- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПРИСТРАСТЯВАНЕ КЪМ aha.bg ?!?!?!?!
ем и аз влизам в аха.бг почти всеки ден ,ама чак пак пристрастенаПървоначално написано от vilityyy96
![]()
,аз бих казала,че съм пристрастена сутрин да вляза в скайп и да се разбера с някой още като стана какво ще правя деня.Просто земи да излизаш и ще усетиш разликата.Виртоалното , не е истинско.
sleda ot lubovta
От тия сайтове само се изпростява..даже и скайпа е малко тъп,защото от него ставаме по-срамежливи и затворени в себе си..
Аз лично го използвам само за да се разбера с приятели кога ще излизаме и не обръщам внимание на такива..хи..освен ако няма какво да кажа на събеседника си или просто имам някакъв интерес към него..![]()
леле верно мн хора са си изтрили профилите в импулса след тия променимина му славата и на него
![]()
иначе фейсбук уж не се води толкова просташки аз нямам рег там все още, а тая в импулса ще я трия и без тва щот от тоя сайт по-жалък май няма... малко съм изненадана, че си пристрастена точно към аха.бг никога не съм го намирала за готин сайт, но все пак се надявам да ти е минало пристрастението към тоя сайт след повечето коментари
Импулса е станал егати грозния сайт, а това Аха, от това, което съм виждала, е по-зле и от кален дол.
Аз във фейсбука съм си затрила всички снимки...Писна ми да ми ги "харесват" нещата .. нямат ли си живот ве, баси
![]()
![]()
![]()
Пристрастяване лкъм аха.бг? Ахаа..... Тъпо. Както и импулса. Всеки пише сърчица на всеки, независимо от пола...Съобщенията са плюсче/сърчице/къде си бе? и толкоз.
Единственият плюс е че можеш да видиш някоя позната разсъблечена, ама и това е рядкост.....![]()
![]()
и аз преди много дрямах в това аха.бг ама ми стана мноооооого тъпо и го изтрих![]()
Адски тъпи сайтове са аха-то и импулс. Имах регистрация в импулсето преди време ама за месец събрах 1000 коментара и направо се стреснах, накрая го делнах.![]()
ее ти па...точно аха ли бе...![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Най- добрият съвет е наистина да го изтриеш! И за съжаление баба воля се намесва и тук, няма да минем без нея.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!