- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Свещената тема: пънк, хардкор, Ой!, ска, метъл, рок. vol. 7
Les Vilains - Vengeance
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Белгийците ли ве? Тея дедовци и баба не могат да пеят и свирят.Първоначално написано от lDoLLl
![]()
Avenged Sevenfold - Darkness Surrounding
...
Your pseudo sunshine I don't need.
Да го лигави, боклука смотан
Dead Kennedys - Chemical Warfare
поздрав с едни адски добри музиканти, муххахах
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да кажеш такава глупост за една от най-големите белгийски групи е откровено казано тъпо
Anti-Nowhere League - Let's break the law
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
абсолютна мърша е тоя
Capitalist Casualties - My Dad Kills For The USA
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Stampin' Ground - Won't Be Denied
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
http://www.youtube.com/watch?v=MQJ0MPl-mok
Е не, могат да пеят, благодаря.![]()
Atheist - Samba Briza
Аре да не се обиждаме на интернет плъхчета, че тука всички наскачате да трошите клавиатури некой като изкаже различно мнение.
Достатъчно съм слушал, споко. Просто предпочитам... по-нефалшиви неща.
Sepultura - Attitude
Всъщност електронно си слушам, чалга никога не съм и слушал. Някакси предпочитам да съм по-широкоскроен, а не да се правя на "истински пънкар" или хардкораджия от класа.Първоначално написано от JimmyGestapo
Последно чухме целия Roots на Sepultura.
Консуматори сте вие, дето живеете от концерт за концерт. Да, не живея във великия ви "хейт сити", където можете само с консуматорските си негативни чувства да подхранвате софийската бай ганьовщина. Но за разлика от вас когато има концерт в моя град отделям и последните си 5 лева за него.
Много ми е интересно как човек, който успява да комбинира нео-нацистки и крайнолеви групи, ми говори за "разбиране" на текстовете. И с цялото си нахалство на човек, живеещ в най-богатия град в България, където се провежда едва ли не всяко събитие, има нахалството да ме нарича "презадоволен". Може би мозъка ти не може да побере идеята за различията между хората, за това и поставяш всекиго в някаква категория. Ако слушаш хардкор - слушаш хардкор. Ако слушаш рап - слушаш рап. Коне с капаци.
Acid Bath - Toubabo-Koomi
За теб няма проблем да слушаш различни групи, защото музиката се усеща, но когато друг го прави, то той е позьор с прекалено голям достъп до интернет. О, и да, да не забравяме изключително важния факт, че аз съм от село, а ти си от великия мегаполис София.
Стандартите за моята музика са да ми харесва. Имам си любими музиканти, както и любими албуми, но в крайна сметка всичко се свежда до музиката. Голяма част от моята музика за теб би била просто шум, бръмчене, безмислици. Твое мнение. Част от твоята музика също ме дразни, но ти, като истински българин, обръщаш внимание само на своето мнение, само ти си прав. Твоя си работа. Е край, повече няма да споря.
Fall of Because - Middle America
Slipknot-slipknot![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Alexander Rybak - Fairytale
![]()
Не съм ти забранил да ми коментираш групите бе, човек. Просто в тоя форум никой ник'во неконформистко мнение не може да изкаже.
Anaal Nathrakh - Blood Eagles Carved on the Backs of Innocents
Alexsander Rybak- Fairutale
![]()
Не, що?
Sepultura - Roots Bloody Roots
Godsmack - Mistakes
Да дава енергия![]()
Audio ergo sum
Manic Street Preachers - If You Tolerate This Your Children Will Be Next
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,