- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли???
Ти който и да питаш, никой няма да каже - АЗ СЪМ НЕНОРМАЛЕН.
Според мен номера е да разграничим няколко неща.
Всичко се корени в постъпките нали ? Т'ва което свастика иска да попита - " Защо... тези деца... това.. правят.. как... по к'ъв начин.. нормално ли е ?? .. "
На тоя принцип ако приспаднем всичките, "болни" от пубертет, тези, които протестират ( за мое съжаление доста, доста малка част ) ще видим резултата на тъжното уравнение, че ценностите са съвсем различни. За това не разбираме и модерните неща. Но човешкия индивид не е компютър и не може да се държи еднакво както под Виста, така и под Уиндоус 7. Ако аз и ДжимиГестапо примерно сме се самопрограмирали под Виста, под Виста ще си умрем.. образно казано, с малки промени, дължащи се на израстване. Хората се променят. Факт. Хората се променят трудно. Също факт. Кое обаче тежи повече ? Всичко е индивидуално.
За това можеш да видиш и 35 годишен човек, който се държи като хлапе и опитва наркотици. Нормално ли е ? Или е частен случай ?
А дали социалната структура вече не се изражда и не придобива характер на нещо качествено ново, няк'ъв нов вид ред и закон, в който определени единици ще бъдат отхвърлени с времето и асоциализирани. Или пък си е просто един кръгъл стереотип и всичко се върти. 'Ба ли му майката, т'ва сигурно е по-скоро философки въпрос.
Но темата може да бъде разглеждана от хиляда ъгъла най-малко. И само малка част от тях са медицински, социо-културен, исторически, политологически...
Да си блъскаш главата над младите е като да си блъскаш главата над сложни математически уравнения без да познаваш цифрите. Пък и хода на развитие на обществото се диктува от хиляди фактори, които са неподвластни на темичка в тийн форум.
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !