- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Чиракът на магьосника
Заслужаваше си да го гледам в киното.
The hills run red
Провал откъм сценарий и актьорска игра, но пък ме разсмя, нищо, че трябваше да е страшен.![]()
Grown ups ми хареса много за разлика от повечето помии дет ги пускат напоследък
tell me what i wanna hear . .
хем боли хем сърби![]()
май така се казваше.
снощи по нова.
много интересен ама нищо не схванахнакрая кво стана?много тъпо свърши
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
The dark knight
през цялото време седях като залепена за екрана![]()
супер интересен ми беше.. Хийт играе адски добре и не
бих го познала с тоя грим ако не беше написано..
ии Крисчън Бейл <3
та гледайте го ако не сте![]()
Нероденият...но тр да го гледам с компания защото ме беше страх ...![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Glory Road
Определено хубав филм.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Генезис.
Едва ли ще излезе по-добър филм в близките години.
Drat Party - Биваше го, но т'ва да се подиграват така на Бг.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
хах.И аз него гледахПървоначално написано от December
![]()
и накрая оня се премести да работи на онова място ,и оная дет харесваше се освободила най-накрая да излиза с него ,а оня пак се оженил![]()
за евааа лонгория
![]()
![]()
Inception
Не мисля, че в скоро време съм гледала толкова силен филм, даже втори път ходих да го гледам. Загнездва се в съзнанието ти и после те човърка с дни, страхотен е. А и сюжетът е изпипан докрай, в един момент всичко си идва на мястото, няма излишни детайли, просто нямам представа как да се изкажа за този филм. Шедьовър.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Да беПървоначално написано от teddyx33
Късметлия,да се ожени за ева лонгория ;д
И кво,не трябваше ли накрая да се съберат с голямата любов на живота му? Какъв е тоя филм тогаваА,не свърши както трябва ;д
Сабрина от 1954г. Офицялно най-старият филм който съм гледала ;д Баба ми не е била родена тогаваХареса ми.Одри Хетбърн <33
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Remember me. Жалко,че не знаех какъв ще е края. ако знаех няма да го гледам,че сега ми е малко криво. иначе точно заради него уважавам филма (така да се каже). Докато го гледах си мислех как не ми харесва, грабва ме, но пак нещо не стига. И все пак началото поне беше добро, всичко друго беше някак...хм,не мога да го опиша. Просто мрачен ли беше, абе нещо не ми хареса в него,обаче не мога да го изкажа. Там е проблема. Като цяло филма е среден, и само краят му и някои други моменти, ме карат да го уважавам и да не кажа категорично "не ми харесва".
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
2000 левги под морското равнище ... или нещо такова. За капитан Немо... филма е сигурно от 1970 или 70 и някоя...
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
xXx (Трите Хикса) - Готин беше филма ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Последно ходих на кино и гледах Котки срещу Кучета 2.
♥ 2PAC ♥