- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
Killers. В началото почва добре, забавен е. Обаче после е много зле, самата игра на актьорите не си я бива...много жалко.Не е много стойностен филм от този жанр.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Cats and dogs![]()
сериала от 22;30 по бтв-Щурите съседи мноо е як![]()
All i need is.....BEER
започнах да гледам Ally McBeal <33![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Sex And The City 2
Хареса ми обстановката, в която е сниман филма, но от страна на сюжет не беше нищо особено![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"I know what you did last summer" и "AgentSalt" .. филмите са много добри .. особенно 1вия , много ме накефи !
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
To save a life - невероятен филмПрепоръчвам го на всеки, който не може да оцени живота си, а и на всички останали.
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Bring It On 3 - добро филмче (нали има танци) , малко прилича на Step Up 2
Аз запоследно гледах Prince of Persia "THE SANDS OF ТИМЕ" и много ми хареса. Филмът беше много професионално напраен и ефектите бяха завладяващи.Абе трябва да идете да го гледате.
![]()
![]()
![]()
Alice In Wonderland
Audio ergo sum
дърти хлапета![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Мулан (игралния). Не е лош.
Сега се захващам с Есен в Ню Йорк.
Затъмнение![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Агент Солт и съм малко разочаравана![]()
Неска гледах Алвин и чипоносковците, и 2те частиМного се смях, животинчетата са големи сладури :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз така, и за моя лична изненада доста ми допаднаПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Transformers: Revenge of the Fallen - харесаа миииии !![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Twilight 3 -ката...имаше добри моменти, добре са го направили...въпреки, че можеше и по-добре![]()