- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 3
.. I Spit on Your Grave ... но коменнт.
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
И аз наскоро го гледах. Баси и лъжливите постери и описания - няма да ви остави да мигнете, гледайте го ако мислите че ще го преживеетеПървоначално написано от DarkGirll
![]()
Последно - снощи Социална Мрежа
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
"Зохан:Стилист от запаса"![]()
![]()
най-добрата комедия,която съм гледала.Побърках се от смях!
![]()
![]()
![]()
1408 ... Мн добър !
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Nacho Libre - Голям смях![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
"Крадецът на праскови" в училище.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
vampireheart написа:
Снощи гледах Pride and prejudice това е единствения филм,който ме остави без дъх...няма втори като него
Извинявай,само да те попита-от коя година?Защото са правени много,но лично аз съм гледала само от 2005.Обмислям да си изтегля мини сериала или пък екранизацията от 1995.
По темата-Save the last dance.
От 2005 с Кийра Найтли![]()
Hysteria-The Def Leppard Story
Филмът е страхотен.За 2 път го гледам вече.
Много добре е направен.Разказва историята на групата от самото начало,когато са момчета,които свирят за жълти стотинки до световната слава и платинените албуми.Страхотен е.
http://www.zamunda.net/details.php?id=183139
Мемоарите на една гейша гледах последно.
Страхотен филм.
Napoleon Dynamite - И'ам чувство, че филма е направен за retards. По-малумен филм скоро не бях гледала!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Последно гледах няколко български филма който много ми харесаха - лов на древни хишници, стъпки в пясъка и ТИЛТ. Много ми харесаха и трите филма и доста приатно си изкарахме. В хищниците имаше някои много яки моменти и най-готиното беше че се развива в софия на любимите ми места и кафенета
Любовта е вечна!
No One Killed Jessica - Все още не съм го догледала, довечера ще го видя целия.
♥ 2PAC ♥
Heavy-The Story Of Metal.
Е,разцепих се от кеф...Имаше толкова любими банди...Сабат,Цепелин,Купър, Кис,Мейдън,Лепард,Мотли,Туи стед,ЕйСи/ДиСи,Металика,Гънс Ен Роузис,...Еееееее!
Един от най-добрите филми в жанра. Не виждам какво може да не ти хареса в него.Първоначално написано от Linns
Иначе преди малко изгледах Black Swan.
Audio ergo sum
If Onlу(гледала съм го и преди,ама..)
Unstoppable
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Днеска в киното "I Am Number Four"
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
Астерикс и Обеликс срещу Цезар![]()
Humans need fantasy to be human.