.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Еми то всичко е ясно в случея .. ако тя искаше да се оправят нещата след толкова молене от твоя страна щеше да склони.Наистина може прекалено навътре да ги приема нещата обаче след толкова извинения и търсене и работи .. тя какво някаква коравосърдечна ли е .. се щеше да отстъпи.Явно иска всичко да приключи .. незнам.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от ThePretender
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Момчееее на 14 си Знаеш ли колко още момичета ще има в живота ти...? Какви са тея драми Ще я преживееш спокойно А и тя май много много не страда за теб
    Неискам други момичета в живота ми освен нея..
    Ми тя явно не е на същото мнение,как мислиш да я караш?? ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това
    охх ми трудно е,никой не ти е казал,че е лесно,но когато е факт,искаш неискаш трябва да го приемеш.След време ще срещнеш и друго момиче,няма смисъл да се вкопчваш в някой,който неиска да сподели чувствата ти.Бъди и ти малко егоист и помисли за себе си,щом тя те е наранила,защо продължаваш да се самонавиваш и самонараняваш все повече.Остави всичко до тук,каквото е било явно няма да се върне и опитай да продължиш,колкото и да е трудно,знам,че е тъпо някой да ти казва опитай се да забравиш,а ти да не можеш.Но сега мислиш така,по нататък ще се примириш...просто понякога стават неща,които неискаме да стават,но в край на сметка трябва да се справяме и с трудностите,докато стигнем до истинското щастие,така че смело напред Не си само ти дето е минал през това,така че...
    Немога да я забравя колкото и да искам.. опитвал съм се нестава обичам я МНОГОО и още я обичам казваше ми че никога няма да ме зареже..

Не!Не си се опитвал,ти така си мислиш,ако беше се опитал,нямаше да се оплакваш тук как неможеш да я забравиш,а щеше да направиш нещо по въпроса.А това,че ти е казвала,че никога няма да те зареже...незнам изобщо,защо сте си казали такива клишета,в които никой не вярва и никой неможе да е сигурен,какво ще стане след време...

така кат гледам .. 90% от писалите по темата не са изпитвали това чувство .. знак какво е човека за който би си продал топките на черния пазар да те наранява по този начин .. чувството е адски ш*баното .. иде ти да хванеш няколко ножа и да започнеш да се разчленяваш докато не умреш от кръвозагуба... но ... това е цената която се плаща... за жалост.. опитай се да поговориш с нея очи в очи... ако трябва я завлачи... но кажи и това което изпитваш към нея .. обясни и как стоят нещата и колко много те боли .. не се притеснявай дори да се разплачеш .. 1 година сте били заедно .. все пак ..съветите който ти дават.. откажи се от нея.. бла тва са пълни глупости .. ти ако не се бориш за човека който боготвориш закво подяволите живееш ?!?!?!?!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    1.Май тя е патка ,а ти не осъзнаваш ,че те реже доста гадно според мен .Явно не е точен човек,и явно не те е обичала до толкова..

2.Или си я наранил доста,или си я засегнал доста в последия ви скандал.

3.Или има друг

Приеми го,гледай само напред.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от s7uFx
    така кат гледам .. 90% от писалите по темата не са изпитвали това чувство .. знак какво е човека за който би си продал топките на черния пазар да те наранява по този начин .. чувството е адски ш*баното .. иде ти да хванеш няколко ножа и да започнеш да се разчленяваш докато не умреш от кръвозагуба... но ... това е цената която се плаща... за жалост.. опитай се да поговориш с нея очи в очи... ако трябва я завлачи... но кажи и това което изпитваш към нея .. обясни и как стоят нещата и колко много те боли .. не се притеснявай дори да се разплачеш .. 1 година сте били заедно .. все пак ..съветите който ти дават.. откажи се от нея.. бла тва са пълни глупости .. ти ако не се бориш за човека който боготвориш закво подяволите живееш ?!?!?!?!
    Май само ти ме разбираш..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе много навътре ги приемаш нещата.Осъзнай се!Може да ти е първата ''любов'',ама не е последната ! То момичето,не знае какво иска ... аре стегни се !

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ти не искаш друго момиче в живота си... ОК! А искаш ли цял живот момиче до себе си, което не те желае? Добре ли ще се чустваш? Сам ще се откажеш от думите си

П.П - А и не можеш да я накараш насила да е с теб Ако иска да е с теб - ще е с теб! Честно да ти кажа, мисля че е очевидно, че не иска... просто се притеснява да ти го каже. Иначе отдавна да ти е простила...
    Трагедията е пълна...

Ти не искаш друго момиче в живота си... ОК! А искаш ли цял живот момиче до себе си, което не те желае? Добре ли ще се чустваш? Сам ще се откажеш от думите си

П.П - А и не можеш да я накараш насила да е с теб Ако иска да е с теб - ще е с теб! Честно да ти кажа, мисля че е очевидно, че не иска... просто се притеснява да ти го каже. Иначе отдавна да ти е простила...
    Оф, че гадно..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не я търси повече. Ако тя не те потърси, значи е the end.
    Само че не разбирам поведението и. Казва, че преди 2 седмици сте се скарали и доколкото разбирам, оттогава започва да се държи така? Да не би да си направил нещо или да си я обидили по някакъв начин?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    [Оф, че гадно..

Знам... но ще си намериш момиче, което наистина ще те обича и ще ти казва какво мисли и какво чуства в очите А не да се крие, да те отбягва и да не си вдига телефона Много детски постъпки
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Само че не разбирам поведението и. Казва, че преди 2 седмици сте се скарали и доколкото разбирам, оттогава започва да се държи така? Да не би да си направил нещо или да си я обидили по някакъв начин?
    Не съм я обидил по никакъв начин просто обикновенно скарване като останалите .. но после стана по сериозно :/

[Оф, че гадно..

Знам... но ще си намериш момиче, което наистина ще те обича и ще ти казва какво мисли и какво чуства в очите А не да се крие, да те отбягва и да не си вдига телефона Много детски постъпки
    Дано си намеря такова

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не съм я обидил по никакъв начин просто обикновенно скарване като останалите .. но после стана по сериозно :/
    Или си е търсила повод или не сте доизяснили нещо и за нея не е просто скарване. А за какво се скарахте?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Или си е търсила повод или не сте доизяснили нещо и за нея не е просто скарване. А за какво се скарахте?
    Каза ми че и имало нещо и неиска да и пиша и въобще да я търса към няколко седмици.. и аз след 4-5 дена просто не издържах и и звъннах и оттам почнаха караниците .. Аз си мислех че излиза с някой или се вижда .. абее дълга история която неискам да си спомням

Тоя като му гледам подписа е емо..
    Я вземи се самоубий бе , момче.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    При подобно отношение изобщо не разбирам защо се буташ?!
    Замини си с достойнство и повече не я търси. Не заслужава.
    И да, била ти е шута грубо и ако още не си го разбрал - лошо за теб.
    И не, не можеш да оправиш нещата. Никой с акъла си не би се натискал даже.
    Много си права
    При мен е същата ситуацията, въпреки че с момичето не сме ходили мисля, че ме отряза и мисля да не се набутвам още повече, т направи и ти така
    Явно ви е дошъл края ;(

Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Тоя като му гледам подписа е емо..
    Я вземи се самоубий бе , момче.
    Както кажеш Съжелявам че не пише Андреа, Галена и т.н.
    Тъпо скинарче..

^ Песента е много яка даже
    btw отдавна не я бях слушал

Цитирай Първоначално написано от andrags
    ^ Песента е много яка даже
    btw отдавна не я бях слушал
    Мхм.. радва

брат не я търси повече тая

Град
    in the reality : )
    Как може гаджето ти да те блоква в скайп? Изобщо как може да се блоквате, селско е.
    Изчакай я да й мине, ако не й мине.... Ти си направил всичко по силите си, тъй че Keep walking ;]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

МАЛЕее, до такова ниво човек да изпадне не съм виждал. Ти каквото и да правиш не можеш да си я върнеш. Просто го приеми и спри да си плюеш на останалото нищожно достойнство.

Цитирай Първоначално написано от fc
    МАЛЕее, до такова ниво човек да изпадне не съм виждал. Ти каквото и да правиш не можеш да си я върнеш. Просто го приеми и спри да си плюеш на останалото нищожно достойнство.
    Не ме интересува никакво достойнство.. искам само и единствено да си я върна

Голям фен Аватара на FantaMen
    Чуй една историика и ще разбереш кво тряя направиш... имах една приятелка... Скарахме се веднъж само защото не съм и се обадил да се разберем кога ще излезем... След случая почва да си променя отношението към мен.Една вечер спахме вкъщи ( да не си помисли някои нещо ... все пак съм на 16.. ) Разбрах и парола и на скайп и на всичко влязах аз да чета с кой си е писала,Гледам с някво момче.. Тя казва колко и бил допадал кога са щели да праят кафе и така.На другия ден отивам до тях там са техните канят ме да я изчакам.Влиза тя почнах я от вратата.Направих я на нищо пред техните буквално се разплака.Станах казах чао и от този момент не съществуваше.... Ако ти кажа как ми се е молила по тела няма да ти разправям... стигна се до там че и майка и разговаря с мен по тоя въпрос... Все пак бяхме заедно 8 месеца

П.П Така че не се коси толкова..вярно обичаш я но не можеш ти да се проваляш и да си губиш времето с човек който един вид те използва помисли малко дали тя не е виновната а не да търсиш вината в теб.Опитал си се спри ще съжеляваш.....
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си