.
Затворена тема
Страница 46 от 120 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2994
    Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Never Back Down
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Death at a Funeral,новата версия.Биваше си го,имаше много забавни моменти. ;]]
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Град
    somewhere over the rainbow
    Eyes Wide Shut за 98739907425487098-ми път.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    'Sweet November'.
    Историята му е сходна с тази на 'A Walk To Remember'. Хубав е, има над какво да се замислиш
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Повече от фен Аватара на punksss
    "Killers" и "12 rounds"

One Flew Over the Cuckoo's Nest - голям филм, много ми хареса, неслучайно е класика.
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на shutUp
    "Грета" .. за не знам вече кой път =.=

Град
    somewhere over the rainbow
    12 епизод на How I met your mother, защото си пуснах онази пародийна боза Vampires suck и щях да заспя посред бял ден.

American Psycho
    Audio ergo sum

The Messengers (2007) с по принцип неприятната ми Кристен Стюарт.. (която във филма обаче е яка..)
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Гледала съм го този филм (The Messengers) Хубав е, да.

Последните филми, които гледах са:

Van Wilder 1 (интересен е \/ )
    Van Wilder 2 (по-интересен \/ \/ )
    Van Wilder 3 (най-интересния \/ \/ \/ )

Най-добре е да се изгледат 3-те части подред, за да се хване смисълът на филма
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Killers и не ми хареса много..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Последната песен - хубав е филма, но ако актьорите, които играят главните роли - Майли и оня другия, бяха други щеше да ми хареса повече

Сватбеният агент - много хубаво филмче, скоро се сетих за него и си го изтеглих
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на teenems
    Vampires Suck - смях смях ,определено.. може и още даже
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

The Last Song
    Aз мisLя чe lюbovta e iзмaмa ..

Голям фен Аватара на Reall
    "Транспортер" - обожавам го! Аз съм го гледала и преди, но днес го засякох по bTV Cinema.

Inception/Генезис (2010)
    Режисьор: Кристофер Нолан
    IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1375666/ (Рейтинг 9.3/10)
    Трейлър 1: http://www.youtube.com/watch?v=HilwtqaN4Gs
    Трейлър 2: http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM
    Трейлър 3: http://www.youtube.com/watch?v=1Sd0ff1sbJU

Лична оценка: 10/10

Невероятен филм! Гледах го преди 7 часа и мога категорично да заявя със 100% сигурност в думите си, че филмът си заслужаваше 9-те лева и 140-те минути време. Изключителен сюжет. Не бях виждал подобно нещо до този момент през целия си живот а повярвайте ми, изгледал съм много филми. Всеки, който се интересува от кино и обича да гледа главозамайващи, мистериозни, изпълнени с неочаквани моменти и загадки филми в нинакъв случай не трябва да пропуска това гениално произведение на изкуството, този шедьовър! След като излезнах от киносалона изпаднах в еуфория, точно заради такива моменти си заслужава да живееш! Много рядко в днешно време се намира филм, които да те накара да се чувстваш по този начин. Създаващата се атмосфера докато следиш големия екран, стараейки се да не мигаш от вълнение е неописуема и след всеки кадар несъзнателно започваш да се чудиш, как е възможно човешки разум да сътвори нещо толкова гениално.. В този филм има абсолютно ВСИЧКО. По принцип, аз съм от хората, които много трудно се впечетляват от новите филми и след видяното днеска, започнах веднага да анализирам всичко, търсейки поне една отрицателна страна и установих, че това може би е единствения филм, който няма такава! Динамичен, завладяващ, интересен от гледна точка на въображението, блестяща актьорска игра, не липсват и забавни елементи, драма. Утре мисля да го гледам пак на кино(колкото повече пъти се гледа, толкова по-добре, понеже има доста неща в/у които да мислиш, за да го разбереш напълно). Държи те в напрежение до последната секунда(буквално). Просто отделете 3 часа от времето си и задължително го гледайте при първа възможност, желателно на голям екран разбира се!!

Поразен съм също така, от удивителния прогрес, които наблюдавам в играта на ДиКаприо с всеки негов филм. Преди не го харесвах хич, но през последните няколко години този човек ме възхищава до такава степен с качествата си, че след този филм несъмненно заема едно от главните места при любимите ми актьори... Преди това, последния филм, които гледах с негово участие бе "Shutter Island" и останах много доволен както от самия филм, така и от представянето на ДиКаприо в него...

The Fountain преди малко по бТВ. Гледах го за 3 или 4 път, но все още ме завладява, докато го гледам. Изключителен филм със саундтрак, който създава уникална атмосфера.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    dirty dancing havana nights
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на m1nik
    My.Sassy.Girl
    )

Град
    Павликени
    Van Helsing & Tom.Yum.Goong
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Смърт на погребение 2007 / Death at a Funeral 2007
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен Аватара на December
    Леле с тия дълги текстове тука влизаш в ролята на критик ли? ;д Или се опитваш да ни накараш да го гледаме ;д Абе не заради тебе ще изгледам филма а заради актьорите.Участват Елен Пейдж и Джо-гордън Левит <33 Уау ;д вторият ми любим актьор.Гледай те го в 500 дни със Самър.Прекрасен е<3
    И аз имам една такава тетрадка/книга в която пиша кой филм съм гледала,мнение оценка до 5 звезди като в хотелите ;д Ама последно време все забравям да пиша ..

Последен филм - бозата The Clique
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си