.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Тцтц в стария ми клас бях рекордьор по отсъствия оабче сега в новия ми клас има една която няма как да я мина миналата година беше на даскало 2 месеца и незнайно как не я изгониха
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    аз съм точно обратното... когато имам възможност бягам... дори един път се правих на болен за да не хода на даскало
    и аз съм малко тъи ама караи има още време да стоя в даскало
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

По-добре, че не си боледувал. Така че радвааай

Леле!Не съм срещала такъв човек,честно.Имаше едно момче от класа ми,което почти не се виждаше в училище.Не че бягаше,а просто боледуваше много.Хубаво е,че теб лесно не те хващат болестите.
    Аз лично за тази година не съм ходила 3 дена на училище-бях болна.

i az sam taka,ama kak im zavijdam na teq kadeto hodqt po 2-3 meseca v godinata
    novite ni u4iteli redovno pi6at ocastviq apak klasnata ne6te da gi izvinqva,samo na 1 mom4e idva po 1-2 pqti v sedmicata i toi sse vika 4e 6te donese belejka,i nai nakraq 6tqha da go gonqqt ana ni6to ne stana.Apak taq godina pak tu se qvi,i klasnata mu vika 4e samo toq pat 6te mu gi izvini. eee kak stava taq rabota ne e 4esno .

ако толкова ти се почива симулираш пред джипито давати бележка и почиваш.Какъв ти е проблема....има хора,които биха се радвали на това да имат имунна система като твоята

Re: Има ли такива като мен

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Аз съм бахти нещастника по това отношение, което ще напиша по-долу wtf..

Та значи има ли такива като мен, които не са пропускали и един ден от училище? Тоест въобще да не са отсъствали по каквато и да е причина? Било то по болничен или каквото и да е.. от 1-ви клас съм така. Даже миналата година от зор не ходих цяла седмица точно заради това по-точно една седмица първия и една втория срок. То от една страна е добре, че не боледувам и също така, че няма причини да отсъствам, но пък от друга страна ме дразни доста това, че нито 1 ден не съм, така да го нарека "починал" от учебните занятия.. като ги гледам някои по цели седмици ги няма и то по 5-6-10 пъти (седмици) + отделни дни.. е, има ли такива?
    аз бях така от 1 ви до 4 ти клас
    ме 2 :P

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от blackphobia
    ако толкова ти се почива симулираш пред джипито давати бележка и почиваш.Какъв ти е проблема....има хора,които биха се радвали на това да имат имунна система като твоята
    ти май не разбра за какво става дума

Who's next!

Ти гледай да не ти стане навик, щото сигурно си някво такова заблято геймърче 7-ми клас и учи редовно щото като влезеш в 8 - ми клас ще си много сад няма да хоиш на дск и въобще няма да ти са пише та гледай да не ти става навик
    lonely walker... Лицааааааа..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хахаха. Аз и една съученичка в 6 клас имахме общо 780 отсъствия, което беше 2/3 от отсъствията на целия клас.

И аз бях като теб до 7 клас,нямаше мърдане всеки ден на даскало. А сега си взимам почивки от време на време,че много натоварено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си