.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем... Помощ!

От няколко дена ми се появява през определен период от време следния ерор:

и след като му дам "Don't Send" компютъра си спира сам интернета, не могат да се отварят песни и филми.... Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Да - този проблем е доста често срещан (особенно при SP-2), като и мен доста време ме мъчеше...

Пробвай по следния начин:

1. Сваляш си Update for Windows XP (KB894391) (щракни точно тук за да го свалиш)

2. Стартираш *.ехе-то и то автоматично ще се инсталира в Windows-а!

3. Рестартираш компютъра и би трябвало проблема да не се появява вече!!!

Айде успех...

Окейй Инсталирах го и сега да видим Ако отново се появи пак ще пиша

деинстал на медия плейара.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Отново ми излезе ... ;( Не съм инсталирал медиа плейар ..

А възможно ли е да е някакъв вирус, защото един приятел ми каза, че е някакъф гаден червей ...

Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    Добре... пробвай друг начин:

Сваляш си Host Error Removal Tool, стартираш го, като щракнеш 2 пъти на него и би трябвало да се появи ето този прозорец:

Щракаш някой бутон и от там нататък нещата трябва да се оправят!

П.С. - Имай в предвид, че антивирусната може да те предупреди за заплаха! - Игнорирай съобщението...

За повече инфо чети точно тук!!!

А възможно ли е да е някакъв вирус, защото един приятел ми каза, че е някакъф гаден червей ...
    Да възможно е и вирус да причинява това съобщение! Хубаво е да сканираш компютъра си за вируси, червай и т.н.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ОФФ НЕ РАЗБРАЙТЕ ЛИ ВЕ
    ПУСКАТЕ WINDOWS FIREWALL И СЕ ОПРАВЯ!!!!!!!!!!!

По - полека бе хорца... Една моя приятелка получи този проблем.. наложи се да преинсталнем уиндоуса... Иначе мисля, че е наи вероятно ако Windows Genue ти прави проблеми... това значи, че уиндоуса ти не е оригинален... иии от там идват проблемите... (под оригинален уиндоус не разбирай да си купиш някакъв уиндоус ся 120 долара... просто сиди кея нещо не е бил правилния...)
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    По - полека бе хорца... Една моя приятелка получи този проблем.. наложи се да преинсталнем уиндоуса... Иначе мисля, че е наи вероятно ако Windows Genue ти прави проблеми... това значи, че уиндоуса ти не е оригинален... иии от там идват проблемите... (под оригинален уиндоус не разбирай да си купиш някакъв уиндоус ся 120 долара... просто сиди кея нещо не е бил правилния...)
    Проблема не се дължи на това, че Widows-а не е оригинален, ама карай да върви...

Start -> run -> regedit , следвай този път: HKEY_LOCAL_MACHINE >> SYSTEM >> CurrentControlSet >> Services >> Browser >> Parameters , намери този ключ: IsDomainMaster и му задай стойност: false.

Ресваш компа и трябва да се оправи, ако не ми драскай на л.с.
    Be aware of what you wish for !

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Добре... пробвай друг начин:

Сваляш си Host Error Removal Tool, стартираш го, като щракнеш 2 пъти на него и би трябвало да се появи ето този прозорец:

Щракаш някой бутон и от там нататък нещата трябва да се оправят

Сега го направих. Ще видим дали ще проработи

Цитирай Първоначално написано от txm
    Start -> run -> regedit , следвай този път: HKEY_LOCAL_MACHINE >> SYSTEM >> CurrentControlSet >> Services >> Browser >> Parameters , намери този ключ: IsDomainMaster и му задай стойност: false.
    Проверих и този начин, стойността на IsDomainMaster си беше на false :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си