- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :) /vol. 3/
Ох,остави ти...аз като тръгна да разглеждам линковете на Елица и ми става тъжноТва са ебати яките декорации...просто ...нямам думи!Само седя и гледам и си викам'ех да можеше и аз да имам такъв и такъв маникюр'...
![]()
същото и аз си го казвамПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
благодаря и азПървоначално написано от mimimimi123
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
С инструмент за точки се правят.. http://4.bp.blogspot.com/-B6JaSB3102...-TP-AG01A-.jpg
Можеш да си направиш като разтвориш една обикновена черна фибичка..
Може да напишеш в youtube .. homemade dotting tool и ще ти излезнат резултати са с такива домашно направени инструменти за точки.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Hostis Honori Invidia
С топ лак ли го матира?Първоначално написано от Cucko0
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Най - накрая след толкова време си имам собствен маникюр. Успях да си пусна моите си нокти, обаче единият ми се счупи. Лепиха го, аз го лепя и като гледам май няма да се оправи. Обаче се чудя... дали ще е тъпо, ако си сложа ноктопластика само на единия пръст или е по - добре да ги изрежа всичките?
не,самия лак е матиращПървоначално написано от krokkrok
не ти ли е жал да ги отрежеш?Аз бих си направила ноктопластика..стига да не се различава много от другитеПървоначално написано от babity
Hostis Honori Invidia
моля ви кажете някоя наистина добра маникюристка в София. Искам да ми направят хубава ноктопластика,да не са като лопати ,нито много дебели и да не си личи толкова много че е ноктопластика .
Аз сега съм така
http://prikachi.com/images.php?images/234/3312234L.jpg
Ама не ми се получи,защото както винаги,когато ушким никой няма да излиза,аз тръгвам да си правя мойте си неща и изведнъж всички почват да звънят и да те юркат и след обличането всичко е размазано![]()
Ayy tova poslednoto e jestoko ! Bravo !
(sujalqvam za latinicata , no na laptopa nqmam kirilica)
rakiQ мога да ти предложа една ввъв фризьорски салон Капанов, ако имаш желание и ако си от София де
Добрем тогава, ето го адреса/надявам се, че ще се ориентираш - до бул.България е близо/:
София ул.Пирински проход 47/вход откъм улица Солун/
Има една табела, на която пише КАПАНОВ...
тел.958 61 66
Маникюристката се казва Стефи.
Надявам се да съм помогнала! (:
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^лелеее това твоите ли ноктета са?![]()
![]()
за жалост не ;д на мама са![]()
попринцип са много по голями,,никога не се чупят
иначе моите са пълен ужас ;д
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Здравейте! Някой може ли да ми каже кой вид ноктопластика е по-издържлив, по-траен - с удължители или само с гел? Благодаря предварително!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Аз редовно си правя ноктопластика, защото ноктите стават много готини, нищо, че моите естествени се увреждат ужасно много, сега в момента ноктите ми са така :, но след малко отивам на маникюр, че тоя лак ужасно много ми омръзна.Незнам при вас как е , но аз като посдея с един лак 3 4 дни и супер много ми е писнал..
ако е гел върху естествени нокти ще издържи повече ,но ако ти изграждат по- дълга плочка от естествената ти ще се чупи лесно ...Първоначално написано от TheLittleAngel
Hostis Honori Invidia
И кви пари даваш, като ходиш на маникюор пред 3-4 дни?