- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- един въпрос за Хининовата вода :)
Здравейте на всички...
значи искам да попитам понеже мисля да си купя Хининова вода за косата..колко струва и има ли ефект от нея и как се нанася... след душ или преди това ..???
Или ако си измия косата сас оцет ???
Помогнете, искам да си оправя малко косата...и търся по елементарни маски![]()
Зависи колко е голямо шишенцето.Моето струваше 1лв.Аз я нанасям след като се изкъпя, т.е. на мокра коса(просто сипваш на косата или можеш да си я пресипеш в онези шишенца с пръскало) и след това си слагма кърпа.
Аз съм забелязала ефект
А, оцетът за какво еАз го слагам в маската с тривитаминол, но само оцет
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^Предава блясък на косата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
мммммм ами чувала сам че само оцет на косата.. ще направи по еластичен косама и по здрав .. и реших да попитам а за хининовата вода......ще пробвам. Мерси![]()
не съм забелязала да придава блясък, но пък косата расте по бързо обаче и много се омазнява![]()
Казах го за оцетаПървоначално написано от blue_ice
при мене една от марките имаше много готин ефек-по - бързо ми растеше косата,ставаше мека,пухкавано имаше и такива,от които нямаше ефект даже почна да ми пада косата
![]()
струва не повече от 1,30
аз я слагах на влажна коса ,след всяко миене на косатавидим резултат имаше след месец
аз я ползвам за по-бърз растеж на косата и има доста голям ефект : ) струва левче и се слага на влажна коса като разтриваш в корените : )
При мен пък има ефект от Хининовия шампоан и то супер голям,тази вода ми омазнява косата![]()
хмм аз я нанасям на цалята коса,но не ми се омазнява по-бързо![]()
от къде се купува? колко струва? за по-бърз разтеж ли е?Първоначално написано от LovelyGirl
От ветеринарна аптека се купува. Струва от 5 до 10 лева. Използва се за бърз растеж на косата, от личен опит казвам, че има ефект.
Този шампоан колко струва ?Първоначално написано от billytalent
И спря да се върти за миг земята..
Ами аз използвам на KASSY,защото само от него има ефект и струва 1.10-20ако случайно си взимаш някакъв Хининов гледай да е безцветен
Моя си го взех за 7лв.Първоначално написано от sunshine92
Аз съм го ползвала не много пъти и виждам разликата.Доволна съм от него
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Имам един въпрос за хининовия шампоан... след като сложа шампоана и след това балсам за коса губи ли ефектът?????
Аз ползвам Хининова вода и тривитаминол и наистина има ефект, забелязва се след 1 месец примерно.. Хем косата е по-хубава, хем по-бързо расте..
не съм забелязала да придава блясък, но пък косата расте по бързо обаче и много се омазнява
омазнява се за6тото слагаш много хининова водаина4е при мен има голям ефект
![]()
:P