.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Re: ПРИСТРАСТЯВАНЕ КЪМ aha.bg ?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    случвало ли ви се е да станете от сън още да не сте си измили очите и зъбите да не можете да гледате и с прозявка да напишете в интернет aha.bg?!?! E на мен ДА! и просто вече се чудя какво да правя налагам си собствени правила тъй като прекарвам по 2 или 3 часа бсолятно безмислени в разглеждане на профили и на коментари .... просто си дадох сметна че наистина покрай тоя сайт аз оглупявам и по лошото.... пристрастявам се! Хубаво е човек да има нови коментари са вдигне самочувствието си но това да се превръща в ежедневие и цел .... не благодаря много моля за мнения искам да знам дали се случва само с мен, дали и други осъзнават как това ги поглъща.... не знам как да го обясня заради този сайт аз не мога да открия себе си... МОЛЯ ВИ пишете мнения
    ем и аз влизам в аха.бг почти всеки ден ,ама чак пак пристрастена ,аз бих казала,че съм пристрастена сутрин да вляза в скайп и да се разбера с някой още като стана какво ще правя деня.Просто земи да излизаш и ще усетиш разликата.Виртоалното , не е истинско.
    sleda ot lubovta

От тия сайтове само се изпростява..даже и скайпа е малко тъп,защото от него ставаме по-срамежливи и затворени в себе си..
    Аз лично го използвам само за да се разбера с приятели кога ще излизаме и не обръщам внимание на такива..хи..освен ако няма какво да кажа на събеседника си или просто имам някакъв интерес към него..

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    леле верно мн хора са си изтрили профилите в импулса след тия промени мина му славата и на него иначе фейсбук уж не се води толкова просташки аз нямам рег там все още, а тая в импулса ще я трия и без тва щот от тоя сайт по-жалък май няма... малко съм изненадана, че си пристрастена точно към аха.бг никога не съм го намирала за готин сайт, но все пак се надявам да ти е минало пристрастението към тоя сайт след повечето коментари

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Импулса е станал егати грозния сайт, а това Аха, от това, което съм виждала, е по-зле и от кален дол.
    Аз във фейсбука съм си затрила всички снимки... Писна ми да ми ги "харесват" нещата .. нямат ли си живот ве, баси

Град
    някъде, където няма земетресения
    Пристрастяване лкъм аха.бг? Ахаа..... Тъпо. Както и импулса. Всеки пише сърчица на всеки, независимо от пола...Съобщенията са плюсче/сърчице/къде си бе? и толкоз.
    Единственият плюс е че можеш да видиш някоя позната разсъблечена, ама и това е рядкост.....

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    и аз преди много дрямах в това аха.бг ама ми стана мноооооого тъпо и го изтрих

Град
    Anfield Road
    Адски тъпи сайтове са аха-то и импулс. Имах регистрация в импулсето преди време ама за месец събрах 1000 коментара и направо се стреснах, накрая го делнах.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ее ти па...точно аха ли бе...
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Най- добрият съвет е наистина да го изтриеш! И за съжаление баба воля се намесва и тук, няма да минем без нея.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си