намира филм, които да те накара да се чувстваш по този начин. Създаващата се атмосфера докато следиш големия екран, стараейки се да не мигаш от вълнение е неописуема и след всеки кадар несъзнателно започваш да се чудиш, как е възможно човешки разум да сътвори нещо толкова гениално.. В този филм има абсолютно ВСИЧКО. По принцип, аз съм от хората, които много трудно се впечетляват от новите филми и след видяното днеска, започнах веднага да анализирам всичко, търсейки поне една отрицателна страна и установих, че това може би е единствения филм, който няма такава! Динамичен, завладяващ, интересен от гледна точка на въображението, блестяща актьорска игра, не липсват и забавни елементи, драма. Утре мисля да го гледам пак на кино(колкото повече пъти се гледа, толкова по-добре, понеже има доста неща в/у които да мислиш, за да го разбереш напълно). Държи те в напрежение до последната секунда(буквално). Просто отделете 3 часа от времето си и задължително го гледайте при първа възможност, желателно на голям екран разбира се!!
Поразен съм също така, от удивителния прогрес, които наблюдавам в играта на ДиКаприо с всеки негов филм. Преди не го харесвах хич, но през последните няколко години този човек ме възхищава до такава степен с качествата си, че след този филм несъмненно заема едно от главните места при любимите ми актьори... Преди това, последния филм, които гледах с негово участие бе "Shutter Island" и останах много доволен както от самия филм, така и от представянето на ДиКаприо в него...
The Fountain преди малко по бТВ. Гледах го за 3 или 4 път, но все още ме завладява, докато го гледам. Изключителен филм със саундтрак, който създава уникална атмосфера.
Audio ergo sum
dirty dancing havana nights![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Van Helsing & Tom.Yum.Goong![]()
Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)
Смърт на погребение 2007 / Death at a Funeral 2007
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Леле с тия дълги текстове тука влизаш в ролята на критик ли? ;д Или се опитваш да ни накараш да го гледаме ;д Абе не заради тебе ще изгледам филма а заради актьорите.Участват Елен Пейдж и Джо-гордън Левит <33 Уау ;д вторият ми любим актьор.Гледай те го в 500 дни със Самър.Прекрасен е<3
И аз имам една такава тетрадка/книга в която пиша кой филм съм гледала,мнение оценка до 5 звезди като в хотелите ;д Ама последно време все забравям да пиша ..
Последен филм - бозата The Clique
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...