- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна ми да виждам лъснали цепки! :D
Темата може и да не е баш за този раздел, ама при положение че има известна доза сексуалност, реших тук да я пусна.
Та, работата е следната. От известно време насам дънките и прашките за ниска талия се наложиха окончателно в женската мода. За мен това е проблем. Защо? Ами, ставал съм безброй пъти неволен свидетел на това как нечий задник се подава над дънките. Понякога мъничко, понякога много, но във всеки случай не е особено приятно за гледане.
При класическите прашки работата вече е друга. Там триъгълничето перфектно си закрива цепката и даже изглежда стилно. Но тия новите прашки за ниска талия падат толкова ниско, че откриват всичко!
Моля ви, момичета, върнете старите прашки!![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мени са модата еПървоначално написано от howland
![]()
![]()
![]()
Апсолютно ПУТкрепям колегата.Дори веднъж видях да стърчи късче тоалетна хартия от дадника на едно момиче.Скоро бях обядвал и последва недобра случка.
к'во лошо има на разголените бе? Дават мат'рял за вечерта.![]()
Станислава
Темата е сериозна. :Р
ROFLMAO
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
А аз кво да кажа ,като една цинганора ми клекна пред очите и ОСЛЕПЯХ!![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ти си луд бе бате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мале колко си повърхностен!
Тия новите прашки са специално направени да продухват задниците на мацки, които не ползват тоалетна хартия и глейд микро спрей. Да не умреш от миризмата е целта и да няма шоколадови дъмги по покривката на задния двор.![]()
О.о сетих се за темата,където едно момче пишеше,че е видяло косматият задник на съученичката си![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ми мноу ясно е баси косматите гъзове дет има някои кифличкиПървоначално написано от AraBella
![]()
![]()
![]()
То сигурно самобръсначките се задръстват докато окосят гроските алеи.Първоначално написано от LittleDude
![]()
Оле малеМда, имаме една съученичка, която трябва съвсем леко да седне или да се наведе за да изскочи всичко навън. XD Е, не е готино. (Или е, защото не харесвам точно този г*з особено
)
готино е... стига гъза да не е дебел, или мръсен и космат![]()
![]()
![]()
А Аз кво да кажа,като един ден един Олигофрен от моя клас реши че ..как тряяше да се наведе,така че целия му гнусен,космат и пълен вътре ама в космите с разни гнусотии,,,ееееееее после само дето кошмари не сънувах![]()
![]()
Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
![]()
![]()
А най-лошото е,че почти всички модели дънки вече са такива...напоследък не мога да си намеря нормални панталони![]()
Да всички тука сте мега чистоплътните и поддържащи се твари ... За тва лятно време като се разходя по Витошка и мога да умра от смрадта на "чистоплътието"... Е кво имали косми ? Голямата работа ! Толкова ужасяващо и гнусто, деба лапетата тъпи ... Толкова сте повърхностни, че ми се повръща от вас ! Ае дано се влюбите в най-косматите хора на планетата !!!!
De-Phazz - Anchorless