.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Да стига да не съм уморена и приятеля ми като ме предразположи,а само той знае как да го направи свършвам лесно

da

svurshvam samo kogato az sum otgore v drugi pozi ne se polu4ava neznam zashto

Повече от фен
    може би, защото, когато си отгоре ти определяш всичко и си гледаш твоята възбуда, твоите неща..

зависи...

няа ти кажа
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Поне година след първия секс жената не може да има оргазъм, камо ли да свършва. Надявам се знаете, че има разлика.
    А някой жени просто не могат да свършват. Никога.
    Сама лесно мога да постигна оргазъм.
    Свършване.. много трудно. До момента общо десетина пъти.
    Глупости.. няма определен срок, индивидуално е.
    Моята свърши още първия месец, ако не се лъжа беше 9-тия път ми е останало като число
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Клиторално свършвам адски лесно. Вагинално-той трябва да е наистина добър в леглото. Анално-не съм опитвала още

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ми не е много лесно да ти кажа....зависи до каква степен ме е предразположил...при мен си е на психична основа
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Re: aaa

Цитирай Първоначално написано от angelgirl111
    От 9 месеца правим секс с приятеля ми,обаче и аз не съм свършвала(вагинално).Не ,че не ми е хубаво...Не знам на какво се дължи
    И при мен е нещо подобно..само дето аз чак без хич не е било,ама максимум 3-4 пъти при положение,че от 5 месеца правим секс.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Ми винаги свършвам, но колко лесно зависи най-вече от настроението ми. Колкото и смешно да звучи, имало е случаии, в които нещо много ме е тормозило и уж го правим, ама той си ме клати, пък аз се рея в облаците иии.. и нищо !
    не съм свършвала и аз,но бих искала да знам какво е

вагинално никога не съм свършвала,въпреки,че от година и нещо го правя...клиторно за сметка на това, доста често

Ем аз пък и клиторен не съм имала(за др изобщо още не говоря :Д) ... И то след дълго време с бившия ми приятел...Прооооостоо нз защо!!А не е да не съм искала! Смисъл била съм адски възбудена вече там краката ми изтръпват всичко както си трябва и БАМ!изведнъж спира и просто почва само да ме боли(а не съм изживяла нищо главозамайващо че да спре така изведнъж )
    Иначе по темата...За мен лично галенето по вътрешната страна на бедрата ме побръква!!И А да те погали на другото място и си дръпва ръката

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Клиторално свършвам адски лесно. Вагинално-той трябва да е наистина добър в леглото. Анално-не съм опитвала още
    Казва се ''клиторно'', а не ''клиторално''
    HTTP://WWW.INNA.RO - КОЙТО РАЗБИРА НА ИНЧЕТО СЕ СПИРА ! ! !

Голям фен Аватара на Callisto
    Моят приятел много лесно ме докарва до редица оргазми и то за минимално време. Винаги ми е супер,всичките ми мускули се стягат и отпускат и се получават един вид контракций, но никога не мога да свърша.

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    Ами клиторно лесно, вагинално доста трудно..
    И при мене е така.
    Присъединявам се...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Сегашният ми приятел почти винаги ме докарва до вагинален . За около 30 минутки , само в мисионерска. Ако съм средоточена де, защото по принцип само спамя.
    До клиторен и за секунди мога да стигна . Но не е същото ^.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    мии не аз не свършвам никак лесно и до сега фр ми е успял да ме доведе до оргазъм само един път (и то по случайност може би )....иначе почти винаги адски силно се възбуждам, но....само до там,в главата е всичко...трябва да си отпуснат максимално,но е факт,че някой жени свършват мн мн трудно,до като други почти всеки път(силно им блазе на тях)
    Щом можеш адски много да се възбудиш, значи можеш и адски силно да си свършиш и там вече идва ролята на мъжа. Като ти е скапан е**ч мъжа, колкото и да се пънеш, няма да се получи. Плюс това, ако гаджето ти знае какво прави, още първия път, когато те е докарал до края (макар и случайно) би разбрал какво прави и какво да прави занапред за да може всичко да е по равно
    От там нататък всичко е въпрос на осъвършенстване и практика, колкото повече се познавате, толкова по-лесно става...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    мии не аз не свършвам никак лесно и до сега фр ми е успял да ме доведе до оргазъм само един път (и то по случайност може би )....иначе почти винаги адски силно се възбуждам, но....само до там,в главата е всичко...трябва да си отпуснат максимално,но е факт,че някой жени свършват мн мн трудно,до като други почти всеки път(силно им блазе на тях)
    +1 Me too x

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: da

Цитирай Първоначално написано от MyNameIsDidi
    svurshvam samo kogato az sum otgore v drugi pozi ne se polu4ava neznam zashto
    да, и при мен така.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И аз не съм свършвала никога...нито оргазми съм изпитвала... Явно съм от дефектните...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на fenkaaa
    аз до сега не съм стигала до оргазъм ..

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от DopeStarsInc
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Ами зависи с каква нагласа съм,как ме е предразположил и как ме ебe.
    Колежке нима не се пазите за брака?Та вие сте едва 93-ти набор.

Хахаха тва ме уби....Явно не познаваш нашата звезда!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си