- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имам чувството че
когато хората на улицата се смеят то задължително е заради мен
Ако кажат мн си хубава то задължително ме лъжатКакво да правя
![]()
Еми може би пък си ваобразяваш.. Преди да излезеш от вас огледай се хубаво в огледалото и виж дали има нещо смешно в теб.. Не добре подбрани дрехи или нещо друго.. А и както казаха в предният пост просто си вдигни малко самочувствието :P
как да си вдигна самочувствиетоПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
не се филмирай мисли позитивно може би се смеят защото по този начин прикриват тъгата си че не могат да са като теб и ти завиждат![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Понякога и аз имам чувството,че някой като си говори с друг говорят за мен..Дори понякога като съм на даскало и съм без грим не се чувствам хубава..а като съм с грим и нагласена ходя с гордо вдигната глава по коридорано все пак си се харесвам
![]()
![]()
Има само един единствен "лек" и това е САМОЧУВСТВИЕ..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И как така решаваш ,че се смеят на теб? Да не би да си няк`ва от филм на ужъсите,дето прилича на мумия? Успоко се малко.. к`ви са тия глупости?! Боже мой.. Ти поне малко самочувствие нямяш ли? Толкова ли си отчайваща?Стегни се малко ве.. к`во е т`ва нещо
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе ти все едно си в първи клас?Първоначално написано от Twisted
- аз пръв го предложих!
- нее аааз!
- не! азз!
- не ааааазз! аз! аз!
......
Абе ей овцо, айде млъквай щот ми писна от теб ! Майка ти дебаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
И според мен трябва малко да си вдигнеш самочуствието...кажи си "Няма как всички да се смеят на мен...няма защо да ми смеят"нещо от този род и си го повтаряй![]()
Аре еби я ве чифут. Да вида как ше стане... Беги лягай! Не ме вълнуваш !Първоначално написано от toncho883
![]()
Млъквай бе!Сигурно си някой 14 годишна пикла дет неможе носа да си избърше, ама по форумите е много важна. Айде чиба !Първоначално написано от elito0o0o0
Само искам да добавя,че веднъж както си вървях по улицата,на една маса на тротоара бяха седнали мъж и жена на около 20-30.И мъжа нещо ме погледна,бутна жената и кимна към мен(явно си мислеха,че не ги виждам)и тя ме погледна и взеха да си мърморят нещо.Аз се обърнах и ги погледнах,и те веднага се обърнахаВ началото мн се ядосах,ама после си викам"Кви са тез че да ми пука какво си говорят за мене?"и си продължих.Така че ако пак имаш такова чувство,помисли си това и не им обръщай внимание
А до идиотите,дето се скараха в темата(тя elito май почти всеки ът като пише се скарва с някой)нямам думи просто...
нема па! аз!Първоначално написано от Twisted
oncho883 не ме вълнуваш ти казах..![]()
и аз бях така преди няколко години![]()
вдигни си самочувствието малко, иначе няма как да оправиш нещата : )
Coco Chanel <3
А така, нема да храниш всеки, малка пиклаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
+1Първоначално написано от domination572
малко си дигни самочувствието