.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Йеееееес. Най-накрая всичко е наред. Вече пиша от новия рутер.

Имам само един въпрос последен и може лок на темата, ако модът реши. Та последното ми питане е: като ми се ъпдейтва фърмуера всеки път ли ще трябва да му въвеждам ИП-та, ДНС, Мак-ове и етс?

И да го изключвам ли вечер или няма сми? В смисъл ще се ресетва ли пак всеки път или не?
    Нищо против да ти отговарям до безкрай, ама то въпросите ти не се свършиха... (Шегувам се - разбира се )

Така сега да питам... от какъв зор ще ти се "ъпдейтва" фърмуера на рутера?!?!
    - Това да не ти е операционна система на Microsoft???
    Ако мене слушаш, изобщо не си ъпрейтвай тези неща, освен ако не ти създава проблеми рутера! Пък и то ъпдеити излизат много рядко така че... абе ти си знаеш... Все пак ако го ъпдейтнеш някога всички настройки, що си правил по рутера се връщат на заводските.

Също така ти препоръчвам да не спираш рутера през ноща или когато и да било. - Спокойно няма да те разори със сметката за тока
    А отговора на въпроса ти дали ще се рества, ако не е постоянно включен е: НЕ!!! Дори да го хвърлиш в кофата и след 1 година се сетиш, че е там и го включиш, пак ще си помни настройките! А ако искаш или ти се наложи да го рестваш си има един бутон на него (отзад при портовете).

Успех и се надявам, че бях изчерпателен по въпросите ти!

П.С. - Ти няма ли да почерпиш по случай новия рутер? :P
    - Айде и доброто старо "Благодаря" за помоща ще свърши работа!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Много БЛАГОДАРЯ!

*подава един камион с бира*

Може ключ модераторите. Аз отивам да се ровя из дълбоките води на антивирусите и да се чудя кой да сложа... На софтуерно ниво помощ няма да ми трябва освен, ако много не оплексам пейзажа. Ама и много да го оплескам ще досаждам по телефона на тия от колцентъра на Майкрософт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си