.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Много смотан проблем с принтера, СПЕШНО!

Хора, от два дена имам супер шибания проблем с принтера, беше му свършило всякакво мастило и преди месец си взех черен тонер и си принтирам без проблем. По принцип за да работи принтера и цветния трябва да е вътре, нищо че е празен. Обаче от няколко вечери отказва да ми принтира черно бели текстове под претекст че съм нямала цветно мастило. Ръчках го, вадих тонери, рестартирах, кво ли не правех, не та не. Е така изведнъж така стана и не знам кво да правя, моля ви се кажете някой знае ли как да го оправя това чудо, защото имам хиляда неща за утре, които трябва да принтирам и съм убита отвсякъде, ако не го оправя. Никога преди не се е случвало. Моля ви, помагайте бързо!

ps Никаква идея си нямам къде трябва да е тая тема, но ми е много важно, ако трябва я местете
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    around the world !
    По принцип и аз имах същия проблем, извадих кутийката с цветното мастило, която "уж" бе свършила, разджурках я и ми се оправи.. не знам при теб дали ще е така, и то говоря за цветната, защото също мякаше, че няма цветна.

Не, не е това, пробвах го, но цветното наистина си е свършило. И тва не би трябвало да е от значение, тъй като имам пълен черен тонер, който допреди 2 дни работеше безпроблемно. Сега изведнъж е решило, че ще се прави, че не разпознава черния тонер и ще си повтаря като папагал, че съм нямала цветно, което дори не ми трябва. Де да знам някви копчета някой ако ми е разбрицвал по настройките... Някви други предложения???
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от courtney
    Не, не е това, пробвах го, но цветното наистина си е свършило. И тва не би трябвало да е от значение, тъй като имам пълен черен тонер, който допреди 2 дни работеше безпроблемно. Сега изведнъж е решило, че ще се прави, че не разпознава черния тонер и ще си повтаря като папагал, че съм нямала цветно, което дори не ми трябва. Де да знам някви копчета някой ако ми е разбрицвал по настройките... Някви други предложения???
    Преди да принтираш влез в опциите си и го натрой да принтира само черно бяло. Понякога автоматично става да е цветно и ако нямаш цветен тонер няма да ти го принтира..

Не е и това, опитах го 300 пъти, кликам на grayscale printing, обаче то си продължава, ето това ми дава http://img4.imageshack.us/img4/3268/19071386.png и няма оправия.. Идея нямам кво да го правя.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    ВаРнАаАа
    Никога не ми е излизал този прозорец, но по това което пише разбирам, че трябва да си купиш цветен инк..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Моя принтер е същия и като си работеше перфектно спря да взима листите или, ако го вземе не принтирва, а мачка листа Хамава работа, ама и аз съм имала тоя проблем и се оправи само
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си