- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли такива като мен
Тцтц в стария ми клас бях рекордьор по отсъствия оабче сега в новия ми клас има една която няма как да я мина миналата година беше на даскало 2 месецаи незнайно как не я изгониха
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
и аз съм малко тъиПървоначално написано от LittleDude
![]()
ама караи има още време да стоя в даскало
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
По-добре, че не си боледувал. Така че радвааай![]()
![]()
Леле!Не съм срещала такъв човек,честно.Имаше едно момче от класа ми,което почти не се виждаше в училище.Не че бягаше,а просто боледуваше много.Хубаво е,че теб лесно не те хващат болестите.
Аз лично за тази година не съм ходила 3 дена на училище-бях болна.
i az sam taka,ama kak im zavijdam na teq kadeto hodqt po 2-3 meseca v godinata![]()
novite ni u4iteli redovno pi6at ocastviq apak klasnata ne6te da gi izvinqva,samo na 1 mom4e idva po 1-2 pqti v sedmicata i toi sse vika 4e 6te donese belejka,i nai nakraq 6tqha da go gonqqt ana ni6to ne stana.Apak taq godina pak tu se qvi,i klasnata mu vika 4e samo toq pat 6te mu gi izvini. eee kak stava taq rabota ne e 4esno .
ако толкова ти се почива симулираш пред джипито давати бележка и почиваш.Какъв ти е проблема....има хора,които биха се радвали на това да имат имунна система като твоята
ме 2 :PПървоначално написано от Jus7DreamBoy
ти май не разбра за какво става думаПървоначално написано от blackphobia
![]()
Who's next!
Ти гледай да не ти стане навик, щото сигурно си някво такова заблято геймърче 7-ми клас и учи редовно щото като влезеш в 8 - ми клас ще си много сад няма да хоиш на дск и въобще няма да ти са пишета гледай да не ти става навик
![]()
lonely walker... Лицааааааа..
Хахаха. Аз и една съученичка в 6 клас имахме общо 780 отсъствия, което беше 2/3 от отсъствията на целия клас.![]()
И аз бях като теб до 7 клас,нямаше мърдане всеки ден на даскало. А сега си взимам почивки от време на време,че много натоварено![]()