- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Мъже] Колко ви е дълъг?
Яд ме е просто,че тръгна да ми мрънкаш защо съм ти говорил на ВИЕ! И тук съм се нагледал на мързеливи хора които само пишат в темите,а не са видели 1 коментар над техният,за да разберат за какво става дума! И как няма да е осран,като всеки пуска еднакви теми,защото ги мързи да погледнат за секунда и има такива които пишат в темата без да знаят за какво става дума. И да... Честито,вече си в теенпроблем. Ние сме проклети и това е един вид посрещане да видим дали ще издържиш на простотията.
Станислава
Амии аз за това и спрях да влизам .. иначе доста отдавна съм в този форум, само че с друг ник бях, знам как стоят нещата тук. Пълно с лапета по на 13-14,дето са ги праскали потни чичковци с голфове 3-ки или спортни алфи и си мислят,че като им свършат в устата, ще забременеят. Аз даже ти написах в първия си пост към теб лайняр и някой други цветни определения,ама ги изтрих ,защото съм в цикъл иии съм чувствителна и не ми се дразни с никой.Първоначално написано от t0d1t0
Та мисълта ми е,че съм се нагледала на простотии не само тук, все пак благодаря ти за 'топлото 'посрещане ии нищо лично към тебе.
![]()
Има такива теми. Даден е линк към една такава.