- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем... Помощ!
От няколко дена ми се появява през определен период от време следния ерор:
и след като му дам "Don't Send" компютъра си спира сам интернета, не могат да се отварят песни и филми....Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Да - този проблем е доста често срещан (особенно при SP-2), като и мен доста време ме мъчеше...![]()
Пробвай по следния начин:
1. Сваляш си Update for Windows XP (KB894391) (щракни точно тук за да го свалиш)
2. Стартираш *.ехе-то и то автоматично ще се инсталира в Windows-а!
3. Рестартираш компютъра и би трябвало проблема да не се появява вече!!!![]()
Айде успех...![]()
ОкеййИнсталирах го и сега да видим
Ако отново се появи пак ще пиша
![]()
деинстал на медия плейара.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Отново ми излезе ... ;( Не съм инсталирал медиа плейар ..
А възможно ли е да е някакъв вирус, защото един приятел ми каза, че е някакъф гаден червей ...
Добре... пробвай друг начин:Първоначално написано от sexmaniaka
Сваляш си Host Error Removal Tool, стартираш го, като щракнеш 2 пъти на него и би трябвало да се появи ето този прозорец:
Щракаш някой бутон и от там нататък нещата трябва да се оправят!
П.С. - Имай в предвид, че антивирусната може да те предупреди за заплаха! - Игнорирай съобщението...![]()
За повече инфо чети точно тук!!!
Да възможно е и вирус да причинява това съобщение! Хубаво е да сканираш компютъра си за вируси, червай и т.н.Първоначално написано от sexmaniaka
![]()
ОФФ НЕ РАЗБРАЙТЕ ЛИ ВЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПУСКАТЕ WINDOWS FIREWALL И СЕ ОПРАВЯ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
По - полека бе хорца... Една моя приятелка получи този проблем.. наложи се да преинсталнем уиндоуса... Иначе мисля, че е наи вероятно ако Windows Genue ти прави проблеми... това значи, че уиндоуса ти не е оригинален... иии от там идват проблемите... (под оригинален уиндоус не разбирай да си купиш някакъв уиндоус ся 120 долара... просто сиди кея нещо не е бил правилния...)
It's too late...
Проблема не се дължи на това, че Widows-а не е оригинален, ама карай да върви...Първоначално написано от stupid0boy
![]()
Start -> run -> regedit , следвай този път: HKEY_LOCAL_MACHINE >> SYSTEM >> CurrentControlSet >> Services >> Browser >> Parameters , намери този ключ: IsDomainMaster и му задай стойност: false.
Ресваш компа и трябва да се оправи, ако не ми драскай на л.с.
Be aware of what you wish for !
Първоначално написано от doomkillerr
Сега го направих. Ще видим дали ще проработи![]()
Проверих и този начин, стойността на IsDomainMaster си беше на false :}Първоначално написано от txm