- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво харесват метълите
ВъхПървоначално написано от Disrespect
Кажи ми,че нямаш домашен любимец...![]()
И аз слушам метъл, повече метъл от повечето 'метъли', но не съм метъл.Първоначално написано от Nightmare666
![]()
като ми кажат МЕТЪЛ - 1тово,за което се сещам е мазен,отвратителен тип с гадна кожа и коса,седящ при сцената в Южния,наливайки се с КАМЕНИЦА и говорейки с другите си себеподобни за УоУ.
we are rockstars.
Че кво лошо?Първоначално написано от TrustNobody
![]()
Трябва да си боядисваш лицето в черно и бяло, да се обличаш като трол и да бродиш в гората!
Grumpy old madman
Че харесват мацки като тебе :РПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Audio ergo sum
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
we are rockstars.
Индитата пък кво правят![]()
Audio ergo sum
sexy смепитай и BrainlessROCKbaby и тя ще ти каже същото.
![]()
we are rockstars.
обърнахте темата на подигравка...![]()
да обобщя: както и някои преди мен споменаха, това че някое момче слуша метъл не значи че е това е единственият му интерес.познавам охора, които слушат музиката но дотук.не се обличат и водят по модата им....
така че прекарай известно време с този човек и сама ще разбереш дали имаш шанс с него..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Еммм добре... мсПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
предполагам че метълите харесват метъл ...
Не се къпеш 1-2 месеца както каза 1 по-горе и ходиш като клошар , и пускаш силни крясъци на GSMче то ти , вместо да отидеш на някое фолк парти.
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Къде пък ги виждате тез метъли, дето не се къпят? Ай стига сте говорили наизуст.
Audio ergo sum
metal![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
хаха .. еее ама ти сериозно ли .. че аз си се къпя всеки ден .. пък съм изявена метълка .. кво ше кажеш по въпроса .. xDD май представата на голяма част от коментиралите по горе за метъл е много погрешна и ОГРАНИЧЕНА ..това че имаме различно схващане за живота като цяло .. и че се кефим максимално по концерти и т.н .. както някой беше казал по горе че "ходим в Южния и пием Каменица" че кво лошо има в това .. някой теб да те кара да го правиш .. ?? xD на нас това ни доставя удоволствие и не ни пука от комплексирани същества като теб .. ние си го разбираме по 1 начин ти го разбираш по друг ..въпрос на гледна точкаПървоначално написано от cunt
) .. >.< малко се поинтересовайте .. преди да говорите че метълите са "мазни,отвратителни типове с гадна кожа и коса.. "
добре добре .. че всички останали прокажени спинозни силиконови фолк"певици" ии многото им мазни фенове са чисти и да подчертая с невероятна кожа и оръфана коса ..
По принцип всякакви работи харесват, дори и, хъх, чалгарки.Но голямата част от метълите са простаци, така че какво да харесват - простотии.
Добре бе.. 1 не мога да разбера.. Всички слагате метълите под общ знаменател. Явно представите ви на някои са доста ограничени. Що мислите, че да си метъл означава да не се къпеш примерно? Не всички са такива, за квито ги мислите.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от Nefarian
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Всичките не? Но ходила ли си на метъл концерти. Нямам предвид Металика, на която и чалгарите ходиха, ами на т.н. "трю". Аз в София още не съм ходил, но в Каварна, като изключим тази година, когато изпуснах заради кандидатстудентска кампания, съм ходил на почти всички. И имайки в предвид броя им, може да се каже, че са представителна извадка. 80% от тези, които бяха там, са точно този стереотип и могат да бъдат причислени към тип "говедо".Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Ходила съм тука в София само на Crematory... чесно казано по- голямата част от публиката си бяха нормални... Абе от метъл до метъл има разлика... не всички са такива...Първоначално написано от Mooo6no
Всяко вдишване е квадратче към теб...
окей .. простаци .. а би ли ми казал колко метъли познаваш ..? има такива които не се къпят и т.н.. зак'во слагате всички в кюпа "смрадливи метъли" не мога да разбера .. а относно това че харесват чалгарки .. амии да .. не можете да си представите чалгар да хареса метълка нали?! защото чалгарите са неориентирани и ограничени .. но нас за разлика от тях не ни пука кой каква музика слуша .. е важно е да имаме общи теми относно музиката .. но не тва е най - важното .. познавам много тру метъли които ходят с нормални момичета ( различни от метълки) и к'во от тва .. ?! ето я разликата .. И е тъпо това,че гледате външноста .. което е чиста доза комплексарщина ..Първоначално написано от Mooo6no