- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- емии да кофти шанс хах
ми,тази сутрин като си пушех цигарата на терасата и от съседната тераса една баба погледна ии почна да ми говори някви глупости 'оо, попринцип е тихичко и си учиш ,а сега си пуcнала музикаа,приятно е, аз съм болна и е хубаво да чувам музика' някво много миличко, обаче ми видя цигарата.. аз я скрих по едно време, ама няма как сигурно я е видяла..та притеснявам се нещо да не спомене пред майка ми, на някой ако му се е случвало така да каже дали им е тенденция да споделят съседите..а аз дори не съм я виждала тая жена преди..мерси предварително
I see the sound
I will find my way
It's endless it's endless
!
да. Много обичах преди да надувам музиката до дупка и да си седя на терасата, да се препичам на слънце, да си пия биричка и ест. да пуша. Всички съседски клюкарки наизлизали по терасите и гледат, ама на кой да му пука. Сега си пуша в нас, не на терасата.
Кво ти пука бе хааххахаа като си почнала да пушиш тря да си наясно, че рано или късно ваще ще разберат. Единственото, за което може да ти мрънкат е, че си почнала да пушиш в бааси кризата и да харчиш кинти за цигари, при положение, че след нг стават по 6 кинта.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
абе не е тка,с наште няма да мине толкова лесно,за тва ме е страх мноо..ма дет викаш като съм почнала да пуша,май ще трябва да свикна с мисълта,че все ше ме хванат..обачее не знам,то не е нейна работа да се обажда,пък и мама въобще не говори с нея,даже сме различни входове ама..не знам,май трябва да си измисля оправдание за евентуална авария;dПървоначално написано от mmKamm
I see the sound
I will find my way
It's endless it's endless
!
човек...най-добре си признай...няма смисъл да лъжеш..
Мен майка ми ме гърчи няколко месеца докато си призная. Трябваше ми година, за да запаля пред нея.
На баща ми аз му казах. Отидох при него, събудих го и му казах "Тате пуша цигари". Свикнаха с мисълта. Баща ми даже ми купува цигари, за да не муфтя от приятелите, щото му било гадно така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Събирай смелост и си признайЩе ти е по-лесно тогава.
Ми зависи от кой тип съседи е... от тези които се бъркат в всичко и казват всичко... или от тези които дори и да са видели нещо не смятат че е тяхна работа да го казват
There is no right or wrong, only fun or boring
Ако те хванат, кажи че ги спираш.
Мен са ме хващали с коз и ако искаш вярвай...дядо ми и баба ми казаха, че и те биха опитали, а баща ми ме попита какво е било усещането. Само майка ми реагира доста тежно, но след месец-два не се чуваше и думичка. Ама тя майка ми си е тежък случай...страхува се да отида на витоша заради лавини.
бх.
бх х2
бабите и дядовците са опасна работаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Спомням си веднъж...спах при баба ми и се прибирам супер зле, супер напушена![]()
И баба ми ме пита "Камелия...с какъв парфюм си?"
аз:Що бе бабо...гадно ли ти мирише/...
тя: Не бе...мирише ми на някви цветя..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а аз сиг съм смърдяла от 5 км на коз![]()
не, просто беше голям смях.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
спри да пушиш венормално е ако пушиш и вашите разберат да ти се карат.. те се притесняват за здравето ти
![]()
Първоначално написано от dead_princess