.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Сеееекс със животнииии.... о-о-о секс със животниииии...

сеекс със живоооооооооотни... о-о-о секс със живоооотниии..........

Въх
    Кажи ми,че нямаш домашен любимец...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare666
    омГ вие пък

милаа...или милиичък не ти видях пола
    Метълите са НОРМАЛНИ (брееей интересно а? о.0 ) хора харесват квот харесват НОРМААЛНИТЕ хора (е не баш не всеки нормален харесва кръв черва и т.н ) музиката е страхотна...както всеки рапър обожава рапа всеки чалгар-чалгата и т.н Как така кво харесват метълите? всеки различно
    И аз слушам метъл, повече метъл от повечето 'метъли', но не съм метъл.

Голям фен Аватара на TrustNobody
    като ми кажат МЕТЪЛ - 1тово,за което се сещам е мазен,отвратителен тип с гадна кожа и коса,седящ при сцената в Южния,наливайки се с КАМЕНИЦА и говорейки с другите си себеподобни за УоУ.
    we are rockstars.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    като ми кажат МЕТЪЛ - 1тово,за което се сещам е мазен,отвратителен тип с гадна кожа и коса,седящ при сцената в Южния,наливайки се с КАМЕНИЦА и говорейки с другите си себеподобни за УоУ.
    Че кво лошо?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Трябва да си боядисваш лицето в черно и бяло, да се обличаш като трол и да бродиш в гората!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на xoxi
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Кво харесват? FuCkInBuBbLeGuM харесват
    Тва кво тряя да значи?!
    Че харесват мацки като тебе :Р
    Audio ergo sum

Oh, please God help me...

Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    Че кво лошо?
    we are rockstars.

Индитата пък кво правят
    Audio ergo sum

sexy сме питай и BrainlessROCKbaby и тя ще ти каже същото.
    we are rockstars.

обърнахте темата на подигравка...
    да обобщя: както и някои преди мен споменаха, това че някое момче слуша метъл не значи че е това е единственият му интерес.познавам охора, които слушат музиката но дотук.не се обличат и водят по модата им....
    така че прекарай известно време с този човек и сама ще разбереш дали имаш шанс с него..
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Кво харесват? FuCkInBuBbLeGuM харесват
    Тва кво тряя да значи?!
    Че харесват мацки като тебе :Р
    Еммм добре... мс

някой имат бахти изкривената представа за това да си фен на по-хард музика.

ти пък,що за тема!?
    то не е един вид метъл и две групи на кръст.групи,стилове и под стилове да искаш.сякаш би ти било по-лесно просто да го попиташ какво харесва и да се поинтересуваш от конкретното нещо...

предполагам че метълите харесват метъл ...

Град
    Plovdiv
    Не се къпеш 1-2 месеца както каза 1 по-горе и ходиш като клошар , и пускаш силни крясъци на GSMче то ти , вместо да отидеш на някое фолк парти.
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Къде пък ги виждате тез метъли, дето не се къпят? Ай стига сте говорили наизуст.
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от cunt
    не се къпи 1-2 месеца и ще те заобичат
    хаха .. еее ама ти сериозно ли .. че аз си се къпя всеки ден .. пък съм изявена метълка .. кво ше кажеш по въпроса .. xDD май представата на голяма част от коментиралите по горе за метъл е много погрешна и ОГРАНИЧЕНА ..това че имаме различно схващане за живота като цяло .. и че се кефим максимално по концерти и т.н .. както някой беше казал по горе че "ходим в Южния и пием Каменица" че кво лошо има в това .. някой теб да те кара да го правиш .. ?? xD на нас това ни доставя удоволствие и не ни пука от комплексирани същества като теб .. ние си го разбираме по 1 начин ти го разбираш по друг ..въпрос на гледна точка ) .. >.< малко се поинтересовайте .. преди да говорите че метълите са "мазни,отвратителни типове с гадна кожа и коса.. " добре добре .. че всички останали прокажени спинозни силиконови фолк"певици" ии многото им мазни фенове са чисти и да подчертая с невероятна кожа и оръфана коса ..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    По принцип всякакви работи харесват, дори и, хъх, чалгарки. Но голямата част от метълите са простаци, така че какво да харесват - простотии.

Град
    Добре бе.. 1 не мога да разбера.. Всички слагате метълите под общ знаменател. Явно представите ви на някои са доста ограничени. Що мислите, че да си метъл означава да не се къпеш примерно? Не всички са такива, за квито ги мислите.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Мечове, дракони, ролеви игри, бира, секс с животни
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Добре бе.. 1 не мога да разбера.. Всички слагате метълите под общ знаменател. Явно представите ви на някои са доста ограничени. Що мислите, че да си метъл означава да не се къпеш примерно? Не всички са такива, за квито ги мислите.
    Всичките не? Но ходила ли си на метъл концерти. Нямам предвид Металика, на която и чалгарите ходиха, ами на т.н. "трю". Аз в София още не съм ходил, но в Каварна, като изключим тази година, когато изпуснах заради кандидатстудентска кампания, съм ходил на почти всички. И имайки в предвид броя им, може да се каже, че са представителна извадка. 80% от тези, които бяха там, са точно този стереотип и могат да бъдат причислени към тип "говедо".

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Всичките не? Но ходила ли си на метъл концерти. Нямам предвид Металика, на която и чалгарите ходиха, ами на т.н. "трю". Аз в София още не съм ходил, но в Каварна, като изключим тази година, когато изпуснах заради кандидатстудентска кампания, съм ходил на почти всички. И имайки в предвид броя им, може да се каже, че са представителна извадка. 80% от тези, които бяха там, са точно този стереотип и могат да бъдат причислени към тип "говедо".
    Ходила съм тука в София само на Crematory... чесно казано по- голямата част от публиката си бяха нормални... Абе от метъл до метъл има разлика... не всички са такива...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    По принцип всякакви работи харесват, дори и, хъх, чалгарки. Но голямата част от метълите са простаци, така че какво да харесват - простотии.
    окей .. простаци .. а би ли ми казал колко метъли познаваш ..? има такива които не се къпят и т.н.. зак'во слагате всички в кюпа "смрадливи метъли" не мога да разбера .. а относно това че харесват чалгарки .. амии да .. не можете да си представите чалгар да хареса метълка нали?! защото чалгарите са неориентирани и ограничени .. но нас за разлика от тях не ни пука кой каква музика слуша .. е важно е да имаме общи теми относно музиката .. но не тва е най - важното .. познавам много тру метъли които ходят с нормални момичета ( различни от метълки) и к'во от тва .. ?! ето я разликата .. И е тъпо това,че гледате външноста .. което е чиста доза комплексарщина ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си