- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за кандидатстване :?
ЗДР , та значи работата е там , че уча в езикова и съм 11 клас сега ...имам намерение да кандидатствам с химия и биология в медецинския . Работата е там ,че съм на ЗИП по география и нямаше как да ме преместят по биология , защото минаха сроковете ... та значи работата е там ,че се вземат оценките от 10,11,12 клас , а тая даскалката каза нещо от сорта , че оценките от 12ти клас се зимат само за тия дет са в ЗИП по биология ...Та въпроса ми е дали пак ше ми земат оценката от 12ти клас независимо ,че не съм на ЗИП по Био ...... все пак съм си зел учебници профилирана подготовка и смятам да се подготвя до колкото мога .... друго е за уроците някои да ме светне от кога е добре да почна и по биология дали трябва да ходя или да си уча от учебниците само . Тоест разбрах ,че материала ще е само от 10,11,12 ако не се лъжа ? ако е така не виждам голям смисал там да ходя на уроци ? Вие как мислите![]()
работата е там ,че ние в езиковите 8ми клас нямаме биология както и мн други предмети...тоест сега съм в 11ти клас и учебника ми по биология е за 10ти ...
Материалът е от 8, 9 и 10 клас, 11 и 12 не се учи химия и биология, само хората в езиковите ги учим и 11 включително. Уроците ги почвай сега, защото ако не друго, трябва да се научиш да развиваш теми, пък и учителите дават много допълнителна информация, която носи бонуси на изпита.. Сам няма да можеш да се подготвиш, отсега ти казвамГърчът е голям, конкуренцията- още по, а критериите на изпитите са... Нечовешки.
И аз съм 11 клас, и ходя на уроци и по химия, и по биология. Зорът е голям, особено ако си паралелка със засилено изучаване на език. Имам приятели, които по няколко пъти са се мъчили да влизат с медицина без да ходят на уроци, но не им се е получило, просто защото искат неща, които не пшат в учебниците. Колкото и идеално да си научил, няма как да изкараш над 5![]()
Ъъъъ тва не е вярно, че искат неща които ги няма в учебниците. Научи си идеално дума по дума от учебника и тогава няма как да ти пишат оценка различна от 6Първоначално написано от Abigoria
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от OneGirl
Не ти говоря за разни важни неща. Казвам, че просто са изпуснати неща като това, че двете тазови кости са свързани полуподвижно чрез влакнесто- хрущялна точка, или пък че диафрагмата затваря отвора в долната част на гръдния кош. Такива неща се изискват, ане се пишат в учебниците, просто щото се подразбират или са маловажни. Но ако изядеш учебника, и дори да го възпроизведеш 1 към 1 (малко вероятно), просто ще си изпуснал разни малки работи, които ти изяждат по 25 стотни от оценката![]()
a ti ot sega si gi pochnal/a urocite ?
Аз по биология се чудя дали да ходя..![]()
Abigoria, ти при кои учители ходиш ?![]()
^Аз съм от Добрич, ако не си от там, и да кажа, и да не кажа, полза... 0. Пък ако има съграждани- ЛСИначе да, вече 2 месеца ходя на уроци по химия , и 1 по биология, доволна съм, обаче е много материал и много учене, даже не ми остава време за други неща. Казаха ми, че 2 години трябва да се подготвяш, за да минеш през целия материал. Колко е вярно не зная, но реших да не рискувам
![]()
Една моя съученичка ще кандидатства с химия и биология(стоматология) и ходи от миналата година на химия, а от тази на химия и биология.Наистина и аз виждам, че матариала е много и трябват 2 години![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз ще кандидатствам медицина, ама съм момче и не съм ЧАК толкова набутан![]()
11ти клас съм и тая година почнах да уча по биология на ЗИП. Уроци по биология почвам лятото, а уроци по химия- другата седмица
ебах аз таз медицина