- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ИЗУМЕН СЪМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХОРА
та на една съученичка миналият четвъртък и откраднаха телефона (в него имаше СИМ карта карта памет 4 гб а телефонът струва 300 лева).та днес се оказа че човек с които сам от 8 години в 1 клас го е откраднал просто не очаквах че тои е крадец и наи лошото е че продаваше телефона за 30 лева сас сим картата която е на сметка и продаваше картата памет за 5 лева.та наложи се да го пребием зада каже че тои е зел телефона щото тои сам са издаде в началото
. А при вас такива работи имало ли е
![]()
некъв цингос ли беше ?
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
омг![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Имали сме случаи на кражби от училище,обаче чак дотам не...
В училище е нормално ... случваше се редовно в моя клас ... пък и то в училище всеки си прави каквото си иска и често се стига до саморъзправа ... такаче не се шашкай ... такъв е манталитета на ората ... :P
не чист българин си беше и вече притежава ДосиеПървоначално написано от teenems
ма напрао тая моята съученичка са разрева от радост че и са варна телефона
мъни из дъ пауър
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Да се изложи по тоя начин може само някой, който е мега тъп!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от auraX
в мойто даскало ни откраднаха учебниците по английски и ги продадоха за 2 кутии цигари
пребихме ги
..учебниците (2) струваха 30 лв
![]()
If I played you like a toy?
Повярвай, това не е нищо .. има къде-къде по-страшни случаи , но това е днешната реалност, обикновено ежедневие. ;]
случвало се е,когато бяхме 5 клас някъде (сега съм 7) Детето го беше направило на "шега",признал си е пред класната,но ние така и не разбрахме кой е бил..Това беше в час по физическо..2 седмици по-късно изчезна още 1 телефон..идваше полиция,взеха телефона за отпечатъци и т.н. Оказа се някакъв наркоман-бивш ученик на даскалото![]()
и в стария ми клас се случи подобно нещо
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
имах такава случка във далечния втори клас![]()
историята е абсолютно същата като изключим техническата част и цените![]()
е.. сега се смея ама бях много стресната и шокирана тогава,че някой си позволява да го направи,че и да лъже след това..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
вече да се чудиш какво може да ти си случи като излезнеш навън ... поне се радвам , че в моето училище не съм срещала такива случаи
в бившия калс имаше такъв случай,в който две момчета от доста заможни семейства откраднаха 2 или 3 телефона и ги продадоха,но класната тогава ги прикри![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Да..в бившият ми клас едно момче беше откраднало Nokia,на едно момиче.Видяло че си го е забравило на парното(това се случва голямото междучасие) и го беше взел.Телефона струваше някъде към 300лв,а тои го беше продал за 40лв. доколкото си спомяням.Първоначално написано от auraX
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
в нашия намериха една една E61 но я върнаха на момчето дето се я загуби... на заграда му дадаха шоколадПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
![]()
Каква награда...Първоначално написано от LittleDude
![]()
А ине телефона беше такъв:
http://handybg.com/NOKIA-6555-id772.html
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е много вярно ама го казваш мощно
![]()
![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И в моето старо училище веднъж се случи такова нещо. С малката разлика, че не беше откраднат телефон, а две химикалки. ;д И все пак, драмата беше голяма.
Първоначално написано от BloomF
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче