- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- надпис за татус ; )
изглежда добре .. лятото ми го бяха правили с къна обаче беше много малко и къната се размаза .. и не съм го снимала
OnLy God CaN Judge Me !
аз имам на плешката но и в средата ще си правя![]()
я дай снимка плс ..малко го обърнахме на чат .. модераторите пак ще се карат
OnLy God CaN Judge Me !
един пъзел ми е татуса оригинална е лично правена смисъл не е копирана, втората също ще ми е авторска ( и не позволявам на татуиста да я снима нито публикувам снимки по същите причини)
еми то така е най-добре като не се побликуват се някой ще си направи същата и вече не е оригинално да има някой като твоята
OnLy God CaN Judge Me !
много хубаво правиш
аз лично ако видя някой със същата лично
ще му я издера с нокти![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
![]()
най хубави затова са според мен авторските, татуса е нещо "лично" и не знам според мен трябва да е символично![]()
Моята идея за татуировка я взех от citati . bg - Ita sim felix, означава Да бъда така щастлив(клетва). Ще е на китката ръкописно написано.Първоначално си мислих за Think. Believe. Dream. Dare. , но реших,че е прекалено изтъркано. Все пак ще го правя веднъж и искам да е както трябва!![]()
Първоначално написано от EnvieM0i
направиш ли го веднъж после няма да е само веднъж (ако разбираш какво искам да кажа)
![]()
Татосите се правят с тушНе може да се разтегли, размаже и т.н
![]()
Не ми хрумва нищо интересно, но се сетих на Николета Лозанова на китката бях чувала че и пише "Envoie moi" - Завиждайте ми![]()
Трагедията е пълна...
да,ясно ми е това,че няма да си остана само с еднаПървоначално написано от mimsssssss
но имах предвид специално за тази татуировка
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?