.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

ПРИСТРАСТЯВАНЕ КЪМ aha.bg ?!?!?!?!

случвало ли ви се е да станете от сън още да не сте си измили очите и зъбите да не можете да гледате и с прозявка да напишете в интернет aha.bg?!?! E на мен ДА! и просто вече се чудя какво да правя налагам си собствени правила тъй като прекарвам по 2 или 3 часа бсолятно безмислени в разглеждане на профили и на коментари .... просто си дадох сметна че наистина покрай тоя сайт аз оглупявам и по лошото.... пристрастявам се! Хубаво е човек да има нови коментари са вдигне самочувствието си но това да се превръща в ежедневие и цел .... не благодаря много моля за мнения искам да знам дали се случва само с мен, дали и други осъзнават как това ги поглъща.... не знам как да го обясня заради този сайт аз не мога да открия себе си... МОЛЯ ВИ пишете мнения

Супер фен Аватара на vesinka899
    аз съм пристрастена към teenproblem.net
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Град
    around the world !
    О, мацка, не си единствена.. сайтовете са различни само, ти си в аха.бг, другите са в импулс.бг .. Ама е крайно време да проумееш, че тези сайтове за запознанства не ти дават нищо, а точно обратното - взамат ти. Крадат от времето ти, което е страшно важно. И наистина нямат смисъл - едни коментари не са нищо, не мога да разбера как това ти дига самочувствието.. емотиконки с целувки,влюбени, тук-там някоя дума като 'сладкишче,сладурче,хубава' и т.н. ? Или пък от онези ФЕРМАНИ по 100 реда.. айде стига глупости, съвземи се малко, има много по-стойностни неща, които можеш да правим.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ако имаш профил,изтрий го
    може би така ще влизаш по-рядко
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Ако имаш профил,изтрий го
    може би така ще влизаш по-рядко
    точно.

аз предлагам ваш'те да ти фърлят един бой и ще ти мине?

mersi naistina se po4yvstvah po dobre kato imam i va6ite mneniq mnogo pove4e si zaslyjava da pose6tavam tozi sait(za koito edva li ne dnes razbrah za koeto se izvinqvam predvaritelno)ot kolkoto drugite absolytno bezmisleni ahata i tem podobni... =D>

въпреки това ще се постарая да не се случва това с боя... звучи доста болезнено хаха

и аз бях така преди ама се осъзнах вече че в тия сайтове за запознаства няма нищо интересно и че е все същото

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пффф ти пък си намерила към кой сайт да се пристрастиш...
    тва аха е пълно с цигани....ужас..аз за това си изтрих регистрацията малко след като си я направих, сега ми е само фейсбук <3
    абе общо взето тия сайтове за запознанства изобщо не са за тийнове според мен, защото всяка 15годишна кифла решава да си направи регистрация в импулс, за да покаже колко добре може да работи с фотошоп...
    най- добре си изтрий регистрацията и не се занимавай с такива сайтове...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    значи да си пусна компютъра не е пристрастяване.. е, добре, вече съм спокоен към определен сайт не съм пристрастен.. нооо музикааааа

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е добре,от всички сайтове как можа най-тъпия да избереш?

Град
    million miles away (:
    Точно към тъпия aha.bg не бих се пристрастила,ама НИКОГА.. т'ва за мене е най-смотания сайт за запознанства.. Фейсбук е истината
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Блокирай сайта или си изтрий профила и не влизай повече.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ами аз номера със атването и влизането съм го правил с teenproblem .Обаче го имам на отметки,така че не пиша А иначе,наистина е добра идея да си изтриеш профила,и си наложи да не влизаш...друг начин няма,с никакви спирания на Интернет и ограничения няма да постигнеш това,което с усилие на волята
    Дано да съм помогнал

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Като се позамислиш малко, е адски смешно
    Вафла..

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    пффф ти пък си намерила към кой сайт да се пристрастиш...
    тва аха е пълно с цигани....ужас..аз за това си изтрих регистрацията малко след като си я направих, сега ми е само фейсбук <3
    абе общо взето тия сайтове за запознанства изобщо не са за тийнове според мен, защото всяка 15годишна кифла решава да си направи регистрация в импулс, за да покаже колко добре може да работи с фотошоп...
    най- добре си изтрий регистрацията и не се занимавай с такива сайтове...
    да..и за да им видиме ''сЕекСии тЯЯлоОтОО''(т.е ц*ците и интимните части) да им даваме ''УппЧиТЪъ'' и ''КомИИнТаррЧитЪЪ''
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    И аз съм така с импулс. Ако не получа дневната си доза плюсчитъъ.. не ми се мисли ;( искам плюсчитааааааа ;(
    ако темата не е ебавка (в което се съмнявам доста), ще кажа само omfg
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Не е нормално...Aha.bg се напълни с кифли,козунаци и фешъни и си делнах профила и аз...
    Чувствам се "по-долен" от тях

Град
    Italy,Venezia
    Лично аз нямам такъв проблем, нямам регистрация в този сайт защотото мисля че няма смисъл.Аз ти предлагам ако искаш да се оттърсиш от този сайт, прави нещо по различно примерно спортувай.

..

пфф..аз се бях пристрастил към импулс..просто 3 години ей така си минаха...в безсмислено ровене в сайта...коментари оунове ала бала глупости..една сутрин станах от леглото и веднага включих компютъра както всеки ден..(дори когато ходех 1 смяна на даскало ставах по рано да си проверя импулса)..и след като влезнах в импулс се замислих какъв ще е животът ми без него и дали ще е по добър..проверих си всичко и реших да си деактивирам профила..около един месец бях като болен..искаше ми се пак да го активирам,но си казах не..и така вече карам без импулс около 4-5 месеца и съм много по щастлив..започнах да излизам повече с приятели успехът ми в училище се повиши...и честно да ти кажа нямам никакво намерение пак да посещавам горе описания сайт...
    Сега просто сядам за около час два играя някоя игрица и започвам да си уча уроците или излизам...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Блокирай сайта или изтрий профила си !
    Всичко е въпрос на воля , може да влизаш пак всеки ден , но примерно си кажи от толкова до толкова в сайта. И като ти свърши времето .. затваряш сайта.
    Познавам много хора , които са пристрастени към сайтове за запознанства и не само.
    Аз преди години бях се пристрастила към импулса , но ми стана адски тъпо изведнъж и вече не ми се влизаше даже. Сега влизам само , когато се сетя.
    Всичко е до воля. ((:

Мега фен Аватара на ameli
    тоя импулс както са го променили много хора ще се откажат от него

аз пък си обичам фейсбука.. като се прибера първо включвам компа и от там другите задължения интересно ми е да видя какво са писали хората - ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАМ и които не ми дават плюсчитъ и влюбени човечета за щяло и нещяло

вариянта с изтриването на профила е най-добър
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    тоя импулс както са го променили много хора ще се откажат от него
    )

++++++ Ужасен е. Аз още преди да го променят си изтрих профила. Адски тъпо ми стана в тея сайтове.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз нямам такъв проблем, тъй като изобщо не се регистрирам в такива сайтове, само ти промиват мозъка!Доведената ми сестра я гледам цяяяяял ден в този БГ Стар, отлепя се от него само когато излиза.И к'во толкоз прави там?!?Гледам само някви снимки.Е, не е постоянно там, де, но повечето време когато е на компа е там..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си