- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Извънземните са тук и ни обичат ?
Въпреки, че новината все пак произтича от личното становище на проф. Лъчезар Филипов, а не официално от БАН -- http://all.actualno.com/news_272014.html -- то какво мислите за извънземните цивилизации? Възможно ли е и за какво трябва да си общуваме с техни представители? Смятате ли, че човек има от какво да се страхува при такъв контакт?Извънземни влезли в контакт с наши учени
Извънземни са отговорили на 30 въпроса, зададени от наши учени, разбра „Новинар”. В момента експертите анализират и разшифроват получените чрез пиктограми и рисунки отговори на въпросите. Всички обаче са категорични, че среща с извънземните ще имаме в следващите 10-15 години.
Те и в момента са тук около нас, каза заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов. Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно. Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат, обясни Филипов. Според него обаче все още ние не сме дорасли, за да осъществим пряк контакт с тях. Те са готови да ни помогнат, но ние не знаем какво да поискаме от тях при една подобна среща, смята още Филипов.
Със сигурност обаче няма да успеем да достигнем до съществата чрез програмата СЕТИ - прослушвайки космическия ефир с помощта на радиотелескопи. Самите извънземни са категорични, че връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта. Дори Ватикана вече се съгласява, че извънземните съществуват, заяви за „Новинар” Филипов. Според него със сигурност през следващите 10-15 години ще имаме пряк контакт със съществата.
Извънземните ни критикуват за аморалното ни поведение, като в това влагат отношението ни към природата или по-скоро вмешателството ни в процесите, които противоречат на природата, обясни Филипов. Съществата от други измерения, планети и галактики не разбират изкуственото оплождане или козметиката, която създаваме и ползваме. Според тях по този начин противоречим на природата, обясни Филипов.
Според него извънземните смятат, че причина за глобалното затопляне е т.нар. инженерна инфраструктура. На въпрос, зададен от наши икономисти, „Кога ще свърши глобалната икономическа криза?”, пък извънземните отговорили - „Край на оръжията, единомислие”, обясни Филипов. Ние се готвим за среща с тях, но всъщност не знаем какво да поискаме, обяснява още Филипов.
Според него извънземните са тук, за да ни помогнат, и ни наблюдават във всеки момент. За да поискаме тяхната помощ обаче, ние трябва да знаем какво точно искаме и да сме обединеним в това, категоричен е специалистът. В момента той и неговият екип анализират получените от извънземните отговори, за да изготвят стратегията си за следващия контакт, който вероятно ще бъде през пролетта. Само за последната година на земното кълбо са се образували около 150 пиктограми или т.нар. житни кръгове. Сега нашата задача е да ги разгадаем и да разберем дали са зададени и други въпроси към тях освен нашите. Да разберем дали те са ни отговорили или всъщност сами си отговаряме, казва Филипов. Според него обаче извънземните се опитват да ни помогнат и това ще се случи в момента, когато ние ликвидираме оръжията и постигнем единомислие в желанията, целите и задачите си.
Първите житни кръгове били забелязани от Артър Шатълуд и Брус Бонд през 1972 г. Те се появяват за една нощ в поля с равни тревни или житни покрития. До момента има над 9000 съобщения за появяване на кръгове по целия свеят, 90% от които са от Англия.
22-11-2009
http://www.novinar.net/news/izvanzemni-vlezli...html
според мен извънземни си има .. ама този Филипов нещо чалнат ми се струва![]()
към всички манекенки и фешонки - НЕ СЕ ГРИМИРВАЙТЕ ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЩЕ СЕ ЯДОСАТ ;Д
И според мен има извънземниСега ще чакам тези години, за да ги видя по-бързо
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
А те имат ли цици? Просто искам да преценя дали и аз ги обичам...
Можете ли обаче да общувате с другите чрез мисълта, да усещате какво усеща другия и т.н.? Изобщо, смятате ли, че е възможно, защото както виждате то май именно за това става въпрос при общуването и с извънземни
тцтцтц.. изобщо не сме дорасли да общуваме с мисълта,то ние с думи неможем все още правилно да се разберем,та с мисълколкото до годините,след които това ще е възможно..на този етап бих казала,че не 10-15 ,а минимум 50 - като се има предвид това,че в много отношения вървим назад ,не говоря за технологиите, а за умственото развитие
за жалост разбира се :] и все пак - аз вярвам,че ги има.Искам да ги видя обаче
![]()
Be yourself ;]
_________________________Китайски учен приглася на БАН: Извънземните са сред нас!
Родните учени от БАН продължават да се прочуват из целия свят.
Испанският сайт Урхенте24.ес излезе днес със заглавие "Точно както в България: китайски учен твърди, че извънземните са сред нас”.
В статията четем, че 62-годишният професор по физика Дзанг Йифанг потвърждава изявлението на български учени, че извънземните живеят в хармония с нас. Те са приятелски настроени и нямат никакво намерение да ни нападат, твърди китайският учен.
Припомняме, че преди повече от седмица вестник "Дейли телеграф" също обърна внимание на "постижението".
Изданието публикува на електронната си страница материал, озаглавен "Български учени твърдят, че извънземните "вече съществуват на Земята". ...
4 Декември 2009 г.
http://all.actualno.com/news_274191.html
Tinky Winky
Хаха, разби ме направо....Първоначално написано от StringTheorist
![]()
![]()
И аз мисля, че извънземни има...
Ако сме сами в цялата вселена си е чиста загуба на пространство!![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
[quote="Moriz"]Те китайците май са по луди от нас...Китайски учен приглася на БАН: Извънземните са сред нас!
Родните учени от БАН продължават да се прочуват из целия свят.
Испанският сайт Урхенте24.ес излезе днес със заглавие "Точно както в България: китайски учен твърди, че извънземните са сред нас”.
В статията четем, че 62-годишният професор по физика Дзанг Йифанг потвърждава изявлението на български учени, че извънземните живеят в хармония с нас. Те са приятелски настроени и нямат никакво намерение да ни нападат, твърди китайският учен.
Припомняме, че преди повече от седмица вестник "Дейли телеграф" също обърна внимание на "постижението".
Изданието публикува на електронната си страница материал, озаглавен "Български учени твърдят, че извънземните "вече съществуват на Земята". ...
4 Декември 2009 г.
http://all.actualno.com/news_274191.html
www.lucky.fucheji.com - късметчета
Защо, да не би и вие да мислите, че онези красиви изображения, които са появяват тук там из полята, ги правят някакви спекуланти, които са си разчертали маршрута и специално обикалят да го изтъпкват с по една дъска отдолу, а?
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен тази тема една голя измишльотина и най-добре да се заключи за бъдеще офтопици.
Lost in the path of perfection...
Всъщност преди време бях гледал някакво предаване,заело се с тези "извънземни заагадки"-кристалния череп,кръговете и т.н.И бяха хванали отнякъде няколко момчета,може и братя да са били,не помня,които съвсем подробно описаха как вечерта се промъкват и очертават кръговете.Казаха също така,че кръговете,направени от тях,тревата е смачката във всички посоки,а в някои стръковете са поввалени само в една посока.Не знам какво да вярвам,обаче някакси не мисля,че има извънземни(на или около Земята)Първоначално написано от Moriz
Лично аз не съм ги виждал, но нали попадам чат пат на разни новини и знае ли човек..Ето, вчера гледам, някои даже ги възприемат за заплаха:
А гледахте ли онази пирамида-НЛО, дето се въртеше над Кремъл преди десетина дни -- http://www.mignews.com/news/disaster...138_81337.html -- видеото е най-отдолуUS учени предупреждават за масирано нашествие на извънземни
Експерти в областта на националната отбрана на САЩ не изключват възможността извънземни от други планети отдавна да населяват океанските дълбини на Земята. По думите им те наблюдават хората из-под морските ширини, съобщава Weekly World News.
Американските учени са обезпокоени значително от повишената честота на сигнали за НЛО през последните 3 месеца, когато са регистрирани десетки неидентифицирани подводни обекти. Ако вярваме на данните на специалистите, то в света досега са регистрирани повече от 1000 такива обекта из цялото земно кълбо. Най-тревожното в очите на експертите обаче е фактът, че сигнали пристигат всеки ден.
"Странни подводни обекти са открити на различни места на планетата, а това, което наистина плаши, е, че описанията им са много близки", казва доктор Майкъл Симънс, морски биолог, поддържащ близък контакт на високо ниво, а именно с Пентагона.
Тези подводни обекти обикновено са засичани на дълбочина около 150 метра и имат форма на летяща чиния. Те се движат изключително бързо под вода и са способни да се потопят на огромни дълбочини. Същевременно тези чинии могат бързо от дълбините да се изчакат на повърхността на водата.
"За последните 3 години сме получавали рядко информация за неидентифицирани подводни обекти, това обаче се промени през последните 3 месеца. За това кратко време сигналите просто се увеличиха многократно. Съдейки по това, ние сме напълно уверени, че става дума за масирано извънземно нашествие", коментира докторът.
Експертите смятат, че пришълците използват океана на планетата ни като сборен пункт. Под водата те могат необезпокоявано да се крият от нас, тъй като ние не можем засега да стигнем толкова надълбоко.
"Извънземните започват все по-рядко да се крият от нас, те буквално се показват", казва доктор Мичъл, който преди време публикува информация за НЛО в опит да събуди обществото и да накара правителствата да се задействат с оглед заплаха от извънземни.
31 Декември 2009 г.
http://all.actualno.com/news_277793.html
![]()
Ама мята любивница е извънземно![]()
![]()
![]()
![]()
Много хубаво се целуа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе,че извънземни има-има,ама чак да ни обичат...
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
Първоначално написано от Moriz
СЕГА МИ СТАНА ЯСНО ЗАЩО ПОТЪНА "КУРСК"
искат да ликвидираме уръжията си,за да няма с какво да се отбранваме,когато ни атак-нат...![]()
Хайде да помислим. Ако извънземните са тук, следователно те са значително по-напреднали от нас в технологично отношение, защото иначе ние трябваше да сме отишли при тях, нали? За какво изобщо са ни оръжияПървоначално написано от punkOrNot
Те са си тук и не са си тръгвали.Ако си мислите че извънземните идват от други планети,галактики и системи и са намерили ново място тук на Земята се лъжете.Всички нови технологии,които се "измислят" сега въобще не са произлезли от човешкият ум.Е,пон не най-модерните и свръх-секретни.Те са си тук....просто много малко хора ги виждат.Първоначално написано от Moriz
А относно видеото към статията по горе:тотален фейк!
"This whole phenomena is a mystery warpped in an enigma wrapped in a government agenda"
И аз мисля така. :]Първоначално написано от teddy23
stranno![]()
Извънземни има. Но това тук е " Жълта преса " Това което са дали, се води ПОВЕРИТЕЛНА ИНФРОМАЦИЯ. Ако военните и спец частите разберат за това, редактора на Новинар, щеше да е мъртъв 5 минути след разпечатването на вестниците. Такава информация не се разпространява свободно, защото всява паника сред хората. Така че мога да кажа само едно нещо - лъжливи новини от Новинар..... Но пришълци може и да има не се знаеПървоначално написано от Moriz
![]()
***Можете да си дръпнете едно филмче по тази тема " K-PAX ". готино е но е много заплетено. Въпреки това аз ви го препоръчвам
N-jOy!![]()