- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :) /vol. 3/
Абе да ви питам-имам един страхотен проблем с ноктите.Имам много хубава плочка от тези,които позволяват най-лесно да се рисува по тях и т.н. май е квадратна.Та проблема ми е че постоянно ми се чупят ноктите или ми се цепят!Пускам си ги перфектна дължина и после веднага се чупят или пък напоследък дори не мога да си ги пусна от толкова сцепване.Слагам си от време на време едно олио за нокти,но май не помага.Какво трябва да си купя за да ми се заздравят ноктите?Нещо,което сте ползвали и е добро,но да не е много скъпо.
ПП:Когато си оправя ноктите и аз ще пусна снимки на мои ''произведения''![]()
Първоначално написано от Maimunche_f
Със сигурност беше полезна, много благодаря.![]()
Хора много , Човеци малко !
О боже от къде е този бананов цвят страхотен еПървоначално написано от pinkflower
![]()
я кажи че и на мен много ми хареса :PПървоначално написано от angel4eto100
pinkflower - много хубави! От къде този цвят?![]()
Някой път и аз ще пусна, обаче няма нито един път без да ги направя (сравнително качествени, абе за мен направо прекрасни) и да не пипна нещо.. Просто няма да съм аз. Иии.. някой беше писал по-горе за нещо против цепене. Моля ви кажете нещо, че не мога да пусна хубави нокти. Растът, растът и се сцепват супер гадно. Заздравители не помагат. (направо са си пълни измислици според мен)
на Perfect e номер 85
проблема е,че трябва да го нанесеш внимателно иначе става като с латекс мацано![]()
http://prikachi.com/files/1509309C.jpg ето го моя опит.![]()
А с каква маша е правена... или с нещо друго?Първоначално написано от Maimunche_f
Първо обем с преса и топиране, след това къдренето с тънка машаПървоначално написано от girl91
![]()
ама сама ли я правиПървоначално написано от Maimunche_f
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не.Първоначално написано от galu6a
![]()
http://i514.photobucket.com/albums/t.../Bild006-1.jpg
Нещо не можах да снимам хубаво а и декорцията е вече на 6 дена...
Правена е с печат и 3 различни нюанса на синьо.
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Много е красиво
Шофирай разумно - стигни жив!
МерсиПървоначално написано от Biskfitka
Аз се дразня защото точно сега като пак имам апарат нещо не се получи чак толкова добре пък и късно се сетих да снимам. Аз с този шаблон много обичам да си правя декорации защото винаги става ефектно.
Konad m65 ако се интерeсува някой. Основата и лака с който правих точките (които не си личат на снимката!) са на Еssence а тъмно синия е на Konad.
^a от къде си купи печатчето и на каква цена![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Шаблона е от e-bay за ?4,89 с безплатна доставка.Първоначално написано от POLLINA
Аз шаблоните от там си ги купувам защото в моя град не продават никъде на Konad. Самия печат си го купих от магазин за козметика. Имам 2 на Конад и един евтин и вършат същата работа.
ами с моя печат защо нищо не става![]()
![]()
![]()
моя си го купих за 3 лв![]()
някакви идеи ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мини няколко пъти с пиличката по печата. Провери дали фигурките върху шаблоните ти са достатъчно дълбоки. Използвай по-гъсти лакове. Работи бързо. Винаги почиствай печата с лакочистител преди да го използваш. За това се сещам в момента.Първоначално написано от POLLINA
![]()
krisito9212 , ноктите ти са перфектни !!![]()
Не мога да повярвам ,че досега никой не е писал колко са красиви ноктите ти ... Аз чак сега виждам снимките - страхотни са![]()
уникалниии са ноктите и декорациятааПървоначално написано от krisito9212
![]()