- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за опасност от орален секс
Здравейте,
преди дни имах контакт с едно момиче за което предполагам че е болна. Проблема е че първо си поигра малко ако мога така да го нарека. След това ми сложи презерватив ма доколко правилно незнам понеже бях доста пиян. След това малко се затрудних с махането. Каква е вероятноста да съм се заразил.
Мерси много предварително!
благодаря за подробното обяснение... Нищо не разбрах!![]()
Станислава
Ами кое по точно не разбрахте. Въпроса ми е дали мога да съм се заразил със венерическа болест.
Лапала ти е,че после ти е сложила презерватива,правили сте го и ся се притесняваш да не би от оралната да си хванал нещо,така ли?Първоначално написано от someone2
![]()
В следващите дни,ако имаш някакви проблеми,зачервяване,кашли ци и т.н. отиди на лекар,ако искаш...
Станислава
Не писахме си по Скайп. Ми орален секс кво е според теб. Просто не пиша че ми е лапала защото може да има малки деца във форума.
Първоначално написано от someone2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
то лапенцата по-напред с материала от нас ти...А иначе ме съмнява тая работа да си хванал нещо,ама ти казвам,ако имаш оплаквания отиди на лекар.
Станислава
Не нямам.
и дано нямаш..
тцтц тоя алкохол кво ли не прави ей![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
http://www.teenproblem.net/s/1485.htmlОбратно на обещственото вярване, болестите предавани по сексуален път могат да се предадат чрез орален секс. Когато правите орален секс, може да се заразите с болести като орален херпес, хепатит Б, гонорея, сифилис, генитални брадавици и дори HIV. Венерическите болести се разпространяват чрез телесните флуиди/течности, така че ако имате раничка в устата си, колкото и малка и незабележима да ви изглежда, определено съществува риск да се заразите с венерическа болест, дори и да не осъществите полов контакт.
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=12944
шото е бил drunkПървоначално написано от cookie_master
![]()
Станислава
Тогава незнаех.
няма ти нищо е ...Първоначално написано от someone2
![]()
![]()
ами кат те е страх от венерически болести не прави секс к'во на занимаваш с глупости има си доктори за това бърби на оролог![]()
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Хах дааабе как не. Нали ще умра от срам там некакъв дедка да ме пипа.
хубавото е,че поне е по твое желание.И споко,не е толкова страшно. По-страшното е ако ти има нещо... Да гледаш оная ти работа как заприличва на нищо и т.н. ...
![]()
Станислава
Абе кво съм се панирал и аз. Ужас
Споко от свирка не е чак толкова опасно,ама добре,че сте го правили с презерватив![]()
Станислава