- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към жените. Лесно ли свършвате ?
Вагиналният се докарва доста трудно..
Но пък клиторният, лично при мен, е лесен..
И такам..![]()
![]()
![]()
![]()
ами зависи ако съм много възбудена може да стане и за 2-3 минути макс... ддз до сега не ми се е случвало да не свърша, но това е прекалено индивидуално![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Адски бързо! За по-малко от 5 минути свършвам и то без екстри като дълга любовна игра, орален секс, бла бла... Явно просто съм супер чувствителна защото всеки път свършвам по 2-3 пъти че и по повече се е случвало а не сме го правили по-дълго от 40 минути...
някои ще ми каже ли каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм?наистина не знам
![]()
ne iskam mn. iskam vsi4ko
me4tata mi e ve4no lqto
Кратко точно ясно. Клиторалния оргазъм при жената,се постига най-лесно. За вагиналния трябва , да имаш наистина мноогоо добър партньор.Първоначално написано от bossychick
ами клиторален оргазъм получаваш,чрез стимулация на клитора,а вагинален,чрез секс с момче или бъркане спръсти.. /използване на разни рпедмети/. ако..не знаеш въобще какво е клитор..пиши в гугъл изображенияПървоначално написано от angelgirl111
и ще разбереш.
знам какво е клитор. аз съм получавала, само клиторен оргазъм, дали другия е по- готин![]()
ne iskam mn. iskam vsi4ko
me4tata mi e ve4no lqto
Ами при мен клиторния е по-интензивен и после съм твърде чувствителна и секса става неприятен и не мога да получа повече от 1 клиторен оргазъм защото всеки допир е болезнен. Вагиналния е страхотен но не чааак толкова интензивен и мога да получава по повече което естествено е яко.. Всичко си има добри и лоши страно. Всеки трябва да си прецени кое предпочита или кое е по-добре в момента. Като имаме малко време ме докарва до един разтърсващ оргазъм а като цялата нощ е пред нас получавам няколко вагинални и пак съм доволна.Първоначално написано от angelgirl111
![]()
Жените в този форум прятелю се броят сигурно на пръстите на едната ти ръкаПо-скоро въпроса е момиченца... и нататък другата част от въпроса
![]()
Ами аз съм едно от малкото момичет, които получават наистина лесно оргазъм. Или може би се дължи на партньора ми, не знам. Пове1ето пъти дори не мога да ги преброя защото се случват доста често. Стигала съм и до т.нар. женска еякулация (squirt) и след която отидох на лекартой ми каза че единствено мога да се радвам, защото не всяка жена може да го изпита. А иначе има жени, които изпитват оргазъм за сефте след 8-9-10 години полов живот
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от Azgalor
![]()
![]()
..иначе в началото доста лесно свършвах,нз защо
..вече не.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами клиторно лесно, вагинално доста трудно..![]()
Писането на кирилица е задължително!
smileforyou12
Ох божеееДа ви имам проблема
здравейте,
прочетах всички отговори и мисля че от мненията около 80-90% са получавали вагинален оргазъм...незнма но съм малко учуден понеже от всичките ми приятелки с който съм си приказвал тези който са изпитали вагинален са не повече от 10-20%![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Не бе човек аз съм сериозен и сериозно ви питамм...ти се ебаваш
![]()
^_^
Като са ви калпави мъжете как да свършвате ?
Поне година след първия секс жената не може да има оргазъм, камо ли да свършва. Надявам се знаете, че има разлика.
А някой жени просто не могат да свършват. Никога.
Сама лесно мога да постигна оргазъм.
Свършване.. много трудно. До момента общо десетина пъти.